Fri frakt vid köp över 399 kr   •   50 dagars öppet köp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Presentkort

Det blir helt säkert en succé om du ger en gåva från STYLEPIT. Det finns mer än 300 märken att välja mellan, för den lyckliga mottagaren. Du kan själv välja beloppet på STYLEPIT´s presentkort, och välja om du vill skicka ditt presentkort via e-post eller själv skriva ut det.
kr

Besked till mottagaren

Lägga till
×
Ge den perfekta presenten i form av ett presentkort till STYLEPIT. Vi kan aldrig få för många kläder, så ett presentkort kommer utan tvekan att väcka stor entusiasm. Du kan snabbt och enkelt upprätta ett presentkort för en eller flera personer. Du kan välja vilket belopp presentkortet skall vara på och du kan välja att skicka ditt presenkort via e-post eller skriva ut det -om du vill lämna det personligt. När du skickar ditt presentkort till mottagaren kan du infoga en personlig hälsning.

Våra presentkort är giltiga i 5 år från dagen då presentkortet upprättades.

Mottagaren av presentkortet kommer att få en kod som de skall använda vid köpet. De besöker bara STYLEPIT, väljer de produkter de vill ha och lägger dem i varukorgen. Under betalning, väljer de att betala med presentkortet - anger koden och leveransadress. Det är så enkelt!