Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

J.Lindeberg

1 st
1 Av 15119 st
  -75%

  Önskar skapa kontrast mellan en rebelliskt och sofistikerad look

  Märket J. Lindeberg önskar skapa funktionella kläder med slags kontrast mellan rebelliskt sofistikerad look. Nu kan du handla billigare och enklare på nätet, kolla in vår J. Lindeberg rea för inspiration och varför inte kolla in stilen på dina favoritbloggar och i de modemagasin som du följer. Se över ditt behov för basplagg och komplettera med nya J Lindeberg kläder där behov finns. Välj mellan olika Lindeberg jackor eller J. Lindeberg skor. Bara fantasin sätter gränser för din stil. I vår J Lindeberg outlet kan du botanisera bland en rad olika klädesplagg och skor för en komplett basgarderob. Kollektionerna har uppmärksammats runt om i världen och speciellt golfkollektionerna har fått internationell uppmärksamhet. Ingen mindre än Jesper Parnevik har burit Lindebergs rosa chinos som skapade stora rubriker när han vann Byron Nelson Classic Championship i Texas. Nu kan du skapa egna rubriker med en helt egen J. Lindeberg tröja eller varför inte ett par J. Lindeberg jeans. Ett par högkvalitets jeans kan matchas med de flesta plaggen och en J. Lindeberg skjorta är en utmärkt start för en sofistikerad sportstil. Vi älskar kombinationen mellan en bekväm sportig look med en sofistikerat nordisk enkelhet.

  J. Lindeberg ”Mest innovativa designer”

  Ända sedan starten 1996 och kort därefter har J Lindeberg mottagit flera priser och utmärkelser. Tre år efter starten mottog märket priset som ”Årets designer” vid Ellegalan. Och strax därefter fick man också den eminenta utmärkelsen som ”Mest innovativa designer” i regi av Guldknappen. Under 2002 introducerades den första damkollektionen och året därpå den första skidkollektionen som den berömda svenska skidåkaren Jon Olsson blev ansikte för. Sedan 2012 ägs J. Lindeberg av Anders Hoch Povlsen (grundare och ägare av Bestseller Group), Dan Friis, Allan Warburg (även delägare i Bestseller Kina) och Stefan Engström som nu har etablerat sig i hundratals butiker internationellt med stor försäljning i bland annat Kina. Med alla dessa framgångar lyckas nu företaget ta sina klädeslinjer in i framtiden och utvecklas i rasande fart. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya snygga Lindeberg kläder på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot din beställning online.

  En stor passion för det som är vackert, genuint och originellt

  Se till att skaffa stilen inför kommande säsong. Matcha en Lindeberg tröja med Lindeberg byxor och en ytterjacka i samma klassiskt sportiga stil. De drivna designers bakom J Lindeberg skapar kläder med en stor passion för det som är vackert, genuint och originellt. Man drivs av motsättningar och mötet som uppstår däremellan och skapar på så sätt innovativa och genomtänkta designkläder för moderna kvinnor och män. Hos STYLEPIT kan du handla många Lindeberg plagg på rea och de flesta kan hitta något i vår J Lindeberg sale online i webbshopen. När du handlar online slipper du stå i långa köer eller passa öppettider. Du handlar i princip när som helst på dygnet i lugn och ro. Prova dina varor hemma framför spegeln tillsammans med övrig garderob. Gillar du att prova kläder med andra så bjud bara in vännerna på en klädprovardag. Kanske ni kan byta plagg sinsemellan? Ibland kan det också vara svårt att själv bedöma hur dina kläder sitter på just din kropp. Innan du skickar din beställning är det viktigt att följa vår storleksguide för bäst passform. Kroppen är i ständig förändring och det kan vara bra att mäta upp dina kroppsmått med jämna mellanrum så att dina klädesplagg håller måtten. Det är det bästa sättet om inte det enda för att ge dina plagg skall få den bästa passformen. Det hjälper inte att bära en något för liten tröja om du blivit bredare mellan skuldrorna.

  Bomberjackan superhet och bärs lätt till både byxor och kjol

  Letar du efter snygga och sofistikerade ytterkläder då är detta märket för dig. I vår webbshop kan du välja och vraka bland J Lindeberg vinterjackor, eller på vår och höst kanske en ny J Lindeberg bomber jacka passar dina aktiviteter och övriga stil. De senaste åren har J Lindeberg bomber jacket varit populärare än någonsin. Bomberjackan har sitt ursprung i USA och bars bland annat av stridspiloter. Den har senare blivit anammad av skinnskallekulturen i Storbritannien med ursprung i modskulturen. Nu är den alltså superhet och bärs lätt till både byxor och kjol. Under den varmare säsongen är det upplagt med en enkel J. Lindeberg t shirts i kombination med ett par snygga J Lindeberg byxor. Vill du följa det senaste trenderna skall du kolla in J. Lindeberg klädesplagg. Hitta dina favoriter på STYLEPIT. Tveka inte att skicka din beställning snarast. Förutom J. Lindeberg kläder kan du leta bland en rad olika märken och modeller. För den som är modeintresserad är detta himmelriket att besöka snarast möjligt.