Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

adidas Originals

51 st
51 Av 3872 st
  -15%
  -30%
  -15%
  -20%
  -30%
  -15%
  -30%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -50%
  -15%
  -15%
  -20%
  -30%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -30%
  -40%
  -15%
  -50%
  -50%

  Hitta en rad olika nytänkande, färgglada och mönstrade plagg för de minsta

  adidas har ett varierat och rikt sortiment av träningskläder och förutom klassikerna så kan ni hitta en rad olika nytänkande, färgglada och mönstrade plagg för de minsta. Till exempel kan ni hitta olika set med adidas byxor och adidas tröjor med matchande mönster och färger. Föreställ dig en heldräkt med växter och blommor på för både killar och tjejer. På fötterna så kan ni köpa adidas sneakers med röda, blå eller gröna detaljer. Eller varför inte ett par mönstrade sneakers, låt dig mixa och matcha med olika färgvariationer. Sist men inte minst kan du hitta en rad olika adidas jackor för säsongernas olika aktiviteter. Under den varmare årstiden kanske ni spenderar mestadels av tiden utomhus och delvis i vattnet, se till att hitta era badkläder inför kommande sommar. Välj bland coola baddräkter och badbyxor för de minsta. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem era nya adidas barnkläder på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Du kan skaffa fotbolls- och baskettröjor med era favoritlag

  Ett basplagg som garanterat inte försvinner ur tiden är våras alla älskade adidas t-shirt, du kan inte få för många av detta praktiska plagg. Se till att uppdatera eran basgarderob för hela familjen och era adidas barnplagg inte minst. Vi har en mängd urval av adidas barnskor som ni kan välja bland och mixa helt efter egna önskemål och behov. Att hitta en komplett garderob för dina minsta är inte svårt om ni letar efter adidas kläder. Du kan skaffa fotbolls- och baskettröjor med era favoritlag från hela världen eller andra klädesplagg och sporttilbehör. Ni behöver inte ens utöva sport, dessa plagg är för alla, oavsett ålder och kön, att använda på fritid, i skolan eller vid lek. adidas långa historia som leverantörer av sportkläder till all världens proffsspelare gör att det goda ryktet sprider sig från äldre generationer till de yngre generationerna. Den streckade historien sträcker sig tillbaka till 1970-talet med adidas Originals. Även loggan ‘die drei Streifen’ har visats vara den starkaste symbolen genom tiderna och en ny version av denne är också dagens form. adidas skapades av Adi Dassler år 1949. Det hela började dock under 1920-talet då de två brödrarna Adi och Rudolf Dassler började tillverka skor och de fick snabbt stora framgångar.

  Inte bara träningskläder men också en rad andra vardagsplagg

  Den popularitet som märket skapat under åren fortsätter och bland barnen är de populärare än någonsin. Kanske det är dags för hela familjen att skaffa ett set med adidas Originals träningskläder för hemmamys eller för promenader och jogging ute i det fria. adidas för barn erbjuder inte bara träningskläder men också en rad olika vardagsplagg för lek och undervisning eller andra vardagliga aktiviteter. Dina barn kan välja mellan alla möjliga olika adidas klädesplagg och skor så som sneakers, slip-ons, byxor, hoodies, jumpsuits, leggings, bodys, sweatpants, sweatshirts, t-shirts och pikétröjor. När dina barn är i skolan och utövar aktiviteter och lekar är det bra med bekväma och funktionella kläder. Till exempel kan dina guldklimpar kombinera leggings och en stor sweatshirt med sneakers, eller ett par byxor i kraftigare material och en pikétröja med hoodies ovanpå och höga sneakers på fötterna. Oavsett ålder och kön så är det smart att tänka aktiv lek istället för trånga och obekväma kläder. Bara det bästa är nog för er och dem små.

  Varför inte mixa rosa och grönt?

  Var gärna kreativ när du skall välja färgskalor till dina barn. Bland adidaskläder kan du mixa och matcha mellan kreationer i blått, grått, lila, grönt, multi, rött, rosa, svart eller vitt. Bara fantasin sätter gränser. Varför inte mixa rosa och grönt, eller grått med svart, och rött med blått. Inga färger är skrivna i sten. När dina barn blir äldre och själva bestämmer kläder kommer de ha ett noga och spännande utvalt sortiment av adidas kläder i barnstorlekar. Innan du skickar din beställning är det smart att följa STYLEPITS storleksguide, mät upp dina kroppsmått innan du beställer så att du får rätt passform med en gång. När storleken är på plats är det bara shoppa loss online. Välj mellan adidas byxor, adidas jacka eller adidas tröja i den barnmodell som passar dig bäst. Kan du inte bestämma dig, ta en kompis eller familjemedlem som hjälp. Det blir också roligare att prova dig fram med hjälp av andra. Varför inte gå catwalk i vardagsrummet och prova lös! Tveka inte att köpa dina nya adidas klädesplagg redan idag. Var du än befinner dig i världen så kan kan du lätt imponera med dina nyinköpta adidas plagg. Detta måste vara en av de abolut mest kända varumärkena genom tiderna.