FRI FRAKT* & FRIA BYTEN - 30 DAGARS ÖPPET KÖP

Vi har bytt namn till stylepit.se

STYLEPIT har samlat SmartGuy, SmartGirl, SmartKid & SmartSport i en stor butik med ny look 'n feel, nya kategorier och nytt inspirerande innehåll. Utbudet kommer, precis som tidigare, att vara ett av Skandinaviens största inom mode för män, kvinnor och barn, så du kommer framöver att hitta de senaste modetrenderna från de coolaste och populäraste varumärken. Vi vill dock erbjuda dig lite mer än så. Förutom att ge en bättre shoppingupplevelse, kommer du att uppleva samma höga kvalitet på service, snabb leverans, betalningssäkerhet och samma goda villkor som innan. Och det är bara början. För vår ambition är att STYLEPIT blir det självklara valet när det gäller att inspireras och shoppa mode på nätet - och det vi vill leva upp till. Vi hoppas att du snart kommer tillbaka och upplever vår nya och spännande modevärld. Och som vi säger på STYLEPIT:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. stylepit.
Fashion for all kind.
χ
Hem
Du har valt

Här hittar du passande Outdoor kläder

Under rubriken outdoor hittar du allt som behövs för att trivas ute i kylan. På STYLEPIT har vi samlat alla stora varumärken under ett tak. Du kan välja mellan de bästa outdoor varumärkena som 2117 of Sweden, Peak Performance, The North Face, Haglöfs, Salomon, Helly Hansen, Typhoon, Columbia, True North, Craft och många mer.

Rubriken outdoor har tre underrubriker som outdoor/skidutrustning, outdoor/skor och outdoor/skidkläder. Läs mer Under rubriken outdoor/skidutrustning hittar du allt till exempel färgglada mössor och halsdukar av märket True North. Självklart hittar du också skidskor och skidor.

Under rubriken outdoor/sko hittar du fina Salomon GoreTex skor, med dem är vattenpölar inget bekymmer för dig. Och under rubriken outdoor/skidkläder finns allt för din nästa semester i Alperna. Skidbyxor och jackor av bästa kvalitet från märket Craft. Craft är ledande inom skidkläder.

Härligt varma underkläder av Columbia håller dig på gott humör hela dagen. Neutrala svarta Peak Performance skidvantar håller fingrarna varma. Skidstrumpor behöver du också, dessa hittar du här under samma rubrik. Härliga färgglada och varma strumpor av 2117 of Sweden avrundar din stil. Nu är du redo för alperna!

Surfa in på STYLEPIT och klickar hem din nya skidutrustning redan idag. Vintern är nära och skidutrustningen ska vara komplett när semestern dra igång. Vi på STYLEPIT garantera att dina varor levereras inom 3 – 7 arbetsdagar utan kostnad för dig. Returfrakten, ifall den behövs är också gratis. Dessutom är dina varor försäkrade till 100 % och du har returrätt i 30 dagar. Reducera
Antal produkter: 1083
Sortera efter:
Antal produkter per. sida
The North Face vandringskängor 1 329 kr 1 209 kr
 • Zoom
 • Storlek

  Storlekar som finns på lager

  EUR 42, EUR 42½, EUR 43, EUR 44, EUR 44½, EUR 45
  Många storlekar
 • Jag önskar

Bli kund

 • Se din storlek, favoritmärken, etc. från tidigare order
 • Följ status på dina beställningar
 • Få erbjudande före andra kunder.
 • Ta emot nyheter och inbjudningar till modeevent
 • Gör din retur online