FRI FRAKT* & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP
* PÅ ORDRAR ÖVER 499 KR
χ
ManMärkenSunwill
Din sökning gav inget resultat
Söktips
  • Vänligen kontrollera stavningen
  • Vänligen omformulera din fråga
  • Vänligen specificera din fråga
Du har valt

Sunwill till mannen

Professionellt välklädd med byxor från Sunwill

Märket Sunwill blev känt på 1960-talet som en atelje som producerade kläder efter måttbeställning. Med en extrem känsla för detaljer och kvalitetsmaterial, unik stil och individualitet för varje produkt som mötte familjen Engels hårda krav, fångade märket entreprenörers intresse. Sedan 1989 har märket utvecklats som ett oberoende märke inom jeans & byxor. Läs mer

Sunwill byxor är riktigt bekväma och funktionella, med den allra modernaste designen. Du tas fram med nya, omsorgsfullt utvalda material som väljs ut i flera steg. Tillverkaren använder även material med termiska lager för att ge en behaglig komfort även vid låga temperaturer, och nanobehandlade material för högt motstånd mot nedsmutsning.

Köpare av Sunwill byxor är vana att kräva hög kvalitet, funktionalitet och individualitet inom mode, och uppskattar märkets produkter, inte minst för det välgjorda snittet och den goda passformen. Praktiska detaljer som gömda fickor för olika accessoarer har fångat intresset hos välklädda män över hela världen.

Sunwills jeans i särskilt behandlat material är lika snygga som praktiska. Materialet torkar snabbare än andra märken och är tillverkade i 57 procent bomull, 40 procent polyester och 3 procent elastan. Även inom chinos hittar du riktigt välkomponerade snitt och material från märket.

Hos STYLEPIT får du fantastiska erbjudanden och rabatter, och dessutom avgiftsfri hemleverans av alla dina beställningar, snabbt och enkelt. Du har dessutom alltid 30 dagars öppet köp om plagget av någon anledning inte skulle passa eller inte leva upp till dina krav. Upptäck tusentals märken hos STYLEPIT som gör dig till en riktigt välklädd man!

Reducera

Bli kund

  • Se din storlek, favoritmärken, etc. från tidigare order
  • Följ statusen på dina beställningar
  • Få erbjudanden före alla andra kunder
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till modeevent
  • Gör dina returer/byten online