Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Ansikte

9 st
9 st
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Här hittar du de mest välkända produkterna på marknaden

  Det första steget till bättre ansiktsvård startar med en grundlig ansiktsrengöring. Se till att definiera ditt behov baserat på din hudtyp om du tenderar att vara torr, fet eller ha en blandtyp är avgörande för vilken typ av rengöring som passar just ditt ansikte. När du har tagit reda på din hudtyp kan du beställa de bästa ansiktsrengöringsprodukterna i vår webbshop. Här finns de mest välkända och etablerade produkterna på marknaden. När du har rengöringen på plats och skall lägga grunden för bästa make-upen kan du välja en primer till att starta med som gör att ditt smink ligger bättre och håller längre. Det ger också ett skyddande lager. Den används typiskt efter ansiktscreme men innan du lägger på foundation. Primern ger dig en vackrare hud och förminskar rodnader och gör så att foundation fäster bättre. Primer för ögonmakeup fixerar ögonmakeupen och gör att den sitter bättre under dagens gång. Den vårdar också din hud och gör att du skyddar dig på bästa sätt mot dagens alla påfrestningar. Att välja ansiktsprodukter kan ta lite tid och krävs en del kunnighet att navigera runt i utbudet. Vi kan erbjuda en rad olika produkter för ditt välbefinnande.

  En bra concealer är a och o för en komplett ansiktsvård

  När du har primern på plats kan du arbeta dig vidare till foundation som används mellan primer och puder. Foundation är grunden i din make-up rutin och den perfekta basen för andra sminkprodukter som rouge, highlighter eller puder. Du kan också välja att bara lägga den bästa foundation för en mer naturlig look. Hos STYLEPIT kan du inskaffa alla de ansiktsprodukter som en daglig rengöring och make-up kräver. Det är viktigt att ha den bästa täckande foundation så nära din egna hudfärg som möjligt, så att det inte uppstår kanter eller ojämnheter. En bra concealer kan sägas vara a och o för en komplett ansiktsvård. En täckande foundation skal helst dölja ojämnheter och nyansskillnader i huden. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya ansiktsprodukter på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Vi har allt från billiga sminkborstar till mer exklusiva

  En annan viktig produkt i sminkväskan är dina verktyg för att applicera sminket. Ett bra och och effektiv sminkborste set hjälper dig att applicera puder och rouge så att det ser mer naturligt och äkta ut. Det kan vara smart att tänka ut hur du vill använda ditt smink innan du skickar din beställning. Vill du ha ett fullt täckande foundation och puder? Eller i ett tunnare lager? Skall det ha en matt eller något glänsande effekt? Har du en känslig hy och behöver en vårdande och skyddande make-up? Och vad kan du betala? Vi har allt från billiga sminkborstar till välkända mer exklusiva märken. Du handlar dock alltid billigare och enklare över nätet än i vanliga varuhus. Du kan närsomhelst när det passar dig på dygnet skicka din beställning via vår webbshop. Ofta hänger sminkboxen ihop och en foundation smink bör ha en liknande nyans som löspuder eller vanligt puder. Vilket som är bästa pudret för dig kan bara du ta reda på. På nätet kan du även hämta inspiration och läsa dig fram till olika behandlingar och kurer som gör att ditt ansikte kommer glänsa och stråla som aldrig förr. Tveka inte att skicka din beställning snarast till STYLEPIT.

  Mineralsminket är snällare mot alla sorters hud och ansikten

  En annan ansiktsprodukt som har blivit otroligt populär de senaste åren är mineralsminket. Mineralsmink fungerar utmärkt som komplement till andra ansiktsprodukter och sägs vara mild och vårdande för problemhud då den är minst irritabel mot din hud. Med andra ord den är snällare och mer vänlig mot alla sorters hud och ansikten. Mineralsminket skyddar också mot solen och andra partiklar som finns i luften och som påverkar att vår hud åldras onödigt fort. Sminket har ett naturligt UV-skydd på ungefär SPF 15. Det är zinken i mineralsminket som ger dig skyddet. För den som gärna vill bära så naturligt men skyddande smink skall alltså välja mineralprodukter. Precis som med annan smink är det även här viktigt att välja rätt borste och svamp för bäst applicering. Det vanligaste misstaget när man skall applicera mineralsmink är att man tar för mycket. Se till att börja i små mängder och arbeta dig fram till rätt mängd. När du använder concealer eller foundation bör du förbereda med en pensel, borste eller make-up svamp för att applicera en mjuk och naturlig omgång smink.