Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp9,3 på Trustpilot

Ansiktskräm

3 st
3 st
  -25%
  -25%
  -25%

  Du uppnår bästa resultat med rätt produkter

  Den kanske bästa ansiktskrämen för mogen hy ger extra fukt och skydd. En mogen hy kan på grund av UV-strålning, miljöföroreningar och fria radikaler tappa sin sin spänst och elasticitet genom åren. Därför är det viktigt att välja hudvårdsprodukter som hjälper huden att reparera dessa skador och som ger den extra fukt som huden behöver. Antioxidanter är också viktiga ingredienser att hålla utkik efter. En fet hud kan vara mer komplicerad, här skall man helst inte använda en kräm som torkar ut huden, även om det kanske verkar mest upplagt, kroppen kan skicka fel signaler och eventuellt producera ännu mer fett till hudytan. Använd därför en ansiktskräm för fet hy som är lätt fuktande, viktigt är också att rengöra huden noga innan applicering. En torr hy behöver som regel både fukt och fett, hos STYLEPIT hittar du garanterat den bästa ansiktskrämen för torr hy. Man kan också kombinera en återfuktande ansiktskräm med en ansiktsolja för dubbelt skydd och i förebyggande syfte. På vintern kan du byta ut dina lotions till tjockare krämer eller oljor eftersom dessa är rikare och innehåller ingredienser som isolerar huden och återställer fuktbalansen.

  Bra produkter innehåller mestadels naturliga ingredienser

  Bäst är de ansiktskrämer som innehåller hudens egna mjukgörande ämnen med tilläggsämnen som tillför fukt och hjälper huden att bevara sin spänst. En vattenfri ansiktskräm kan passa bra till en känslig hy och skyddar utmärkt på vintern, när kyla och blåst kan torka ut ansiktet. Unna dig bara det bästa och se till att skaffa den bästa ansiktskrämen någonsin hos STYLEPIT. Du kan också beställa en rad olika ekologisk ansiktskrämer som innehåller naturliga ingredienser för bästa välbefinnande. Så snart du har provat de bästa ansiktsprodukterna blir det svårt att byta ner. Se därför till att hitta de som fungerar bäst för din individuella hy. I längden är det absolut det bästa sättet att hålla tråkiga ålderstecken på avstånd. Tillåt dig att åldras vackert och naturligt. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din fuktgivande ansiktskräm på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Ansiktskräm med solskyddsfaktor för extra skydd

  För både normalhy och mogenhy kan en ansiktskräm med solskyddsfaktor vara bästa alternativet som skydd mot farliga strålar. Med en bra ansiktskräm spf kan du på samma gång motverka att huden åldras i förtid av solens starka och aggressiva strålar. Huden i ansiktet är tunnare än på kroppen och behöver på så sätt ett bättre skydd. Ansiktsvården blir mer personlig och kräver lite mer omsorg än övrig kroppsvård. Både solstrålar och strålar från diverse teknikprylar kan påverka din hudkvalité. Bästa skyddet är en naturlig ansiktskräm som ger huden en naturligt yngre och piggare look med lyster. Är du osäker på din hudtyp kan du gå till en hudvårdsspecialist och höra dig för om just din hudtyp och dennes behandling. Oroa dig inte för mycket dock, oftast märker du själv vilken kräm som känns rätt för dig. Till exempel kan det verka naturligt att använda en fetare och krämigare variant på vinterhalvåret och en lättare och mer fuktig geléform under sommarhalvåret som också har en svalkande effekt efter timmar i solljus. När det är sommar eller om du är på solsemester behöver du oftast extra skydd och använd då gärna solskyddsfaktor med högsta spf. Speciellt viktigt med högsta spf om du kommer att njuta av solen på varmare breddgrader.

  Återfuktning – en naturlig del av den dagliga ansiktsvården

  Efter tjugoårsåldern börjar din hud långsamt åldras, som först bir synligt någon gång efter trettio, grunden till att huden åldras orsakas oftast genom att talgkörtlarna minskar, huden får på så sätt mindre näring till hudcellerna då blodcirkulationen också minskar. Detta kan resultera i en mer torr hy på sikt. Därför kan en ansiktskräm mot torr hud alltid rekommenderas. Hos STYLEPIT kan du välja bland er rad olika ansiktskrämer för torr hy med naturliga ingredienser. Generellt anses en återfuktning av huden som kanske den mest väsentliga delen av den dagliga ansiktsvården. En bra ansiktskräm mot torr hy håller huden välmående, mjuk och smidig. Du kan också komplettera en torr hy med olika ansiktsmasker, ett serum eller en ansiktsolja. Hämta enkelt och smidigt inspiration till din dagliga hud- och ansiktsvård på nätet och hos STYLEPIT. Vem vet kanske du lyckas hålla din hy i balans med en mer holistisk livsstil med bra kost, träning och hudvård. Se till att fortsätt med de produkter som känns bra för just din hy och kropp. Svårare än så är det inte. Tveka inte att beställ dina favoriter redan idag!