FRI FRAKT   •   50 dagars öppet köp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Bloomingville

88 st
88 Av 15533 st
  Bloomingville Ram - Natur
  Bloomingville Förklädde - Blå
  Bloomingville Förvaringskorg - Blå
  Bloomingville Kruka - Grå
  Bloomingville Throw babyfilt 105x97cm - Rosa
  Bloomingville Bänk - Grå
  Bloomingville Mobile väggdekoration - Vit
  Bloomingville Cushion kudde - Vit -20%
  Bloomingville Gunghäst - Petrol
  Bloomingville Flygplan - Natur
  Bloomingville Ninni matservice - Rosa
  Bloomingville Baby's First Event gåvopapper - Beige
  Bloomingville Henry matservice - Blå
  Bloomingville box - Beige
  Bloomingville Ttårta - Flerfärgad
  Bloomingville förkläde - Flerfärgad
  Bloomingville Bil - Ljusbrun
  Bloomingville förvaringskorg - Lila
  Bloomingville Throw babysängkläder 105x98cm - Blå
  Bloomingville trälåda på hjul - Natur
  Bloomingville Charlie tallrikar 4-pack - Natur
  Bloomingville servisset - Multi
  Bloomingville kudde - Blå
  Bloomingville kudde - Rosa -50%
  Bloomingville matlåda 2-pack - Rosa -40%
  Bloomingville matlåda 2-pack - Blå -40%
  Bloomingville lampa - Rosa
  Bloomingville trappa - Vit
  Bloomingville krokar - Rosa -40%
  Bloomingville North hylla - Rosa
  Bloomingville North hylla - Blå
  Bloomingville matta - Off White
  Bloomingville krokar - Blå -40%
  Bloomingville förvaringskorg - Rosa
  Bloomingville Bunny nalle 27 cm. - Vit -50%
  Bloomingville kudde - Rosa -50%
  Bloomingville Birthday train - Flerfärgad -40%
  Bloomingville Toby kopp - Blå -40%
  Bloomingville lampa - Grå
  Bloomingville Nelly kopp - Rosa -40%
  Bloomingville Toby bestick - Blå -40%
  Bloomingville sängmobil - Flerfärgad -40%
  Bloomingville tallrik - Vit -40%
  Bloomingville förvaringskorg - Grå -40%
  Bloomingville Nature förvaringskorg - Natur
  Bloomingville Nature w/Off förvaringskorg - Natur
  Bloomingville Förvaringskorg - Natur -40%
  Bloomingville Audrey mugg - Vit
  Bloomingville Toby tallrik - Blå -40%
  Bloomingville förvaringskorg - Grå
  Bloomingville Ram - Natur
  Bloomingville Circus träpussel - Lila -50%
  Bloomingville spjälskydd - Svart -40%
  Bloomingville hängare - stjärna - Vit -40%
  Bloomingville Cloud White Kudde - moln - Vit
  Bloomingville lekmatta - Natur
  Bloomingville lekmatta - Multi
  Bloomingville hylla - Natur -40%
  Bloomingville krok - Grå -40%
  Bloomingville krok - Blå -40%
  Bloomingville Amelia servis - Rosa -20%
  Bloomingville sparbössa - Vit
  Bloomingville skål - Rosa
  Bloomingville skål - Blå
  Bloomingville kruka i keramik - Vit -50%
  Bloomingville babynest - Grå -40%
  Bloomingville poster - Ljusbrun
  Bloomingville Rose poster - Rosa
  Bloomingville poster - Grå
  Bloomingville leksaksmat - Multi
  Bloomingville Kudde - stjärna - Natur
  Bloomingville Nelly tallrik - Rosa -40%
  Bloomingville Monster mugg - Vit
  Bloomingville mugg - Vit -40%
  Bloomingville Audrey sparbössa - Vit -40%
  Bloomingville kudde - Blå -40%
  Bloomingville poster - Rosa -40%
  Bloomingville Monster servis - Vit -40%
  Bloomingville Mermaid servis - Vit -40%
  Bloomingville tavla - Svart -50%
  Bloomingville White Kudde - Vit
  Bloomingville Ram - Svart
  Bloomingville ram 43x32cm - Svart
  Bloomingville gosedjur - Blå -50%
  Bloomingville gosedjur - Rosa -50%
  Bloomingville servis - Beige -50%
  Bloomingville Sophia kopp - nude -50%
  Bloomingville Gosedjur - Orange -50%

  Historien om Bloomingville

  Bloomingville grundades år 2000, där Betina Stampe med sin fascination för den nordiska stilen valde att släppa lös sin egen kreativitet. Idag står Betina Stampe hela den kreativa delen i verksamheten, medan hennes man blivit Bloomingvilles verkställande direktör.

  Tillsammans skapar de vackra kollektioner för hemmet, som består av moderna produkter med en nordisk touch som är älskade både i och utanför Skandinavien.

  Det som kännetecknar Bloomingville är att kvaliteten är hög och priserna är låga. Det låter alla som älskar inredning och design njuta av de vackra produkterna, genom kollektioner som släpps åtta gånger om året.

  De många kollektionerna gör att Bloomingville alltid är uppdaterade med de senaste trenderna inom heminredning. Därför garanteras du extremt moderna och trendiga produkter när du väljer något från Bloomingville.

  Trots den stora tillväxten och det faktum att varumärket för några år sedan blev en del av ett stort amerikanskt företag, som heter Regent Holding, behåller Bloomingville fortfarande den ursprungliga visionen. Nämligen att skapar trevliga och kreativa produkter för hemmet i bra material och till bra priser.

  Bloomingville till barn

  Bloomingville kollektioner är fyllda med läckra produkter som skapar atmosfäriska och personliga hem. Du får Nordisk design med en touch av vintage och trendiga detaljer, vilket är en unik kombination som gör Bloomingville´s stil lätt att upptäcka.

  Här på STYLEPIT har vi fokuserat på Bloomingvilles kollektioner, som riktar sig till barn och produkter som skapar ett mysigt och snyggt barnrum. Vilket både barn och vuxna kan uppskatta.

  Du hittar både praktiska produkter som bestick, tallrikar och matlådor, massor av roliga leksaker och inte minst inredningstyper som till exempel, kuddar, lampor, sängkläder och mycket mer som fyller barnens rum. Tillsammans skapar det ett mysigt barnrum där barnet känner sig hemma och passar och därför vill stanna och leka i.

  Bloomingville leksaker

  En stor del av företagets produkter för barn är naturligtvis leksaker. Leksaker är utan tvivel vad barn spenderar mest tid på. Genom spel utvecklar barn sin motorik och fantasi, men genom leksakerna får också föräldrarna en välförtjänt paus när barnen uppslukas av en spännande lek.

  Med leksaker från Bloomingville kan du skapa ett barnrum som är fyllt med bra leksaker. De flesta föräldrars värsta mardrömmar är alltför mycket plastleksaker i skrikande färger som upptar huset och ligger slängda överallt. Du behöver inte oroa dig när du väljer leksaker från Bloomingville. Produkterna är både fina och trevliga att titta på, samtidigt som de med sina dämpade färger och söta illustrationer går direkt till barnets hjärta.

  Produkter så som färgglada träpussel för åldrarna 1-2 år, vackra dockor och barnvagnar är en evig källa för lek och lärande.

  Dessutom finns det massor av träleksaker som passar perfekt in i leksaksköket, bland annat ett serveringset, bestick och tallrikar. Barnen hittar inspiration för sitt lekande i deras vardagliga liv. Så när de ser mamma och pappa i köket, vill de också laga mat i sitt leksakskök.

  Förvaring från Bloomingville

  Förutom att utforma älskvärda leksaker, designar också Bloomingville förvaringslösningar för leksakerna där design och praktiska egenskaper går hand i hand.

  Som förälder vet du säkert hur viktigt det är att ha något att förvara leksaker i. Dels så att det går att hitta bland alla andra leksaker, men också så att det är möjligt att skapa lite ordning och reda i barnens rum.

  Här har Bloomingville många lösningar som kan kombineras kors och tvärs. Bland annat finns en lekmatta som smidigt blir en förvaringspåse för leksakerna. På nolltid kan du veckla ut mattan och ha alla leksaker samlade direkt.

  Denna lösning är älskad av många föräldrar, eftersom den gör det mycket enkelt att samla upp leksaker och göra så att de inte sprids ut över hela golvet.

  Bloomingvilles trälådor hjälper också till att hålla koll på barnens rum. Lådorna har hjul som gör det lätt för barnet att rulla fram dem. Dessutom har några av dem olika söta illustrationer på utsidan och insidan, vilket kombineras med en söt liten text i en trendig fond som relaterar till barndom och lek.

  De många vackra förvaringspåsarna är också en hit i många barnrum. Med vackra mönster och färger passar de bra in och är idealiska för att förvara till exempel, maskeradkläder, mjuka nallebjörnar eller andra leksaker i.

  Inredning av barnrum med produkter från Bloomingville

  En av de unika egenskaperna hos Bloomingville är att alla produkter är utformade mycket noggrant, så att de kan vara en del av inredningen samtidigt som de är otroligt praktiska. Därför hittar du här också massor av användbara och praktiska produkter som också är dekorativa i barnrummet. Den söta vägghyllan, utformad som en leende snigel och de många krokarna utformade som djur, träd och moln för att hänga påsar, jackor och klänningar på, är både dekorativa och praktiska.

  Färgglada mattor med nordiskt utseende, moderna hyllor i pastellfärger och illustrativa leksaker är också något du hittar i det breda utbudet från Bloomingville. Det finns även affischer för både pojk-och flickrum.

  Bloomingville designar även söta och mjuka sängkläder, samt babynest för nyfödda vilket ger barnet en trygghet i sängen. De har även ett stort utbud av kuddar i olika mönster.

  Bloomingville servis för barn

  Produkter från Bloomingville är en fröjd att titta på, med deras fina färger och illustrationer.

  En av de mest populära produkterna från Blommingville är mobilen med olika motiv, dessa fångar både barnets uppmärksamhet och samtidigt ger rummet en härlig atmosfär.

  Bloomingville skapar fina serviser för barn och passar de allra minsta, eftersom de inte har några skarpa kanter. Det finns ingen risk för att den krossas om den ramlar i golvet, vilket sannolikt kommer vara en stor risk när de små barnen är ivriga att äta mat.

  Den nordiska designen är en röd tråd genom alla produkter. Med snygga illustrationer på både koppar, bestick och tallrikar, är det ett nöje att ställa fram servisen på matbordet. Färgerna passar både flickor och pojkar.

  Du kan också hitta ett stort urval av matlådor som passar pefekt när barnen börjar på förskola. En härlig matlåda gör lunchstunden lekfull och rolig.

  Vill du ha nordisk smakfull design för barnrummet och ditt barn, rulla upp till toppen av sidan och hitta några av de bästa på marknaden.