Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Bikinis

57 st
57 st
  -15%
  -60%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -25%
  -20%
  -15%
  -30%
  -15%
  -70%
  -50%
  -50%
  -50%
  -80%
  -60%
  -50%
  -60%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -70%
  -60%
  -50%
  -50%
  -70%
  -50%
  -70%
  -60%
  -50%
  -80%
  -70%
  -50%
  -80%
  -50%

  Snygga bikinis som passar alla kroppsformer

  Höga i midjan, utförliga detaljer, låga eller breda underdelar, överdelar med eller utan band, med knytning eller hakar. Oavsett om du föredrar en nätt bikini eller en med många detaljer, så är det enkelt att hitta billiga bikinis online. En bikini för dam är en personlig ägodel, som vi måste känna oss bekväma i, för att fullt ut kunna njuta av vår dag i solen eller på badhuset. Genom åren har bikinin lanserats i flera olika format, däribland hipster, tanga och string. Det finns varianter där överdelen är större, en så kallad tankini. Denna praktiska sort är, precis som en bikini, tvådelad, men den täcker nästan lika stor del av huden som en vanlig baddräkt, perfekt för den som föredrar en mer modest stil. Sedan finns också de mindre sorterna, som bara täcker det absolut nödvändigaste, så kallade microkinis. Anpassning i oändligheten för att alla kvinnor ska hitta just sin favorit. Passa på att titta igenom sortimentet och se till att du inte går miste om någon bikinirea under året. Du hittar alltifrån klassiska enfärgade bikinis, till mönstrade plagg med pärlor i snörena, enklare än någonsin att känna sig bekväm och stolt på stranden.

  En bikini är inte bara ett nutida plagg

  Dessa populära bikinibadkläder kanske känns som något nytt, men i själva verket fanns de redan för nästan 2 000 år sedan. I staden Piazza Armerina på Sicilien, finns den rikaste, största och mest komplexa samlingen av romersk mosaik i hela världen. Flera av dessa mosaiker, som daterats tillbaka till 300-talet efter Kristus, visar idrottande flickor klädda i en tvådelad miniatyrdräkt, vilka liknar senare tiders bikinis. Den nutida varianten lanserades däremot under 1930-talet, men den fick inget större genombrott. Inte förrän efter krigsslutet 1945 kom den första riktiga bikinibaddräkten, även om namnet bikini tillkom senare, och i Australien fick den ett sådant uppseende att de första bikiniflickorna blev föremål för polisingripanden. Det tog länge innan detta avslöjande plagg accepterades. I många länder var bikinin förbjuden på stränder och offentliga platser och Vatikanen förklarade den dessutom som syndig. Trots att den fortfarande ansågs som vågad, blev bikinin så småningom en del av populärkulturen. Under 1940- och 1950-talet ökade plagget i popularitet, i och med att filmstjärnor som Brigitte Bardot började använda den tvådelade baddräkten på offentliga stränder och i sina filmer. I länder som USA dröjde det dock ända fram till början av 1960-talet innan plagget slog igenom, eftersom man där fortfarande ansåg att det var alldeles för utmanande.

  Explosionsartat plagg som nu helt dominerar marknaden

  Detta populära och tvådelade badplagg har funnits väldigt länge, men sitt nutida namn fick det inte förrän med den modell som presenterades i juli 1946 av Louis Réard, som samma år tagit över sin mammas affär för damunderkläder. Hans modell chockade både pressen och allmänheten, eftersom det var den första modell där naveln visades. Namnet bikini kom Réard på i samband med att USA, den 30 juni 1946, utförde kärnvapenprov på en atoll i Marshallöarna, närmare bestämt Bikiniatollen. Det skedde bara fem dagar innan hans badplagg skulle lanseras och eftersom kärnvapenproven fick så stor uppmärksamhet i pressen, valde han att namnge plagget efter just den atollen. Han tyckte dessutom att det skulle passa helt perfekt, eftersom han ansåg att plagget var "ytterst explosionsartat". Att namnet börjar på "bi-" skulle också kunna syfta på att den är uppdelad i två delar, efter latinets bis, vilket betyder just två. Detta praktiska och tvådelade plagg är sedan 1960-talet, mer eller mindre, helt dominerande som dambaddräkt och sedan dess har det varit väldigt svårt för modevärlden att återlansera den hela baddräkten.

  Tvådelat för bäst komfort och anpassning

  Vi är alla olika och även om bikinimodet alltjämt är populärt, så har det kommit att förändrats med åren. Valmöjligheterna är oändliga när du ska köpa bikini och hos STYLEPIT finns många billiga bikinis, i flera former och färger. Vare sig du föredrar neutrala toner för diskret look eller om du hellre vill sticka ut i färgglada varianter, som exempelvis en röd, blå eller gul bikini, är STYLEPIT det självklara valet. Vissa av oss tycker om att slappna av på stranden med en bok i handen, medan andra vill röra på sig och därför föredrar en stabilare variant, som håller sig på plats under olika aktiviteter. Känn dig snygg i det du har på dig, samtidigt som du är helt bekväm och smidig. Det spelar ingen roll vad utgångspunkten är eller vad målet är, fina bikinis finns det gott om och nu är det enklare än någonsin att beställa en billig bikini och få dem hemskickade direkt till dörren. Oavsett vad du vill ha, så finns det något för dig. Valet är ditt, hitta snygga bikinis online, de ligger endast ett knapptryck bort.