FRI FRAKT* & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP
* PÅ ORDRAR ÖVER 499 KR
χ
ManAccessoarerSjalar
Du har valt

Sjalar till mannen

Halsdukar du bara måste ha
Kolla in STYLEPITs snygga kollektion av halsdukar och ta del av den fria frakt vi alltid erbjuder våra kunder. Detta kommer att inte bara värma din kropp utan förhoppningsvis även ditt hjärta och sätta ett litet leende på dina läppar. Vi har många skatter för dig att upptäcka på STYLEPIT.
Halsdukar är en fantastisk stildetalj som alla kan använda som del av sin outfit för att uttrycka något om vem just du är. Läs mer Vi har ett stort urval av olika mönster, färger och material från tjockt ylle till lätt bomull. Detta är alltså ett plagg som kan bäras av alla, året runt, inte bara under långa kalla vintrar.
Märken som Humör, Konrad, Iceman, Oill, Diablo och Wow gör alla halsdukar av hög kvalitet och stilkänsla. Vi kan lova att det finns något för alla bland våra fantastiska stilförstärkande accessoarer!
Gillar du den stora, stickade, varma typen så tror vi att produkterna från Minimum och Selected kan falla dig på läppen. Är den långa, smala mer din stil så kanske du ska välja en halsduk från Tommy Hilfiger istället? Passero accessories är märket för dig som föredrar en färgglad bandana som stilförstärkare. En annan klar favorit måste vara tube-halsdukarna från Humör! Dessa och många fler finns idag hos STYLEPIT.
Vi har nära kontakt med våra leverantörer och kan garantera äkta vara varje gång du beställer från STYLEPIT. Vi har 30 dagars returrätt och fri retur, så slösa inte en minut till. Börja shoppa redan idag! Reducera
Antal produkter: 54
Sortera efter:
Antal produkter per. sida

Bli kund

  • Se din storlek, favoritmärken, etc. från tidigare order
  • Följ statusen på dina beställningar
  • Få erbjudanden före alla andra kunder
  • Ta emot nyheter och inbjudningar till modeevent
  • Gör dina returer/byten online