Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Integritetspolicy

På Stylepit.se prioriterar vi datasäkerhet och sekretess eftersom vi vet att det är högsta prioritet för den kritiska konsumenten som handlar online. Samtidigt vill vi ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du använder våra webbplatser. Därför samlar vi in information som vi använder när du handlar hos oss eller besöker vår webbplats. Det kan vara information om vilka sidor du besöker och vilka funktioner du använder. Nedan kan du läsa mer om vilka typer av information vi samlar in, vad vi använder dem för, och vilka rättigheter du har som konsument till följd av EU: s allmänna databeskrivningsförordning.

VEM ÄR DATA ANSVARIGA I Stylepit?

Den högsta dataansvariga i Stylepit.com A / S är VDn. Frågor om personuppgifter som lagras av individer kan erhållas genom att kontakta kundservice på telefon 0770- 822 822 eller kundservice@stylepit.se.

VILKA TYPER AV INFORMATION KOMMER Stylepit SAMLA IN?

  • Namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan information du ger när du konfigurerar din profil och använder vår tjänst.
  • Information om inköp och leverans av varor och tjänster, inklusive vilka typer av produkter du köper tillsammans med din inköpshistorik.
  • Information som skickas från din enhet när du använder Stylepit webbplatser eller andra anslutna webbplatser. Det kan innehålla din enhets-ID, enhetstyp, webbläsartyp, längd på sessionen du har haft på vår webbplats, din adress, referensadresser, elektroniska adresser (t.ex. IP- och MAC-adress), terminalutrustning och anslutningsinformation, inställningar och Information om din användning av Stylepits sidor. Denna personliga information samlas också in genom kakor, spårningsadresser, skyltar etc.

VAD Stylepit.com A / S ANVÄNDER DIN INFORMATION FÖR?

När du beställer hos Stylepit eller registrerar dig för våra rekommendationer och nyhetsbrev, överför du personuppgifter till oss som vi tar hand om. När du navigerar dig på vår webbplats använder vi också cookies för att spåra din aktivitet på vår webbplats och på andra webbplatser från tredje part. Nedan kan du läsa mer om de personuppgifter vi samlar in, hur vi använder dina personuppgifter och vad vi använder dina personuppgifter för.

1. Behandling och vidarebefordran av order

Stylepit.com A / S samlar in personuppgifter i samband med inköp för att behandla och vidarebefordra dina beställningar. Din personliga information kan överföras till Stylepit.com A / S lager i Polen för förpackning och leverans av varor. Dessutom kommer dina personuppgifter att lämnas till de externa samarbetspartnerna som vi använder i samband med bearbetning och leverans av din beställning. Slutligen kan din information användas för att undersöka misstänkta bedrägerier.

Observera att lagar och bestämmelser om skydd, bearbetning och offentliggörande av personuppgifter i vissa länder kan skilja sig från gällande regler i Danmark. När du lämnar in din personliga information, godkänner du att din information överförs till andra länder på deras villkor.

För att vi ska kunna leverera varor till dig behöver vi ditt namn, din adress och ditt telefonnummer om du vill ha leveransinformation via SMS.

Vi samlar också din e-postadress så att vi kan skicka en orderbekräftelse via e-post och informera dig när din order har skickats. På samma sätt kommer din inlämnade personliga information att användas om du vill returnera de artiklar du har köpt från oss.

2. Marknadsföring via e-post och via externa partners

Vi änvänder endast dina personliga uppgifter för marknadsföring så som nyhetsbrev om fynd eller nyheter hos oss om vi har ditt samtycke. Om du tidigare har handlat av oss eller preminumerar på vårt nyhetbrev använder vi köphisoriken för att skräddarsy och förbättra köpupplevesen på hemsidan för dig. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev kan Stylepit.com A/S avslöja och ta emot kund- och medlemsinformation och information om ditt köp.

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev kan Stylepit.com A/S ta emot kund- och medlemsinformation och information om ditt köp.

Stylepit hanterar personuppgiter i marknadsföringssyfte i enlighet med gällande lag, inklusive kravet på samtycke för avsändandet av elektronisk marknadsföring och användning av personuppgifter för att göra relevant målinriktad marknadsföring på trjedje parts plattformar, Facebook och Google. Vi använder endast dina personuppgifter i detta samanhang för inköphisotik för segmenterad marknadsföring i enlighet med sekresspolicy du läser och markerar i rutan vid utcheckningsflödet.

Ett exempel på riktad marknadsföring kan vara att vi skickar dig e-post om du har födelsedag, en kupong med rabattkoder eller en påminnelse om att du har varor i korgen.

Om du ångrar att du gett oss samtycke att visas i vår databas kan du när som helst ändra detta via vår kundtjänst på telefon eller e-post.

Om du vill abryta ditt godkännande av nyhetsbrev kan du ändra detta inne på din profil.

SÄKERHET

Stylepit.com A / S har i samarbete med danska och polska revisions- och advokatbyråer förberett och genomfört ett antal interna säkerhetsåtgärder. Detta för att säkerställa att våra datahanteringsförfaranden överensstämmer med de säkerhetsstandarder som krävs enligt gällande lag om personuppgifter gällande manipulation, förlust, förstörelse och förebyggande av personuppgifter som behandlas av obehöriga personer i strid med dansk lagstiftning. .

Detta gäller både säkerhetsförfaranden för lagring av personuppgifter från kunddatabasen och skydd mot missbruk av personuppgifter för de interna medarbetarna. Stylepit strävar alltid efter att skydda personuppgifter så gott som möjligt beroende på vad den nuvarande hotbilden ser ut.

DINA RÄTTIGHETER SOM ANVÄNDARE OCH KUND HOS Stylepit.com A/S’ WEBBPLATS

Enligt EU: s dataskyddslag från och med den 25 maj 2018 har du som kund fått fler rättigheter. Du har rätt att få tillgång till de personuppgifter som Stylepit.com A / S använder, med några undantag. Du har också rätt att motsätta sig insamling och vidarebehandling av din personliga information. Dessutom har du alltid rätt att korrigera eller radera felaktig information.

Om du vill utnyttja din rätt att återkalla ditt godkännande för försäljning, kan du göra det genom att sluta prenumerera på våra nyhetsbrev eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@stylepit.se eller ring oss på telefon (+46) 770-822 822. Våra telefonlinjer är öppna måndag till torsdag 09-15 och fredag 9-14.

Vi kommer att svara på din förfrågan angående dina uppgifter inom 30 dagar.

ÄNDRING AV INFORMATION OCH DATAINFORMATIONER ETC.

Om du vill uppdatera, ändra eller ta bort personlig information som vi har registrerat om dig vänligen kontakta oss på kundservice@stylepit.se

RADERING

Stylepit.com A / S använder och lagrar de personuppgifter du har gett oss i samband med ditt köp i upp till fem år i enlighet med gällande dansk bokföringslagstiftning. I analysverktyg som Google Analytics lagrar vi information om ditt order- och kundnummer i upp till 50 månader i enlighet med ramarna för lagring av information i verktyget. Därefter raderas informationen automatiskt.

KONFLIKTER

Alla förhållanden och konflikter som kan uppstå i samband med användningen av webbplatsen är föremål för dansk lag i enlighet med EU: s personuppgiftslag.

UPPDATERINGAR AV VILLKOR

Vi uppdaterar våra användarvillkor och denna sekretesspolicy löpande när EU: s lagar om integritetsdata utvecklas efter den 25 maj 2018. För att följa framtida ändringar när det gäller handelsvillkor och personuppgifter, kan du hålla dig uppdaterad på den här sidan. Skulle det finnas stora förändringar i lagen som kräver att vi kontaktar kunder igen, kommer en länk till den här sidan också att inkluderas i meddelandet till dig.

Last updated October 21st 2020