Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp9,4 på Trustpilot

Brun utan sol-krämer

4 st
4 st

  Brun utan sol med snygga övergångar

  När du ska ta på dig brun utan sol, då är det viktigt att huden mår bra innan du börjar. Se till att huden är mjuk och återfuktad innan du applicerar brun utan sol, för att undvika fläckar. Om du har torra partier på huden, då kan produkten lätt fastna i det och då blir resultatet ojämnt. Det finns många sätt att applicera brun utan sol på, men ett knep som många rekommenderar är att börja på mitten i det område du ska färga, exempelvis på underarmens ovansida eller låret och sedan dra färgen utåt därifrån. Kanter och knän kan lätt hänt få för mycket färg och därför är det bra att lägga ner mer tid på dessa ställen och se till att färgen verkligen dragits ut ordentligt. Exempelvis kan du använda dig av en servett och dutta på alla skarvar på kroppen och se till att ingen överflödig färg ligger kvar där. Då får du ett jämnt resultat för en slät och vacker hy. Det samma gäller när du ska ta på dig brun utan sol i ansiktet, se till att färgen får en lätt övergång in i hårfästet, ögonbrynen och öronen, för allra bästa resultat.

  Välj din favorit bland alla brun utan sol

  Det finns många olika typer av brun utan sol, kanske du föredrar brun utan sol mousse eller en spray. Oavsett vad du väljer så hittar du ett brett och varierat utbud hos STYLEPIT, så att du enkelt kan beställa din brun utan sol på nätet. Med brun utan sol får du ett säkert alternativ, men samma vackra resultat. Du slipper bränna dig och du behöver inte ligga och pressa i flera timmar eller dagar, istället uppnår du den perfekta solbrännan direkt. Eftersom brun utan sol fungerar bäst på en rengjord och mjuk hy, är det en god rekommendation att göra en peeling innan applicering. Du kommer att få ett snyggt och jämnt resultat för en mer hållbar effekt. Med en brun utan sol-spray, blir appliceringen enkel och du kommer dessutom smidigt åt gömda delar. Lägg ner tid på veck och huden mellan fingrarna och tårna, för ett så naturligt och verklighetstroget resultat som möjligt. Glöm inte att tvätta händerna efteråt, för ingen vill väl ha solbrända handflator. Köp billig brun utan sol redan idag och fixa den snygga brännan, så att du är förberedd redan innan sommaren kommer eller före din nästa solresa.

  Enkel lösning för gyllenbrun hud

  Det har aldrig varit enklare än nu att få till den rätta solbrända huden. Smörj in dig med en brun utan sol i ditt ansikte och på resten av kroppen, du kommer att känna dig både gladare och piggare. På nolltid får du den härliga färgen som annars tar dagar eller till och med veckor att uppnå. Smörj in din hud väl och se till att täcka alla partier på ett smidigt och jämnt sätt, du skonar huden från solens skadliga strålar, men får ändå det vackra resultatet av en solöversköljd hud. Även om du uppnår samma effekt som vid vanlig solning, så innebär det inte att din hud är skyddad med en brun utan sol, utan det är viktigt att ändå använda solskydd om du ska vistas i solen. Nu slipper du känna dig blek på våren eller om du ska på fest och bära en klänning som visar benen. Med en brun utan sol-kräm fuskar du till dig den perfekt solbrända huden, så att du kan känna dig trygg och snygg i vad du än har på dig. Köp brun utan sol billigt och få produkten hemskickad, det är enkelt och går dessutom snabbt.

  Återfukta huden för ett hållbart resultat

  För ett mer hållbart resultat är det viktigt att huden återfuktas regelbundet. Det är bra att smörja in huden både innan applicering och efter. Färgen kommer att fästa bättre och även sitta kvar längre. Istället för vanlig brun utan sol, finns det dessutom produkter som kan användas som ersättare för din vanliga kroppslotion eller ansiktskräm. Dessa produkter har en lätt brun utan sol-effekt och den snygga färgen uppnås gradvis i takt med att du använder produkten dagligen. Med en brun utan sol lotion får du den snygga bruna färgen, samtidigt som din hud hålls återfuktad och mjuk. Du får den perfekta looken året om, så att du alltid känner dig fräsch och snygg. Pigga upp i vintermörkret och se till att sprida glädje runt omkring dig. Testa dig fram för att hitta den perfekta tonen för just din hy och använd en anpassad variant för ditt ansikte för att undvika orenheter. Med brun utan sol har du själv fixat den bästa brännan på ett säkert sätt. Beställ din lotion eller bästa brun utan sol-spray online, så behöver du inte ens lämna hemmet för att få den gyllenbruna färg du alltid drömt om.