FRI* FRAKT & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP *på beställningar över 499kr
Man Märken Flexfit
Du har valt

Flexfit – passar alla huvuden
Märket Flexfit har allt du kan önska beträffande coola kepsar & mössor för att understryka din chica look. Flexfit har verkligen vågat gå steget längre i det nya utbudet av häftiga och moderna kepsar för inomhus- samt utomhusbruk och coola accessoarer. Olika modeller på både huvud och skärm gör att du lätt kan hitta just din unika stil, även om du vet att du är en keps-kille.
Färger är ett sätt att variera en look som annars tenderar vara sig lik alltid. Läs mer Om du satsar på att dina skärmmössor ska vara från märket Flexfit kan du välja på en mängd olika färger och mönster för att skapa variation utan att behöva känna dig obekväm.
En bred skärm eller en smal skärm, en rundad skärm eller en plan? Oavsett vilken typ av keps du föredrar så är det sannolikt så att den finns i utbudet från Flexfit. Vi säljer deras produkter nu på StylePit online, så välkommen att komma in och leta på just dina favoriter.
Du kan beställa en eller flera och vi kan lova dig att det blir svårt att hitta bättre priser någon annanstans. Vi levererar dina produkter hem till dörren inom 3-7 arbetsdagar efter det att du lagt in din beställning, och sedan kan du njuta av dina nya coola tillbehör. Skulle det mot förmodan vara så att det vi levererar inte motsvarar dina förväntningar så löser vi det enkelt. Du skickar enbart tillbaka varorna till oss inom 30 dagar så får du alla dina pengar tillbaka. Inga problem – bara kul shopping!
Reducera
Antal produkter: 43
Sortera efter:
Antal produkter per. sida

Bli kund

  • Se din storlek, favorit märken, etc. från tidigare order
  • Följ status på dina beställningar
  • Få erbjudande före andra kunder.
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till Mode evenemang
  • Gör din retur online
Laddar...