Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Regnkläder till barn

65 st
65 st
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -40%
  -20%
  -60%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%

  Fortsätt med era aktiviteter vilken dag som helst – även när det regnar

  Om du skall ut i skog och natur där rörlighet kanske betyder mest, eller på stans lekplats, så kanske en regnjacka i barnmodell tillsammans med ett par regnbyxor fungerar bäst. Ett bra regnställ för barn gör att ditt barn kan fortsätta sina aktiviteter som vilken dag som helst, regn- eller solväder har inte någon betydelse. För de allra minsta är regnoverallen ett smart alternativ. De är enkla och praktiska att dra på. Vi har många olika typer av regnoveraller för barn, utförda i diverse material, och med olika passform. Ta reda på ert behov och följ vår storleksguide för bästa passform. När du skall ut i regn och rusk på stan kan en enkel regnrock passa utmärkt. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem era nya snygga och praktiska regnkläder på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Vattenavisande material – a och o för bra regnkläder

  Viktigaste funktionen för regnkläder är att fungera vattenavisande. Med de rätta materialen är detta en grundförutsättning. Under den kalla årstiden kan det även vara praktiskt med fodrade regnkläder för extra skydd mot kyla och blåst. Därför kan du också hitta ett rikt utbud av fodrade regnställ i barnmodeller hos STYLEPIT. De mest praktiska med fodrade regnkläder för barn är att du slipper andra ytterplagg eller obekväma plagg under. Istället kan du välja ett mjukt underställ i varmaste ull så att ditt barn kan röra sig friare. I vår webbshop hittar du dessutom fodrade regnställ för barn på rea och kan välja ett eller flera så att hela familjen är fullt utrustade med vattentäta kläder. För den som rör sig mellan olika aktiviteter inomhus som utomhus och gärna vill ta av och på ytterkläder utan att spendera allt för mycket tid så kanske regnkappan i barnmodell är bäst för dig. En klassisk regnjacka kan vara lättare att matcha till olika stilar och outfits. En gul regnjacka passar utmärkt ihop med ett par blå denimjeans och med gummistövlar på fötterna. Eller varför inte bära den utanpå en klänning och som en del av din basgarderob.

  Ni spar både tid och pengar hos STYLEPIT

  Nu är det billigare än någonsin att köpa regnkläder för barn i vår online outlet och rea. De låga priserna möjliggör att ni kan handla fler plagg för pengarna. Det är också enklare än någonsin att handla billiga barnregnkläder på nätet. Ni behöver inte springa runt på olika varuhus och hitta parkeringsplats mitt i eftermiddags vimlet bland shoppinggalna familjer. Bli hemma istället tillsammans med dina barn och välja och vraka bland ett varierat och spännande sortiment av regnställ i barnmodeller på rea hos STYLEPIT. Ni spar både tid och pengar och kan närsomhelst på dygnet skicka er beställning. Otroligt smart, eller hur? Med andra ord att handla regnset online är ingen större utmaning utan snarare bara en underlättande service som gör att ni som familj får mer tid över till att vara tillsammans och hitta på andra aktiviteter. Se till att snarast skicka er beställning inför kommande säsong med de bästa och billigaste regnkläderna. Förutom snygga regnkläder kan ni även köpa matchande gummistövlar i samma beställning. Se till att klä på de små med rätt utrustning för årstidens alla väderlekar.

  Man behöver inte leta i all oändlighet

  Mode och trender kommer och går, era personliga preferenser kanske ändrar sig med tiden och nya snygga barn regnkläder lockar. Man behöver inte heller leta i all oändlighet efter en snygg regnjacka, vi har ett noga utvalt sortiment med välkända märken från norden och övriga delar av kontinenten. Förgyll dina barn med nya färgglada eller kul mönstrade regnset i någon av våra barnmodeller. Det finns inte längre någon anledning till gråvädersdepp med de fantastiskt kreativa regnkläder bland våra märken kan de allra flesta hitta en sol i tillvaron. Det är dessutom enklare än någonsin och man behöver inte äga en förmögenhet för att köpa rätt utrustning. Det har snarare möjliggjort att det är lättare att bevara barnens utomhuslek även under de kallare omständigheterna. Tack vare dess vattenavvisande yttermaterial, till exempel gore-tex som gör det möjligt för kläderna att andas så att ingen kondens kan bildas på insidan av kläderna, så håller sig dina barn torra både inifrån och utifrån. På så sätt kan de springa runt och fortsätta de dagliga aktiviteterna oavsett väder och vind. Under de mörkare timmarna kan ett par synliga reflexer göra skillnad. Många av våra ytterkläder för de små har detaljer med reflexyta.