Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Ferm Living

1 st
1 Av 9323 st

    Kuddar och mattor från Ferm Living

    Hos oss på STYLEPIT kan du hitta snygga kuddar från Ferm Living i många lekfulla former och med stilsäkra motiv. Retrokänslan finns där och med de mjuka pastellerna skapas en lätthet som vi i Skandinavien är så förtjusta i. För att kunna inreda ditt hem i en enhetlig stil, med grafiska mönster och ljusa pasteller, hittar du även mattor och lampor från Ferm Living här på STYLEPIT. Materialet i lamporna är ofta av trä – antingen målade i en lekfull nyans, betsade eller lackade. Med utsnidade motiv av träd, moln och diverse djur passar de perfekt i ett barnrum.

    Inred ditt hem med dansk design

    Dansk design är omåttligt populär i hela Skandinavien och vill man skapa ett modernt inrett hem är inredning från Ferm Living det perfekta valet. Designen är starkt influerad av det vardagliga livet och naturliga material såsom trä, ull, metall och ekologisk bomull är en genomgående röd tråd. De geometriska formerna går igen i bord, stolar, ljusstakar och som motiv på förvaring och textilier och råkar dessutom vara på högsta modet för tillfället. Det gedigna konsthantverket börjar också uppskattas mer och mer. Man är trött på slit och släng-material som plast och vill ha hållbara produkter som är skapade med kärlek och stor eftertanke. Det har blivit trendigt att designa inredning med glädje som största inspirationskälla och bränsle. Just precis det Ferm Living vill förmedla!

    Att handla inredning online är både enkelt och billigt - oavsett om du köper till ditt eget hem eller om du letar efter den perfekta presenten till en vän eller släkting. När du beställer inredning hos STYLEPIT har du 50 dagars returrätt och gratis frakt*. Vi erbjuder våra kunder god service, bra priser och ett stort utbud av inredningsartiklar från många olika leverantörer.