FRI FRAKT* & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP
* PÅ ORDRAR ÖVER 499 KR

Vi har bytt namn till stylepit.se

STYLEPIT har samlat SmartGuy, SmartGirl, SmartKid & SmartSport i en stor butik med ny look 'n feel, nya kategorier och nytt inspirerande innehåll. Utbudet kommer, precis som tidigare, att vara ett av Skandinaviens största inom mode för män, kvinnor och barn, så du kommer framöver att hitta de senaste modetrenderna från de coolaste och populäraste varumärken. Vi vill dock erbjuda dig lite mer än så. Förutom att ge en bättre shoppingupplevelse, kommer du att uppleva samma höga kvalitet på service, snabb leverans, betalningssäkerhet och samma goda villkor som innan. Och det är bara början. För vår ambition är att STYLEPIT blir det självklara valet när det gäller att inspireras och shoppa mode på nätet - och det vi vill leva upp till. Vi hoppas att du snart kommer tillbaka och upplever vår nya och spännande modevärld. Och som vi säger på STYLEPIT:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. stylepit.
Fashion for all kind.
χ
Kvinna Märken Miss Sixty
Din sökning gav inget resultat
Söktips
  • Vänligen kontrollera stavningen
  • Vänligen omformulera din fråga
  • Vänligen specificera din fråga
Du har valt

Miss Sixty for women

Ingen stress tack vare Miss Sixty.

Det är den 15e december, klockan är 16.00 och paniken kryper sakta på bakom ratten. Affärerna är så gott som tömda på allt av värde, vinden viner genom märg och ben utanför skyltfönstret och du både ger och får hopplösa blickar från förbipasserande som är ute i samma ärende. Läs mer Men vänta? STYLEPIT är ju öppet! Hos oss kan du sitta hemma i värmen med ett glas glögg och munnen full av pepparkakor och beställa i lugn och ro, med vetskapen om att vi levererar fram till och med jul. Hos oss hittar du gott om mjuka julklappar, vad sägs om trendiga kläder från Miss Sixty? Kom in och ta en titt på direkten!

Vare sig det är dig själv eller någon annan du shoppar julklappar till så kommer kläder från Miss Sixty alltid att bli uppskattade. Detta Italienska märke är bland annat känt för sina snygga jeans, men vad inte lika många vet är att de dessutom har en fantastisk kollektion skor som du borde spana in. Kläder från Miss Sixty är stilrena och går att kombinera med personliga detaljer och accessoarer. Det finns även snygga och spännande toppar och klänningar som förstår sig på den kvinnliga kroppens former. Matcha din nya klänning med ett par platta skor.

Hos STYLEPIT har du alltid 30 dagars öppet köp om din beställning mot förmodan inte skulle falla dig på läppen. Dina varor levereras inom 3-7 arbetsdagar och det är alltid fri frakt och även fria returer. Vi ser fram emot ditt besök, så surfa in nu på direkten!


Reducera

Bli kund

  • Se din storlek, favoritmärken, etc. från tidigare order
  • Följ status på dina beställningar
  • Få erbjudande före andra kunder.
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till modeevent
  • Gör din retur online