FRI* FRAKT & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP *på beställningar över 499kr
Man Märken Remington
Du har valt

Remington – alla verktygen du behöver för din grooming
Det engelska ordet ”grooming” refererar till det vi gör för att hålla oss rena och för att ansiktet, huden och håret ska vara snyggt. Det är lika viktigt för män som för kvinnor att se snygga och fräscha ut både till vardag såväl som till fest. Genom StylePit kan du beställa alla verktygen du behöver för din grooming från det välkända märket Remington. Läs mer Sitt i lugn och ro där hemma när helst det passar dig och titta igenom vårt välfyllda sortiment där vi har många fina specialerbjudanden på Remingtons produkter.
Hos StylePit hittar du flera olika rakapparater som gör din rakning lätt och smidig. Titta igenom vårt sortiment och välj ut den som du tycker passar bäst för dina behov. Under kategorin för rakapparater hittar du även andra hårprodukter som trimmer för håret, näshårsklippare, multi-trimmer och en banbrytande skäggtrimmer med innovativ pekskärm.
Remington erbjuder även ett stort utbud av hårfönar och hårtorkar med olika munstycken och funktioner. Är du ofta ute och reser så är det en bra idé att investera i en resehårfön. Plattången är ett populärt stylingverktyg. Remington tillverkar en liten och nätt plattång som är perfekt att ha med på resan. Den kan dessutom användas i hela världen.
Har du några frågor så kontakta vår hjälpsamma kundservice. När du beställer från StylePit så får du alltid fri hemleverans och det tillkommer inga tullavgifter. Leveranstiden är tre till sju arbetsdagar och du har 30 dagars returrätt på alla inköp. Är du inte nöjd med en produkt så skickar du tillbaka den och du får tillbaka hela beloppet.
Reducera
Antal produkter: 25
Sortera efter:
Antal produkter per. sida

Bli kund

  • Se din storlek, favorit märken, etc. från tidigare order
  • Följ status på dina beställningar
  • Få erbjudande före andra kunder.
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till Mode evenemang
  • Gör din retur online
Laddar...