Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Elvine

5 st
5 Av 13517 st
  -75%
  -70%
  -70%
  -70%
  -80%

  Ett ytterplagg som passar den moderna människan

  Elvine clothing är i utgångspunkten inspirerat av det gatusmarta modet, med en nordisk touch, med inspiration från upphovsmannen Daniel Mänds mormor, och med all den tradition som finns tillgänglig. Resultat blev ett hållbart och närvarande plagg som skall passa den moderna människan. Låt dig inspireras av Elvine jackor för herr hos STYLEPIT. Här kan du välja och vraka och beställa hem din favorit. Se till att hitta en variant som passar din övriga garderob. Du kan också låta dig inspireras av andra modebloggs eller magasin. Hur bär andra sina ytterkläder? Med dina favoritplagg och med din kropp kommer du att kunna skapa din helt egna speciella look. Passa på att beställa hem din favorit hos STYLEPIT och prova hemma i lugn och ro framför spegeln. Slipp onödiga köer och att hinna fram innan stängningsdags. Hos STYLEPIT kan du lugnt beställa din nya Elvine jacket i alla dygnets timmar. STYLEPIT’s Elvine jackor är på rea och kan fås till ett billigt pris. Du beställer enkelt hem din nya Elvine jacka på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  En fördel att kunna byta mellan minst två jackor oavsett säsong

  Det fiffiga med ytterjackor är att de kan kombineras lite mer fritt än andra klädesplagg. En mer gatusmart jacka med märken på kan lätt kombineras med en kostym eller kavaj undertill. Och likaså en proper och elegant ytterjacka kan lätt bäras utanpå en ledigare stil, som en stickad cardigan och denim jeans. Även om du kan använda samma jacka över flera säsonger, så kan det ändå vara en stor fördel att ha minst två jackor att byta mellan, om inte minst för variationens skull. Det bästa är nog att skaffa en vår och höst jacka och en varmare till vintern. Hos STYLEPIT hittar du snygga Elvine vårjackor i ett tunnare material, men också praktiska Elvine vinterjackor som håller utmärkt mot väder och vind. En bra höst och vårjackor kan sägas vara en som håller mot fukt och vind, vinterjackan skall helst utöver det också bestå av ett rejält innerfoder. Kanske fodret är avtagbart eller möjligt att byta ut. Då kan jackan hålla mot både det iskalla, men även det mildare klimatet. Regnar det så passar våra Elvine regnjacka utmärkt mot vatten och vind. Nu förtiden är det inte skämmigt att gå med regnkläder, det är till och med ett nöje. Speciellt när de samtidigt är snygga.

  En bra ytterjacka sägs bli snyggare ju längre den hänger i

  Gillar du den mer rå streetlooken så kanske du skall välja en Elvine parkas, otroligt praktisk mot väder och vind, men också ett fantastiskt trendigt plagg. Ytterplagg tenderar oftast att hålla i sig några år och kombinationen mellan nutid och tradition gör att man oftast kan bära sin ytterjacka i flera år. Den kan till och med sägas få patina och på så sätt blir den snyggare ju längre den hänger kvar. Se till att ta hand om din jacka på ett bra sätt. Följ tvättråden och kanske den mår bättre av att hänga ute och vädra än att tvätta den allt för ofta i maskin. Ibland kan man också hänga den i badrummet medan man duschar så att den dampas ren. Hos STYLEPIT handlar du tryggt och säkert och du kan dessutom köpa din nästa Elvine jacka på rea. Tveka inte att besöka vår online shop nästa gång du skall beställa ytterjacka från Elvine. Några gånger kan det vara svårt att hitta rätt, speciellt eftersom du kanske vill att den skall hålla i flera säsonger. Andra gånger kan det vara bättre att bara köpa en ny speciell jacka för varje säsong, då slipper du dessutom att hitta en all-round variant som skall passa till dina övriga plagg.

  Vad är ditt personliga behov för ny ytterjacka?

  En bra start innan du köper ny ytterjacka är att definiera ditt personliga behov. I vilket klimat skall den bäras? Skall den helst vara praktisk eller snygg? Skall du använda den flera säsonger eller bara en? Vad passar din kropp? Är den varm eller kall nog? Och känner du dig snygg och självsäker när du bär den? Det kan verka som en hel vetenskap när man kollar närmare på olika aspekter. Men bara lugn vi har gjort dina val enklare, bland Elvine ytterjackor har de flesta av dessa övervägelser redan gjorts. Allt för att du som kund skall känna dig säkrare och slippa frysa nästa gång du skall bege dig ut i kyla och oväder. Det skall också vara kul att välja nya ytterplagg. Hämta inspiration från dina favoritbloggs eller dina idoler. Kanske det är från ett sportsammanhang eller en musiker, vem vet allt som medverkar till en bättre upplevelse måste nog ändå tjäna ett bättre syfte. Har du ibland svårt för att bestämma dig? Ta hjälp av en vän eller familj och låt dem komma med idéer till hur du bäst bär dina nya klädesplagg.