Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

IsaDora

24 st
24 Av 9825 st
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%

  Man såg en ny marknad för nya sminkprodukter

  Varumärket IsaDora skapades år 1983 i Malmö och i början importerade man från de stora och då välkända märken från länder som Italien, Frankrike, USA och Tyskland. Marknaden i Sverige ville dock ha parfymfritt smink och snygga förpackningar och på så sätt kunde man skapa sig helt nya produkter och utveckla en egen produktionsserie. Sedan starten har man hela tiden utvecklats och på så sätt är man hela tiden på väg framåt. Idag är IsaDora känt för dess elegans och prisvärda smink. Med basprodukter som IsaDora foundation till ögonmake-up som IsaDora ögonskugga och kanske en av våra viktigaste IsaDora läppstift som tar märkets skönhetsprodukter till nya nivåer. Se till att prova dig fram med olika sminkprodukter, om du är osäker på vad som passar just dig rådfråga en sminkartist eller dina vänner och familj, kanske du kommer att skapa en helt egen look. Ibland kan detaljer verka överflödiga men det blir oftast roligare när man lägger ner tid och intresse på det. Bland IsaDora produkter kan alla hitta något för var smak. Dessutom får du dina produkter i snygga och praktiska förpackningar som pryder badrumsskåpet.

  Olika säsonger lockar med olika färger

  Har du ont om tid och vill snabbast möjligt skaffa stilen, kan du välja färre produkter eller färre moment, kanske du vill växla mellan olika områden för att skapa variation. Använd då till exempel läppstift en period och i en annan kan det vara ett nytt coolt nagellack. Nu finns även IsaDora gellack som är en ny typ av lack där ingredienserna verkar mer naturliga, det är enklare att ta bort och håller sig glansigt under en veckas tid. Olika säsonger lockar med olika färger, kanske vinterhalvåret frestar med mörkare och mer dova färger, medan sommaren kan lätt målas med ljusa pastellfärger eller varför inte en skrikande orange eller röd. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Hudvårdsprodukter har oftast ett bäst-före-datum och skall helst bytas ut regelbundet. Se till att ha fräscha produkter hemma i skåpet. Du beställer enkelt hem ditt nya IsaDora smink på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Se till att hitta rätt produkt till rätt område

  IsaDora har ett brett sortiment med hudvårdsprodukter och de flesta kan hitta något för sitt behov. Kanske du helst bär foundation och puder och kanske maskara i vardagen och fler produkter när du vill vara extra fin. Eller så är du kanske typen som inte hinner med eller önskar att använda puder och hellre bara bär läppstift. Du kan också välja en IsaDora highlighter för att glimra lite extra under helgens festligheter. I vår webbshop hittar du det mesta av IsaDora makeup artiklar. Se till att hitta säsongens favorit nagellack bland IsaDora urvalet. För den som gärna vill skapa längre och starkare ögonfransar skall helt klart prova mascara från IsaDora och som komplement kan du använda en ögonpenna i valfri färg som passar dagens humör och stil. Allt kan trollas till och trollas bort efter behov. För den som inte har tid eller lust kan trösta sig med att efter lite övning kommer du lätt att lägga make-up i rena farten på väg till skolan eller jobbet. Dina läppar kan också målas med både läppstift och läppenna, lägg en kontur med pennan och stiftet längs med insidan och på läpparna. En läppenna ger mer stadga åt läppstiftet och hjälper dig att hålla det bättre på plats.

  Det bästa är de låga priserna trots den höga kvalitén

  Beroendes på din personlighet kan du välja att skruva upp och ner för sminket i relation till vilka sammanhang som du rör dig i. Några kanske känner sig naken utan smink medan andra helst bara använder läppsyl som enda preparat. Så snart du provar våra IsaDora produkter kommer du älska att sminka dig och att prova olika styles. Det bästa är de låga priserna trots den höga kvalitén. Du får ett hållbart och oparfymerat smink i snygga förpackningar utan att betala skjortan. Låter det för bra för att vara sant? Då är det bara att besöka vår sida och klicka dig fram till dina produkter. Du kan hitta massor av inspiration på dina favorit modebloggar eller i skönhetsmagasin. Följ tidens trend eller kör på med det smink som du gärna bär så länge det känns rätt. Smink kan lätt varieras i all oändlighet och små justeringar kan få stora effekter. Olika säsonger kräver också olika behandlingar. Till exempel kanske vi har olika ansiktstoner på vintern som på sommaren. Ta reda på vilket smink som passar för dig och din hy respektive säsonger. Tveka inte att beställa ditt nya IsaDora smink hos STYLEPIT.