Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Nike

78 st
78 Av 4711 st
  -25%
  -30%
  -25%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -30%
  -40%
  -30%
  -50%
  -30%
  -50%
  -50%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -60%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -25%
  -30%
  -30%
  -50%
  -30%
  -30%

  Bara det allra bästa till barnens fötter

  Ett märke så stabilt på marknaden, passar perfekt för ditt barns fötter. Det finns inget enklare sätt att få ditt barn aktivt än med ett par billiga Nike-skor. Vi har sett många stjärnor bära Nikes produkter, däribland Michael Jordan, Ronaldo och Zlatan Ibrahimović. Det är inte mer än rätt att även ditt barn ska få gå i stjärnornas fotspår. Ta på ditt barn ett par skor från Nike och resan till framgång är påbörjad. Nike är idag ett av världens största märken inom sportindustrin och trots sin stora produktion, ser de till att skydda miljön i varje steg. Designat ur bättre material, med färre resurser och ihopsatt för att möjliggöra enkel återanvändning i nya produkter, tar de itu med all sin påverkan på miljön och de samhällen där de är verksamma. Nike inspirerar varje människa och driver oss till att nå vår fulla potential, oavsett vilken situation vi befinner oss i. Det finns en atlet i oss alla och med ett par Nike Air Max till ditt barn kommer han eller hon att ta sig hela vägen fram, precis dit barnet vill. Passa på redan nu för med rea på Nike-skor går det ännu snabbare att nå fram till målet, utan att snubbla på några hinder.

  Nike och den grekiska segergudinnan

  Namnet Nike kommer från segergudinnan i den grekiska mytologin och hon är en personifikation av segern i sig. Det är den perfekta jämförelsen, för så snart du sätter ett par barnskor från Nike på din sons eller dotters fötter kommer barnet att känna sig som den riktiga vinnaren han eller hon faktiskt är. Det finns ingen annan än du som kan sätta stopp för hur långt ditt barn kan nå, vare sig det gäller i skolan, idrotten eller i någon annan aktivitet. Barnen är vår framtid och det är viktigt att de känner sig starka och modiga att ta sig för av allt de vill. Innan Nike fick sitt nuvarande namn, kallades dem Blue Ribbon Sports (BRS), vilket grundades i januari 1964 av atleten Phil Knight från University of Oregon och hans tränare Bill Bowerman. Det var inte förrän år 1971 som företaget officiellt blev registrerat som Nike, Inc. Under samma år skapades Nikes nuvarande logga, den så kallade swooshen, av designstudenten Carolyn Davidson vid Portland State University. Den skapades i ett försök att förmedla rörelse i sin design, men den symboliserar också vingen av segergudinnan Nike, som företaget alltså baserat sitt nuvarande namn på.

  Coola kläder på ett tufft barn

  Det är roligt när barnen klär sig häftigt och modemedvetet, men att de samtidigt har det bekvämt och kan fungera med optimal rörlighet är inte alltid lätt att uppnå. Med Nikes produkter får du just det, där varje plagg har anpassats till hållbarhet och innovation, så att alla barn kan låta sin kreativitet flöda. Det är enkelt att köpa billiga Nike och hos STYLEPIT får du alltid snabba leveranser. Hitta ditt barns stil med de många produkter från Nikes sortiment, med en Nike huvtröja håller sig barnet dessutom varmt i alla situationer. Nike erbjuder ett stort och varierat utbud av produkter till ditt barn, oavsett om det är ett par nya Nike-skor de behöver för aktiva stunder eller nya kläder för skönt hemmabruk. Sportfantast eller ej, Nike passar alla barn oavsett ålder och intresse. Nike hoodies finns i flera olika färger, du hittar ett varierat utbud för att ditt barn ska känna sig väl till mods i alla situationer och samtidigt nå sin fulla potential. Köp Nike billigt hos STYLEPIT och se till att ditt barn får precis det han eller hon kräver, nämligen det allra bästa.

  Swoosha fram med ett par sköna Nike på fötterna

  Att kliva i ett par Nike-sneakers, är som att stoppa foten i en anpassad molnkudde som stöder dig i dina aktiviteter, samtidigt som du upplever optimal komfort och känsla. Nikes skor för barn finns i många färger och modeller, så att just ditt barn får den härliga bekvämlighet han eller hon förtjänar. Se när de skuttar iväg mot sina mål med ett leende på läpparna och när de kommer tillbaka är de lika glada, även efter en lång dag på språng. Med den anpassade formen och det slitstarkt uthålliga materialet ser Nike till att alla sina produkter håller sig i lika god form, även efter långvarigt användande. Låt ditt barn välja sina favoriter och sedan kan du enkelt göra din beställning online och få produkterna hemskickade på nolltid. STYLEPIT erbjuder dessutom alltid gratis retur, så om något mot förmodan inte skulle passa, är det väldigt enkelt att skicka tillbaka det. Vi har anpassat oss för din komfort, varje atlet förtjänar det allra bästa och det är precis vad vi vill ge dig. Köp ett par Nike-skor online och se ditt barn nå toppen med brinnande hastighet.