Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Foundations & concealers

3 st
3 st
  -50%
  -50%
  -50%

  Fixa grunden med en bra CC kräm

  En CC cream är en av de bästa produkterna du kan skaffa. De goda egenskaperna och den smidiga appliceringen ger dig en fräsch och snygg look hela dagen. CC står för color control eller color correct och fungerar lika bra som sin föregångare BB-cream, men CC-krämen är något mer täckande. Denna multifunktionella kräm både återfuktar, täcker och skyddar mot solen. Ta hand om din hud på det allra bästa sättet och satsa på en bra CC cream. Denna kräm passar alla hudtyper och du kommer på ett snabbt och enkelt sätt att få en fin och slät hy. Om du har en normal till fet hud, då kan du gärna byta ut din dagkräm mot den här fantastiska cc-krämen. Om du däremot har en torr eller känslig hud, så kan det vara bra att lägga på en återfuktande ansiktskräm innan du applicerar CC-krämen. Oavsett vilken foundation du väljer, så är den vanligaste önskan att resultatet ska bli så pass bra att det ger en naturlig känsla. Denna känsla är enkel att uppnå, särskilt när du använder en CC cream. Här har vi samlat de bästa foundations i ett brett och varierat utbud för att du enkelt ska hitta din favorit.

  Ta med din concealer stick i väskan

  För att alltid ha tillgång till en vacker hy, är det perfekt att lägga ner din concealer stick i väskan. Den är liten och passar i vilken väska som helst, oavsett storlek. Inte större än ett läppstift, men med den härliga funktionen att dölja mörka ringar, rodnader eller andra partier du gärna täcker. Låt denna täckande stick sammansmälta med huden för att ge ett mjukt och sensuellt intryck. Även om du fixat sminkningen på morgonen och lagt ner tid på grunden, med en bra primer och en bra täckande foundation, så kan det ändå hända att du vill bättra på vissa delar under dagen. Istället för att ta med dig hela sminkväskan och bära på den hela dagen, kan du istället slinka ner den smidiga concealer-sticken i din väska eller ficka. Den är så nätt att den till och med går att ha i byxfickan. Se till att alltid ha tillgång till en vacker hy, med en concealer stick nedpackad. Du hittar dessa smarta produkter i flera olika nyanser, så att du enkelt ska hitta just den som passar din ansiktston. Sedan kan du känna dig trygg och alltid kunna skryta med en slät och len hy.
  /br>

  Flytande eller puder, hitta din favorit

  Foundations finns i både fasta och flytande former och det är helt upp till dig att bestämma vad du helst föredrar. De flytande sorterna kan vara allt ifrån tunna och rinniga till tjockare och mer krämiga. En flytande foundation fungerar perfekt att applicera med fingertopparna och du får på så vis ett jämnare resultat. En svamp fungerar även den väldigt bra, men den suger åt sig mer av vätskan och gör så att din foundation blir mindre dryg. Ett tips är att inte ta för mycket foundation, med måttlig mängd får du ett naturligare utseende. Börja från ansiktets mitt och jobba dig utåt mot sidorna och upp mot hårfästet. Tänk på att tona ut den täckande krämen vid haklinjen och hårfästet, så att du inte lämnar några skarvar och linjer. Vill du ha ett mer täckande resultat kan en puder-foundation göra susen, du får en matt look som håller hela dagen. Kanske brukar du höra om mascaror som är vattenfasta, men det finns mer än så. Om du vill försäkra dig om att ditt smink håller hela dagen då kan du satsa på en vattenfast foundation och hålla dig fräsch i alla situationer.

  Mineral foundation skyddar din hud

  Om du har en känslig hy eller bara känner för att använda en bra produkt, då är en mineral foundation något för dig. Denna typ av foundation är utjämnande och innehåller inte några kemiska tillsatser, utan endast 100 procent mineraler. Även mineral foundation går att hitta i flytande eller fast form och passar för alla hudtyper. Dessutom får du ett naturligt solskydd när du använder de bästa mineral foundations. Denna typ av foundation smink känns lätt på huden och ytan blir jämn och fin. Mineralerna vårdar och skyddar huden, vilket gör det slutgiltiga resultatet både naturligt och friskt. För att hitta den rätta nyansen för dig är det viktigt att kontrollera din foundation under goda ljusförhållanden och på så vis se om den matchar din hudton. När du sedan hittat din bästa foundation i den rätta nyansen, då kan det vara svårt att släppa den, men tänk bara på att din hudton skiljer sig mellan sommar och vinter. Det kan därför vara bra att anpassa din bästa foundations täckande färg efter årstiderna. Köp en billig foundation hos STYLEPIT och få det släta ansiktet du alltid drömt om.