Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Gummistövlar

99 st
99 st
  • 1
  • 2
  • >
  -50%
  -30%
  -30%
  -50%
  -50%
  -50%
  -20%
  -25%
  -30%
  • 1
  • 2
  • >

  Hitta era favorit gummistövlar i barnmodell på rea hos STYLPIT

  Man kan till och med påstå att gummistövlarna för barn är ett must have för var och en som önskar ett aktivt liv även när vädret är krasst. Definiera ditt barns behov för regnstövlar, skall de till exempel användas i skog och mark eller inne i stan? Och använder hon eller han mest byxor eller kjol, eller båda delar? Hos oss kan du hitta både låga och höga gummistövlar. Till byxor kanske ett par låga gummistövlar passar bäst och för skogspromenader och lek i jord och mark kräver möjligtvis ett högre skaft. De till att hitta dina favorit gummistövlar i barnmodell på rea hos STYLEPIT. Vi har billiga gummistövlar för alla sorters barn och aktiviteter. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder kan återupprepas igen och igen. Vi är helt enkelt friare med rätt utstyrsel. Ditt barn vill med säkerhet inte sluta leka utomhus på grund av väder. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga gummistövlar på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Skaffa ett par traditionella tunna gummistövlar inför sommaren

  Gummistövlar är som regel gjorda i gummi på utsidan, och med ett tunnare foder av tyg på insidan. De kan också alternativt vara försedda med tjockare foder på insidan för vinterbruk och i kallare klimat. Som regel är gummistövlar vattentäta och dess bruk avser skydda mot fukt och väta. De kan användas med fördel vid regnväder eller när du vistas i blöta områden som i skog och mark. Hos STYLEPIT hittar du ett stort och rikt utbud av härliga varianter med allt från korta och höga gummistövlar. Trots det fantastiska utbudet av kvalitetsstövlar kan man alltid hitta billiga gummistövlar för barn. Vissa gummistövlar har ett mer klassiskt uttryck med jordnära färger och andra kan ha sprudlande färger eller roliga mönster. Ett par traditionella tunna gummistövlar passar klart bäst under de varma årstiderna. Varför inte matcha ett par knallgula gummistövlar med en blommig regnjacka eller på sommaren när det är varmt en strandklänning i varma färger. Det kan vara hur kul som helst att leka utomhus i regnväder. Matcha dina gummistövlar med vattentäta regnkläder för en fulländad outfit. Det kan vara regnbyxor och regnjacka, en lång regnkappa eller regnponcho. Valmöjligheterna är många så ta reda på ert behov innan ni skickar beställningen.

  Välj ett par fordrade gummistövlar, i neopren eller annat isolergummi

  På vintern kan snöblandat regn orsaka massor av blask och slask. Då är ett par varmfodrade gummistövlar i barnmodell den perfekta lösningen för er. Ett par varmfodrade gummistövlar håller dina barns fötter både varma och torra. Välj fordrade gummistövlar, i neopren eller annat isolergummi, som fungerar ypperligt under vinterdagar med slask. Eller varför inte ett par av varje? Oftast är det fukten som kyler ner fötterna rejält och om inte skorna eller stövlarna håller mot fukt så räcker det inte hur tjockt fodrade de än är mot kyla. Det är dessutom snyggt och praktiskt på samma gång att ha de helt rätta barngummistövlarna. Leta upp dina barns favoriter och beställ hem från någon våra gummistövelmodeller på rea så handlar du även billigt. Det är enklare än någonsin att handla på nätet, ni beställer bara hem när som helst på dygnet de varor som är aktuella, se till att följa vår storleksguide för bästa passform. Barn skall helst kunna växa i deras klädesplagg och skor så här kan det vara smart att tänka storleken större. Leta inspiration till outfitten på nätet, besök dina eller era favoritbloggar och se till att hålla koll med nya spännande moden och trender. Det skall vara kul att handla kläder och skor.

  Ta kontroll över utomhusaktiviteterna!

  För bästa skydd mot vatten och lera eller annan fukt rekommenderas de vattenavisande gummistövlar med högt skaft. I kombination med ett par fodrade gummistövlar för barn på rea kommer ni helgardera er mot vinterns alla väderförhållanden. Köp snarast ett par härligt röda gummistövlar eller varför inte ett par helt vita gummistövlar inför vinterns alla aktiviteter. Låt inte klimatet ta över, se till att skaffa rätt kläder istället, då kan ni vara friare i era lekar och slippa tänka på att bli våt eller smutsig. Hos STYLEPIT har vi samlat alla våra fina barngummistövlar som håller små fötter torra från de bästa och mest välkända märkena. Du hittar både fodrade och ofodrade varianter i olika färger samt höga och låga modeller här i vår webbshop. Priserna är så låga att de flesta kan köpa minst ett par nya gummistövlar inför kommande säsong. Ta kontroll över utomhusaktiviteterna och skaffa ett helt gäng gummistövlar till hela familjen. Passa på att utvidga både era regnkläder och gummistövlar på samma gång. Låt er inspireras av ett hav av olika färger och former.