Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Ansiktsmasker

1 st
1 st
  -50%

  Se till att hitta en ansiktsmask som är anpassad för just din hy

  Den bästa ansiktsmasken kombinerar flera områden och tränger ner på djupet ner i hudlagret och verkar effektivt där den skall. En ansiktsmask som verkar lugnande och avstressande på huden passar även perfekt för en problemhy. Den förebygger finnar och minimerar överskottsolja utan att torka ut. Använd en ansiktsmask mot finnar två till tre gånger i veckan på ansikte, rygg och bröst för bäst resultat. Den bästa ansiktsmasken är anpassad för olika hudtyper och därför kan man inte mena att det finns en mask för alla. En problemhy kan behöva en ansiktsmask för finnar, medan en blandhy kanske behöver två olika, en så kallad multimasking, den ena för den mer oljiga T-zonen som panna, näsa och haka medan en annan återfuktande på kinder och på hals mot de torrare partierna. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din djuprengörande ansiktsmask på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Låt din ansiktsmask gå in och verka på djupet

  En pormask är ett symptom på akne där hudens porer blir tilltäppta av ett överskott på talg eller gamla hudceller. Själva pormasken uppstår genom detta överskott av talg som produceras vid bildandet av hårstrån, detta är oftast resultatet av hormoner i obalans, som den kan vara under puberteten. Talg innehåller ett mörkt pigment, melanin, som oxiderar och blir svart när den utsätts för luft varav pormaskar har ett mörkt utseende. Talg skyddar på samma gång huden och hjälper den att återfuktas och bevarar smidigheten. Trycker man på pormasken kan talget komma ut och bilda en maskliknande form varav namnet. Det är därför det är så viktigt att först rengöra huden för att få bort överskott av talg och sedan peeling mot döda hudceller. Först då kan en bra pormask ansiktsmask gå in och verka på djupet. Samtidigt som du avlägsnar rester av talg är det lika viktigt att tillföra en återfuktande ansiktsmask då all hud behöver fukt och fett för att bevara sin smidighet. Därför är det också så viktigt att inte avlägsna fet hy utan att efterföljande återfukta. All hud oavsett kondition behöver fukt och skall helst skyddas med egen talgproduktion.

  Även en normal hy behövs hållas ren och i återfuktat tillstånd

  Egentligen är det ganska enkelt. Det du gör hemma varje dag spelar roll för din nuvarande och kommande hy. Även om du har en hud med minimalt pormaskar behöver du hålla denna i ett rent och återfuktat tillstånd. Ett bra tips är att besöka en hudterapeut ett par gånger per år eller i alla fall en gång för att skapa en överblick på din hudkvalité. Se det som på samma sätt som en rutinkontroll hos tandläkaren. Din hudterapeut kan se över ditt nuvarande skick och se på om du behöver några andra eller nya produkter, då din hud är i ständigt förändring. Se till att ha en eller flera produkter med BHA-syra i din hudvårdsrutin. Ett annat tips som kan låta enkelt men ack så svårt några gånger, försök lev ett sunt och balanserat liv utan att gå till överdrift mot det ena eller andra hållet, så kommer både din hälsa, kropp och hud kännas bättre och i bästa formen. Använder du dagligen make-up kan du riskera att komma täcka över dina porer. Låt därför din hud andas så mycket som möjligt. Förebygg med en bra ansiktsmask och emellanåt kan en ansiktsmask mot porer hjälpa huden att andas bättre.

  Peel off ansiktsmask – otroligt enkelt att applicera

  En annan effektiv metod mot att bekämpa pormaskar är en black mask ansiktsmask eller en så kallad ansiktsmask blackhead. Effekten av blackhead ansiktsmask är att ta bort orenheter och pormaskar från huden så att du kan få en friskare hy. Har du till exempel en fet hy så kan det vara svårt att få bort döda hudceller som finns i ansiktet, då passar den här ansiktsmasken perfekt. De senaste åren har det blivit otroligt populärt med peel off ansiktsmasker som är otroligt enkla att både applicera och att få av. En typ av ansiktsbehandling som fungerar för alla hudtyper i alla lägen är de fuktgivande ansiktsmaskerna. Se till att kom över dina favoriter. Gör det till en myskväll tillsammans med väninnorna. Fixa ansiktsmasker och eventuellt måla naglar eller ta ett fotbad på samma gång. Speciellt under den kallare och mörkare årstiden är en kväll full med väldoftande oljor, och avslappnande ansiktsmasker en perfekt aktivitet. På vintern kan de flesta också uppleva att ha en mer torr hy än under sommarhalvåret. Därför kanske det är lite extra viktigt under den kallare tiden. Tveka inte att inskaffa nya produkter till ditt badrum eller till en helkväll med gott sällskap, skicka din beställning redan idag!