FRI* FRAKT & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP *på beställningar över 499kr
Man Märken Eastpak
Du har valt

Hitta supertrendiga väskor och ryggsäckar från Eastpak
Om du ser fram emot att ha en spännande utflykt den här helgen, eller vid andra tillfällen, så lär du behöva en ryggsäck som tar god hand om alla dina tillhörigheter. En säker och stabil väska innebär gott skydd och tillräckligt utrymme för förvaring för alla dina saker. Så kolla in den bästa sortens väskor och ryggsäckar som du hittar i sortimentet av Eastpak på StylePit. Läs mer Som alltid har StylePit noggrant utvalda kollektioner med fantastisk kvalitet och en stor uppsättning av väskor i en mängd olika varianter att erbjuda.
Eastpak erbjuder en serie väskor med fantastisk variation. I utbudet hos StylePit finns även sportväskor, resväskor, weekendväskor, axelväskor, trolleyväskor, pennfodral och accessoarer från märket. Därmed har du chansen att från en och samma märkessida uppgradera hela ditt förråd av väskor och liknande för olika ändamål med riktiga kvalitetsvaror! Du hittar många alternativ att välja mellan utifrån just dina behov. Sortimentet kombinerar vackra färger och stilrena designer, som ger en känsla av lekfullhet och glädje till artiklarna. De ser mindre ut än deras faktiska storlek, vilket gör dem särskilt snygga och trendiga. De är dessutom bekväma att bära och enkla att förvara. Du kan dessutom lita på att de håller en mycket hög kvalitet och är både slitstarka och funktionella.
Från StylePit köper du dina artiklar av hög kvalitet till fina priser och med helt fri frakt till Sverige – inga tullavgifter heller – och med 30 dagars öppet köp. Hitta dina nya snygga väskor från Eastpak redan i dag!
Reducera
Antal produkter: 94
Sortera efter:
Antal produkter per. sida

Bli kund

  • Se din storlek, favorit märken, etc. från tidigare order
  • Följ status på dina beställningar
  • Få erbjudande före andra kunder.
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till Mode evenemang
  • Gör din retur online
Laddar...