Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Calvin Klein

257 st
257 Av 12610 st
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Förutom herrkalsonger kan man hitta parfymer och accessoarer

  Förutom exklusiva Calvin Klein herrkalsonger för moderna män kan man hitta parfymer och accessoarer i STYLEPIT’s webbshop. Calvin Klein kan beskrivas som en egen livsstil och de flesta produkter är utförda i en avskalad och stilren look som ibland kallas lite skämtsamt “Calvin Clean” stilen. Se till att hänga med på den nya Calvin Klein vågen och inskaffa en hel hög med nya underkläder. När du ändå skall komplettera med kalsonger kan du också ta en titt bland våra snygga och coola Calvin Klein herr t shirts. Våra CK t-shirts passar otroligt snyggt till ett par slitna denim jeans som kännetecknas av en trendig tvätt, slitstyrka och tidlöshet. Calvin Klein klädesplagg är definitivt tillbaka och en ny generation unga män och kvinnor kan ses bära dessa avskalade plagg i superheta utföranden och stylingar. Beställ dina nya Calvin Klein underkläder snarast om du vill vara först ut i kompisgänget. Märkets trendiga briefs och kalsonger är något helt unikt i sammanhanget och är för den som gärna vill följa den allra senaste trenden. Så oavsett om du har tvättbräda eller ej så kommer dessa underkläder uppfattas hett och sexigt. Är du typen som gillar att visa troskanten är detta totalt märket för dig.

  Välj mellan en rad olika Calvin Klein herrparfymer hos STYLEPIT

  Förutom snygga och coola underkläder kan du också välja att köpa en av våra Calvin Klein herrparfymer. Vi har dofter som de välkända Eternity, Euphoria, CK ONE, CK Free och CK Shock. Vilken som passar bäst till dig och dina aktiviteter kan bara du ta reda på. Låt dig inspireras av olika stilar och dofter, ibland tar det tid att hitta den helt rätta för dig och din kropp. Olika situationer kan också kräva olika dofter och därför är det alltid smart att ha ett par olika att välja mellan. För vem vill inte lukta gott? Kanske du gärna bär en doft under den varmare årstiden och en annan under den kallare vintern? Våra dofter kan bäras som komplement till de fräscha och stilrena klädesplaggen från Calvin Klein. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Varför inte börja med en klassisk Calvin Klein herrparfym och efterföljande komplettera med andra dofter från STYLEPIT. Du beställer enkelt hem dina nya trendiga Calvin Klein herrunderkläder på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Den mest uppmärksammade underklädes reklamen genom tiderna

  Calvin Clein produkter är ett must have för unga och trendmedvetna män och kvinnor. Detta är det amerikanska modemärket med en historia som startade pang boom med en succé. År 1973 fick Klein sitt första modedesign pris för sin damkollektion, och var då den yngsta mottagaren på denna tidpunkt. Under 90-talet blev Calvin Klein kampanjen med Mark “Marky Mark” Wahlberg den mest uppmärksammade reklamen genom tiderna. Aldrig förr hade en underklädesannons fått så stor genomslagskraft. Denna popularitet gjorde varumärket ikonisk och än idag är Calvin Klein populärare än någonsin. Förutom underkläder och dofter kan man hålla koll med varumärkets andra produkter som konfektion, parfym, klockor, inredningsartiklar och skor. Kolla in dina favorit modebloggar eller modemagasin för att hitta din egna stil. Det är alltid en bra idé att undersöka utbudet för att sedan skaffa din helt egna personliga stil. Eller varför inte kolla in stilen i dina favorit filmer och TV serier. En annan inspirationskälla som kanske är den allra enklaste är att kolla in kompisarnas outfits.

  Utöka din garderob med coola och snygga plagg i märket Calvin Klein

  När du beställer hem kläder från STYLEPIT kan du enkelt få dem hemskickade med posten för att prova i lugn och ro framför spegeln. Du behöver inte stressa runt på olika varuhus och stå i långa köer eller att passa öppettider. Istället kan du fokusera på det som är viktigt och när som helst på dygnet när det passar dig kan du skicka din beställning. Kanske du gärna vill inskaffa en ny Calvin Klein pyjamas i herrmodell eller ett par nya Calvin Klein herr tights. Med få klick bort kan du köpa det mesta för din basgarderob och i coola och snygga modeller av märket Calvin Klein. På sommaren eller i badhuset är det upplagt att bära ett par trendiga Calvin Klein badkläder i herrmodell. Vem vill inte likna Justin Bieber eller Matthew Terry i snygga underkläder från Calvin Klein? Tveka inte att skaffa dina nya underkläder i märket Calvin Klein hos STYLEPIT. Visste du förresten att Michael J. Fox rollfigur Marty McFly, i Tillbaka till framtiden-filmerna, även kallas för Calvin Klein, på grund av att han bär dessa kalsonger? För vem vill inte förknippas med ett par ikoniska kalsonger?