Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

BH

47 st
47 st
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -15%
  -30%
  -30%
  -40%
  -70%
  -25%
  -25%
  -15%
  -30%
  -70%
  -15%
  -15%
  -70%
  -80%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -15%
  -70%
  -70%
  -40%
  -25%
  -70%
  -70%
  -40%
  -15%
  -25%
  -70%
  -25%
  -70%
  -15%
  -25%
  -15%
  -70%
  -15%
  -15%
  -25%

  Hitta rätt storlek, material och utseende som passar dig

  Nu behöver du inte lägga ner lika mycket tid på att fixa den perfekta bröstformen, och att visa den formen du vill uppnå eller för att rätta till de brister som du gärna vill ändra på. Allt du behöver göra är att se till att du köper rätt storlek och det material och utseende som passar dig. Det är också viktigt att bhåen känns som en andra hud och att den inte skaver eller känns fel. Med våra högklassiga märken vill vi att våra kunder skall känna sig naturligt lyxiga utan att det påverkar komforten. Många av bhåarna är stilfullt dekorerade med spets och broderier eller med annorlunda skuret kupor för funktion eller lyx. Våra bhåar kan du få till rimliga priser och de redan låga priserna möjliggör att hitta den rätta varianten. I vår bh butik har vi märken som Intimates, Esprit Bodywear, Marlies, Dekkers, Magic Body Fashion, Triumph, Chantelle, Wonderbra, Sapph, Baci och Femilet.

  Vi har modeller som push-up bh, bh med bygel och bh utan bygel

  Vi har ett sortiment som riktar sig till både dem som har större byst och för dem som har liten byst. Det kan vara svårt att hitta bh för dem med större byst. Nu finns det ett enkelt sätt att köpa bh. Hos oss kan man hitta olika varianter till ett lågt pris online. Tveka inte att köpa hem och prova våra de olika bhåarna där hemma tillsammans med dina andra plagg. För dem som vill hitta en bh för liten byst har vi valt ut ett sortiment med små bhåar. Våra bhåar kan också matchas med de trosor som passar dig bäst. Här kan man hämta inspiration och låta sig välja mellan det stora sortimentet som STYLEPIT erbjuder för liten byst. Vi har modeller som push-up bh, bh med bygel och bh utan bygel till sport bh. En liten byst bärs elegant med en bh utan bygel eller med en sport variant. Du kan också välja modeller som framhäver dina bröst och för dig med små bröst kan push-ups vara ett bra alternativ. Bh toppar utan bygel passar utmärkt för dig med små bröst som gärna vill framhäva din naturlighet och acceptans för ditt egna kroppsideal. Hitta en bh kupa som passar dig. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning.

  Bhåen är designad av kvinnor för kvinnor

  För många är det en självklarhet att använda en bh. Många tänker inte på vad den står för. En bysthållare är ett underklädesplagg för kvinnor som stöder, samlar och formar brösten. Man menar att den moderna behån uppfanns av fransyskan Herminie Cadolle år 1889. Då kallades den le bien-être (“välgöraren”) och bestod av två delar, den nedre delen en korsett för midjan, och den övre delen gav stöd till bysten med hjälp av axelband. Först senare kom den första behåen med kupor för brösten designad av Ida Rosenthal 1922. Hennes företag Maidenform blev internationellt känt och måttet kupstorlekar existerar än idag. Under 1968 revolten uppstod det bh-lösa modet då radikala feminister och unga kvinnor slängde bhåen. Redan 1980 blev bhåen åter på mode och idag är det naturligt, ungt, fräscht och lyxigt att använda. Bhåen är designad av kvinnor för kvinnor och har både en funktionell och estetisk grund. Några använder den mest som stöd åt en kanske större byst, andra använder den för att pusha up ett par något mindre byst, och en tredje för att de gärna vill skyla sin kropp. Det spelar ingen roll vilken anledning du väljer att skaffa en ny bh vi har de flesta varianter som du förmodligen letar efter.

  Vi har bhåen för starka kvinnor med olika önskemål

  De flesta kvinnor bär nu bh och ofta minns de flesta sin första bh som ung kvinna. Det var lätt att jämföra sig med dem andra men det är några gånger en konst att hitta en bh som passar perfekt till dig. Därför är det viktigt att mäta upp dina mått runt bröst och under brösten och utan att dra åt måttbandet för hårt. Med dina individuella mått är det lättare att hitta rätt storlek och modell. Sedan är det lätt att beställa din bh online med bäst komfort. Några föredrar en mjukare bh topp tillsammans med ett par bekväma bomullstrosor medan andra tycker sig känna sig mer sexiga med en spets-bh eller med push-up eventuellt båda delar. För den moderiktiga sporttypen finns det en mängd olika sport-bhåar som kan användas tillsammans med långa eller korta träningsbyxor. Och med eller utan tröja, gärna utan för den mer vågade kvinnan. STYLEPIT har ett brett sortiment bhåar för starka kvinnor med olika byststorlekar och olika önskemål. Det viktiga är att hitta den varianten som passar bäst till dig. Det är spännande och mer inspirerande att handla online där du kan beställa hem till dig och eventuellt dina vänninor. Så ni kan prova i lugn och ro där hemma framför spegeln och under olika plagg.