FRI* FRAKT & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP *på beställningar över 499kr
Man Märken Cavalet
Du har valt

Hållbart och funktionellt från Cavalet
Till skillnad från kvinnor reser män ogärna med väskor i klara och exotiska färger, utan föredrar helt enkelt ett traditionellt bagage. Män vill ha saker som fungerar och är sällan ute efter att visa upp en snygg väska när de reser. Men, även män kommer att upptäcka att när de handlar på StylePit kommer de att få något som är både praktiskt och funktionellt, men samtidigt i linje med tidens trender. Läs mer Hos StylePit går både funktionalitet och snygg design hand i hand. Väskor från Cavalet är ett praktexempel på produkter som är designmässigt tilltalande och fyller en enormt praktisk funktion.
Utbudet hos Cavalets resväskor, som finns hos StylePit, är gjort för att klara allt från weekendresor till längre resor. Varumärket utmärker sig genom den långa hållbarheten vilket gör att du gång på gång använder din väska. Resväskor från Cavalet inkluderar även komfortabla trolleyväskor som är ett perfekt alternativ till weekendresan på några få dagar. Med stabila hjul rullar du lätt väskan jämsides med dig. Bekväma handtag gör dessa accessoarer från Cavalet lätta att lyfta upp på bagageband eller hatthyllor.
Väskor av olika format är alltid bra att ha och varför inte se till att resa med sil och funktionalitet nästa gång du bokar en biljett. Surfa in på StylePit och beställ nytt och fräscht bagage som kommer hemlevererat direkt till din adress utan tull- eller fraktavgifter. 30 dagars returrätt ger dig god betänketid kring ditt köp. Gör som många andra gjort, upptäck den sköna känslan med att shoppa online. StylePit är receptet på fantastisk shopping.

Reducera

Bli kund

  • Se din storlek, favorit märken, etc. från tidigare order
  • Följ status på dina beställningar
  • Få erbjudande före andra kunder.
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till Mode evenemang
  • Gör din retur online
Laddar...