Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Om stylepit.se

Välkommen till Stylepit – platsen där du hittar ett av Nordens största urval av modekläder till hela familjen. Vår ambition är att ge den bästa kundupplevelsen till alla som handlar på nätet inom Skandinavien. Därför handplockas våra kollektioner nogrannt av passionerade och inspirerande inköpare som är medvetna om den upptagna familjens behov av att spara tid vid köp av mode. Vi skapar de bästa möjligheterna för att göra ett bra köp utifrån kvalitetsaspekter inom såväl inköp som kundservice och leverans. På Stylepit kan du alltid förvänta dig det lilla extra. Det tycker vi är att visa respekt mot alla vi arbetar med och för.

Över 20 års erfarenhet

När du handlar på Stylepit får du över 20 års erfarenhet i köpupplevelsen. Vi är en av nordens ledande detaljhandlare inom mode-online sedan år 2000 och har därför kunskapen som krävs för att tillvarata kundernas önskemål väl. Stylepit är i konstant utveckling och kundupplevelsen optimeras löpande, samtidigt som våra leverantörer anpassar sig efter våra kunders behov. Stylepit har vunnit titeln Vækst Gazelle på Börsen sex år i sträck och har även tilldelats prestigefyllda priser såsom det danska e-handels Award och Europeisk e-handel Award. Stylepit har sitt huvudkontor i Köpenhamn men säljer till hela Norden.

Kontakt stylepit.se

Tips: Du kan hitta svaret på de vanligaste frågorna på vår kundservice- sida. Du är naturligtvis alltid välkommen att ringa till oss. Telefonumret är: 0770-822 822. Telefonen är öppen måndag-torsdag: 09:00 - 15:00, fredag: 09:00-14:00.

Frågor i samband med retur

Vid frågor gällande retur av varor, hänvisar vi till vår retur- online som du hittar längst upp till höger på vår startsida. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på kundservice@stylepit.se – kom ihåg att ange ditt ordernummer.

Generella frågor om våra produkter och leveranser

kundservice@stylepit.se

Adress till Stylepit

Stylepit

Laplandsgade 4A

2300 København S

Tlf. 0770-822 822

CVR: 25 28 65 10

Vi ser framemot att höra från dig!

Kvalitet

Vi skapar tillit och är ett lösningsorienterat företag med en hög servicenivå som alltid överstiger förväntningarna.

Respekt

Vi behandlar kunder och medarbetare så som vi själva vill bli behandlade.

Passion

Vi inspirerar våra kunder genom våra dedikerade partnerskap och onlineföretag.

Stylepits vision:

Att ge den bästa kundservicen till den skandinaviska kunden som handlar mode online och samtidigt säkra en stadig tillväxt för en lönsam verksamhet.

Stylepits mission:

Våra kunder får en personlig och inspirerande upplevelse på Stylepit som genomsyrar hela verksamheten. Kunden kommer att uppleva en snabb leverans, smidig returnering samt erhålla den bästa kundservicen. Att kunden kommer rekommendera Stylepit till familj och vänner då Stylepit alltid överträffar förväntningarna.