FRI* FRAKT & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP *på beställningar över 499kr
Man Märken Delsey
Du har valt

Res med stil med accessoarer från Delsey

Delsey är ett välkänt märke inom resetillbehör som har tillhört toppmärkena på marknaden i många år. De har ett brett urval av bagar, resväskor, weekendväskor, laptopväskor och lås, som är tåliga och håller länge även för dig som reser ofta.

Men du behöver inte vara orolig för priset heller. Läs mer En liten resväska med 6 liters kapacitet som endast väger 0,2 kilo kan du köpa för ett mycket konkurrenskraftigt pris, och då ingår ett stort innerfack, fickor, dragkedja, innerfoder och TSA-godkänt lås.

Helium Lite är den mest populära produktserien från Delsey, som omfattar klädförvaring och kabinväskor, designade för hög flexibilitet och enkelt användande. Det lätta bagaget är också tåligt och enkelt att bära. StylePit har valt ut de bästa högkvalitetsprodukterna från märket för att ge kunderna bästa möjliga komfort på resan.

Väskorna finns i alla möjliga storlekar, från stora väskor till små tygbagar för alla sorters resor. Du kan alltid hitta en väska som passar just dina behov. Innerfickorna är designade för att du säkert ska kunna transportera din kamera, mobiltelefonen, passet och andra värdesaker på ett praktiskt sätt. Hjulen är lätta och följsamma och gör väskorna lätta att dra och skjuta.
StylePit erbjuder den exklusiva kollektionen av reseaccessorer från Delsey, som inkluderar väskor, attachébagar, lås och laptopväskor, till mycket attraktiva priser. Dessa produkter med sina smarta funktioner gör din resa så säker och smidig som möjligt. Hos StylePit kan du köpa väskor och accessoarer från Delsey till ett bra pris, med avgiftsfri frakt och 30 dagars öppet köp.

Reducera

Bli kund

  • Se din storlek, favorit märken, etc. från tidigare order
  • Följ status på dina beställningar
  • Få erbjudande före andra kunder.
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till Mode evenemang
  • Gör din retur online
Laddar...