Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Klänningar & kjolar

73 st
73 st
  -75%
  -75%
  -75%
  -61%
  -15%
  -75%
  -15%
  -35%
  -15%
  -75%
  -40%
  -61%

  Välj bland härliga färger som gröna, blå, rosa eller röda klänningar

  Ni kan välja mellan en rad olika modeller och färger. Vilken som är ditt barns favorit kan bara ni veta. Det finns varianter som gröna, blå, rosa eller röda klänningar. Och tiden är förbi när alla tjejer sprang runt i rosa och killarna i blått. Se till att variera och mixa färger efter smak och behag och låt fantasin flöda fritt. Kanske det är enklare än ni tror att matcha klänningen på bästa sätt efter olika väderförhållanden och aktiviteter. Hämta inspiration i olika modemagasin och modebloggar för barn. De olika årstiderna sätter sin naturliga prägel på outfitten. Om sommaren passar ett par mjuka och sköna sandaler utmärkt och på hösten kan sandalerna bytas ut med gummistövlar och på vintern med strumpbyxor och vinterskor. Det bästa med STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett bra pris. Du beställer enkelt hem era nya snygga klänningar för barn på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt* inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot att din beställning.

  Lätt att hitta nya klänningar för varje tillfälle

  I det varierade och spännande sortimentet av fina klänningar hos STYLEPIT gör det otroligt lätt att hitta nya klänningar för varje tillfälle. På sommaren när det oftast blir varmare och skönare väder är det härligt med kläder och material som andas. Se till att kolla upp materialet innan du beställer din vara. Till exempel är det superskönt med material som bomull, linne och siden på sommaren. I vår webbshop kan du köpa linneklänningar och andra snygga klänningar i naturmaterial. Förutom att de är utförda i de bästa materialen så behöver du inte kompromissa med priset. Du hittar en rad olika billiga klänningar i all världens olika utföranden och material. Beroendes på dina barns utveckling kan det vara smart att tänka in växten i de klädesplagg som ni köper. Kanske det är lika bra att köpa en storlek större redan från början. Innan ni skickar beställningen är det viktigt att mäta upp dina eller dina barns kroppsmått och följa vår storleksguide för att bäst möjligt få den rätta passformen redan från utgångspunkten. Detta görs bäst genom att mäta upp byst, midja, stuss och beninnerlängd.

  Olika säsonger har behov för olika klänningar

  När du beställt era varor kan ni bara luta er tillbaka och invänta leveransen. Det bästa av allt är att ni enkelt provar era klädesplagg där hemma framför spegeln. Och varför inte bjuda in dina vänner och familj till en liten modevisning med olika plagg för att inspireras av varandra. Olika säsonger har behov för olika klänningar beroendes på tillfället. Står till exempel ditt barns skolavslutning runt hörnet och ni letar febrilt efter en klänning som passar? Ja, då är STYLEPIT ett hett tips. STYLEPIT har barnklänningar för de flesta tillfällena så som skolavslutningsklänningar, barn julklänningar, festklänningar för barn och många av våra klänningar kan fås på rea för låga och förmånliga priser. Låt barnen leka fritt i en bekväm, sval klänning under de varma sommardagarna. Det passar utmärkt i sommarhuset, på resan, vid stranden och under parasollet. När du handlar klädesplagg för dina barn hos STYLEPIT så kan du också handla med gott samvete. STYLEPIT tar ett socialt ansvar och har ett urval av klänningar från märken som tar ett socialt, etiskt och miljömässigt ansvar. Målet i sikte är att vara med och bidra till att göra världen till ett bättre ställe så att våra barn växer upp med hållbara och högre kvalitativa produkter än tidigare generationer.

  Vem drömmer inte om att hamna i blickfånget på skolans disco?

  Välj bland korta och långa klänningar, kanske en tunika klänning tillsammans med ett par byxor undertill är lösningen på ditt barns kläddilemma. Inför kommande vår har vi härliga vårfärger som lila klänningar eller gula klänningar för barn som gillar färgklickar. Är det dags för fest och discodans så kanske en glittrig klänning är drömmen för din ögonsten. Vem drömmer inte om att hamna i blickfånget och stå i centrum på skolans discogolv. Se till att öva på dansstegen och komplettera med de coolaste klänningen. En klänning är ett otroligt mångsidigt plagg då det kan bäras i de flesta situationer. De kan både vara med till att skapa en festligare stämning men kan också bäras som fritidsplagg och varför inte skaffa en hel hög sommarklänningar inför kommande sommarhusvistelse. Snyggt och praktiskt på samma gång. Viktigast av allt är kanske att låta barnen vara barn och engagera och stimulera till lek och aktivitet. Inga barn skall behöva känna sig begränsade på grund av kläder eller skor i sina aktiviteter. Oömma kläder kan dock variera och även snygga och fina kläder kan upplevas oömma när de är som bäst.