Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Beauté Pacifique

2 st
2 Av 9998 st
  -25%
  -25%

  Berättelsen om Beauté Pacifique

  Berättelsen om Beauté Pacifique börjar 1997, då Flemming K. Christensen grundade företaget. Före det hade han hjälpte till att utveckla olika diagnostiska anordningar för att mäta hudhälsa i samarbete med både hudläkare och läkemedelstillverkare. Utrustningen fortsätter att användas för att kartlägga de förändringar som hudvård och hudvårdshantering har.

  Denna kunskap tog Flemming K. Christensen med sig och använde när han började utveckla hudvårdsprodukter i Beauté Pacifique-regi. Därför testas och mäts alla hudvårdsprodukter från Beauté Pacifique både genom objektiva mätningar gjorda genom ultraljudsskanning och med visuella jämförelser gjorda i form av för- och efterbilder av de behandlade personerna.

  Från början innebar det att företagets första kunder hade en positiv erfarenhet och uppnådde en positiv effekt på behandlingarna med sina produkter. Det ledde snabbt till att efterfrågan av företagets produkter ökade, och snart växte både produktion och produktsortiment.

  Idag har Beauté Pacifique cirka 50 produkter i sin portfölj och sysselsätter cirka 40 anställda som arbetar med utveckling, försäljning och marknadsföring av företagets produkter.

  Varje ny produkt utvecklas som om det var ett läkemedel

  När Beauté Pacifique utvecklar en ny hudvårdsprodukt arbetar och tänker de sig själva som ett läkemedelsföretag. De använder inte bara den senaste kunskapen från medicinsk forskning utan testar även sina produkter med samma noggrannhet som om de var läkemedel.

  Därför kan du vara säker på att du inte kommer att uppleva allergiska reaktioner eller stöta på ämnen med kända långsiktiga skadliga effekter i några av Beauté Pacifics hudvård och andra produkter.

  Alla nya produkter testas först i laboratoriet och sedan på frivilliga försökspersoner. Ämnena är noggrant utvalda för att täcka så många olika hudtyper som möjligt. Under hela provet mäts effekten och dokumenteras med hjälp av mätningar gjorda av den diagnostiska apparat som Flemming K. Christensen själv har hjälpt till att utveckla.

  Det är en noggrannhet och seriösitet, som annars endast kan ses i läkemedelsindustrin, och som inte är känd av många andra tillverkare av hudvårdsprodukter. Ingenting lämnas till chans, och allt är bevisat och dokumenterat till minsta detalj. Det innebär att du säkert kan använda alla Beauté Pacifique produkter, oavsett vilken hudtyp du har och vilka allergier eller hudproblem du kan drabbas av.

  Producerad med samma kvalitetskontroll som med läkemedel

  Produktionen och kvalitetssäkringen är som om de var en läkemedelsproduktion. Det händer hos systerbolaget GMPack, vilket är certifierat för produktion av läkemedel.

  Det innebär att Beauté Pacifique produkter produceras och kvalitetssäkras efter betydligt strängare krav än andra hudvårdsprodukter. Om du med säkerhet vill undvika utslag och allergiska reaktioner och få en fin hud, då är produkterna från Beauté Pacifique du måste välja.

  Säljs över hela världen

  Det är inte bara hemma som företagets produkter är populära. Så snart deras effektiva resultat och mycket säkra och strikta Utvecklings- och produktionsvillkor blev kända utanför landet, ville resten av världen också få tag på de danska kvalitetsprodukterna.

  Det var utgångspunkten för en exportsuccé för företaget, vilket innebär att du nu kan köpa Beauté Pacifique-produkter på alla fem kontinenter. Så vart du än befinner dig i världen kan du alltid hitta den Beauté Pacifique-produkten som du älskar.

  Även om Beauté Pacifique lätt kan spara mycket pengar genom att flytta både utveckling och produktion utomlands, har paret Flemming K. Christensen och Margith Adler inga planer på att göra det.

  För som de upplever det är ett danskt företag med egen dansk utveckling och produktion i sig en extra kvalitetsstämpel. Människor runt om i världen vet att det ställs extra strikta krav och ytterligare kontroller av läkemedelsproducenter i Danmark.

  Detta gör förtroendet för företagets produkter ännu större och ger ökad säkerhet för konsumenterna. Så med den anledningen kan vi förvänta oss att Beauté Pacifique blir kvar i Danmark även i framtiden.

  Ultraljudsscannrar hos den fysiska återförsäljaren

  Ett annat initiativ som visar seriösiteten hos Beauté Pacifique, är att många av företagets återförsäljare har en av de ultraljudsskannrar nedan som Flemming K. Christensen bidragit till att utveckla innan han startade Beauté Pacifique. De används för att ge en personlig och kompetent rådgivning till butikens kunder, när de köper produkter från Beauté Pacifique. Baserat på skanning av den individuella kundens hud kan affären noggrant identifiera de produkter som kommer att ge störst märkbara effekt för kunderna just nu.

  Därefter kan kunderna kontinuerligt göra nya skanningar som dokumenterar effekten av behandlingen. Samtidigt kan nya skanningar ge en aning om vilka andra produkter kunden kan lägga till eller byta till.

  Vid STYLEPIT har vi givetvis inte möjlighet att ge samma noggranna råd eftersom vi inte har någon fysisk butik. Å andra sidan säljer vi produkterna från Beauté Pacifique till ett väldigt bra pris.

  Egen medicinsk hudklinik

  För ännu mer praktisk erfarenhet av hudproblem och inspirerande nya produkter har Beauté Pacifique också öppnat sin egen hudklinik. Den är bemannad med flera hudläkare och en psykolog som kan behandla människor med hudproblem på samma sätt som specialistläkare gör inom området.

  Kliniken heter " Ambulatoriet " och är öppen för möte för alla som lider av olika hudproblem eller solskador. Under besöket kommer dina hudproblem undersökas av erfarna hudläkare, samt få seriös expertrådgivning om behandlingen.

  Om du har specifika hudproblem som Beauté Pacifiques-produkter inte kan hantera är det inte ovanligt att behandlingar på kliniken blir grundern till nya produkter i företagets sortiment av hudvårdsprodukter. Detta gör att företaget kontinuerligt kan skapa och skicka ut nya, revolutionerande produkter på marknaden som kan hantera ännu mer specifika hudproblem.

  Den stora seriösiteten, noggrannheten och uppriktiga intresse för att hjälpa människor med sin hud, är hela grundfilosofin för företagets arbete. Så med Beauté Pacifique är du alltid säker på att du får seriösa, beprövade produkter som faktiskt fungerar som beskrivet.

  Beauté Pacifique på STYLEPIT

  Därför är STYLEPIT också stolta över att vara återförsäljare av Beauté Pacifique produkter. Vi säljer alla företagets hudvårdsprodukter, dagkrämer, kroppslotions, rengöringskrämer, scrubs, schampon och tvål för både män och kvinnor.

  Kolla in herrarnas val högst upp på sidan. Om du beställer från STYLEPIT får du 50-dagars fri retur och snabb leverans.