Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Deodoranter

3 st
3 st
  -25%
  -25%
  -25%

  Deostick för behagligt torra armhålor

  Om du inte tycker om den fuktiga känslan som kan bli när du tar på dig en deoroller eller en deospray, då kan en deo-stick vara det rätta valet för dig. Den lämnar ingen våt känsla och du kommer att hålla dig torr hela dagen, rakt igenom alla aktiviteter. Upplev den sköna känslan av fräschhet var du än befinner dig. Deosticks finns i många varianter och det är upp till var och en att välja ut sin favorit. Ta en titt på utbudet hos STYLEPIT för en inblick i vad som finns. Oavsett om du föredrar mildare varianter eller fylligare aromer, så kommer du att hitta det du letar. För att undvika de störande lökringarna som kan uppstå, är en deostick för dam det perfekta valet. Den går enkelt att lägga ner i handväskan och är skön att ta på. Även om svett är kroppens egna sätt att kyla ner sig på och en alldeles naturlig sak, så är det inte många som tycker om när de själva, eller andra för den delen, luktar svett. Det är just där en deo kommer in i bilden, den håller oss fräscha och luktfria dygnet runt.

  En rollon svalkar när den appliceras

  Under varma dagar, på gymmet, när vi blir nervösa, ja det är mycket som gör att vi börjar svettas och för de flesta är det ett problem. Om du är en av dem som ibland stoppar papperstussar i armhålan eller försöker vifta så att svetten ska torka, då kan vi hälsa dig välkommen i gänget. Självklart kan det kännas jobbigt när svettfläckarna börjar synas och du känner hur det blir fuktigt under armarna. Som tur är finns det en lösning på detta problem och den heter deodorant. En deo roll-on är skön att applicera, den svalkar huden när den kommer i kontakt med den och ger dig en omedelbar känsla av renhet. Ha den med dig överallt och slipp oroa dig för att lukta illa eller för att börja svettas. Alla människor svettas, så det är inget som egentligen behöver vara oroande. Trots det så störs de flesta när ringarna börjar ta form. Oavsett om du är en person som svettas mycket eller lite, så är en deo roll-on en enkel lösning. Du rullar den lätt över huden i armhålan och samtidigt kommer du känna en behaglig svalka, som snabbt tar bort svetten och den dåliga lukten.

  Smidigt att köpa deodorant på nätet

  Om du tycker att dina svettningar är ett problem och ofta behöver köpa en ny deodorant, då har vi en lösning. Det finns nämligen inget smidigare sätt än att köpa din deo på nätet. Hos STYLEPIT finns alla möjliga sorter, så att du enkelt ska hitta just den du letar. Passa på att köpa deodorant online och få den hemskickad på nolltid, hur lätt som helst. Att svettas blir endast ett problem när du själv upplever det som jobbigt, vilket de flesta gör, och för att undvika att ens komma till den situationen är det värt att alltid ha en deodorant för dam med i handväskan. För de personer som svettas lite mer kan det vara bra att fokusera på en antiperspirant deodorant, som täpper till porerna och ser till att svetten inte kan ta sig ut. En anti-perspirant leder bort svetten från dina armhålor och gör så att du stolt kan sträcka på dig och njuta av den torra känslan, utan några blöta fläckar på tröjan. Det är viktigt att äga en bra deo och oavsett om du föredrar rollon, spray eller stick så hittar du den hos STYLEPIT.

  Spraya dig fräsch med en härlig deo

  Istället för att gömma dig och kämpa för att ständigt hålla nere dina armar, kan du testa en deodorant spray. Den friska strålen som landar på din hud kommer att ge dig en behaglig känsla som håller hela dagen. Slipp smyglukta under din arm för att kontrollera hur du doftar och slipp den obekväma känslan av fukt som tränger ut genom tröjan. Med en deodorant antiperspirant vet du med säkerhet att du alltid luktar gott. Det hör numera till historien att leva i rädsla för att någon ska se att du svettas. Om du är den som ska hålla i mötet på jobbet och du känner dig en aning nervös, ta då på dig en deo för dam och ställ dig med pondus framför gruppen. Du slipper svettfläckar, du slipper att oroa dig och dessutom kan du bära den tajta favorittröjan utan att några våta ringar bildas. Hos STYLEPIT gör vi det enkelt för dig att hitta rätt. Du behöver bara gå in och ta en titt på det breda utbudet, sedan kan du snabbt beställa den du vill ha, för nu är det nämligen enklare än någonsin att köpa din deo online.