Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Fuskpälsjackor

1 st
1 st
  -80%

  Håll dig varm med en snygg pälsjacka

  Det mjuka materialet i en pälsjacka värmer dig i de mörka och ruggiga vinterkvällarna. Hos STYLEPIT finns det flera billiga pälsjackor, så att du slipper frysa i kylan. Det är nämligen inte många som tycker om att huttra, de allra flesta människor föredrar en skön temperatur, för att fungera optimalt i vardagen. En jacka i fuskpäls är det absolut bästa valet för den som vill uppleva känslan av ett mjukt material som smeker huden, samtidigt som din kroppstemperatur hålls på behaglig nivå. Vintern är en lång period och det är lika bra att göra det bästa av situationen. Pälsen ser till att hålla kylan ute, så att du slipper att darra av köld när du ska utföra alla de sysslor du tagit dig för. Det ska inte behöva vara jobbigt att gå ut, tvärtom, det ska vara härligt att känna snön knastra under fötterna. Insvept i en pälsjacka, ser du till att kylan stängs ute, så att du håller dig varm i alla temperaturer. Numera är det snyggt att klä sig varmt, så det är ingen idé att gå runt och frysa, matcha en trendig päls med resten av din garderob och förgyll de mörka dagarna.

  Fuskpälskappa för en trendig look och känsla

  När du ska köpa en pälskappa, kanske du funderar på vilka plagg den kommer att passa till. Svaret är att den fungerar till i stort sett vad som helst. Det är bara du som kan sätta gränserna för vad som går och inte. Några saker som fungerar extra bra ihop med en pälsjacka är ett par snygga tights för en avslappnad och stilren look. En tröja eller skjorta blir också väldigt snyggt att ha under, så att du kan känna dig varm och bekväm. På underdelen fungerar ett par jeans utmärkt i kombination med jackan, oavsett om den är lång eller kort. Släng på dig en kjol eller klänning och dra på en kort fuskpäls utanpå och du är redo för middag med vännerna. En fuskpälsjacka kan se ut nästan hur som helst och just därför är den så rolig att matcha med andra plagg. Om du har valt en jacka i klara färger som sticker ut ur mängden, är den perfekt att använda i kombination med ett par svarta slimmade jeans eller tights. Pimpa din look med en svart pälsjacka nu i vinter och din stil blir hetare än någonsin.

  Ett brett och varierat utbud av pälsjackor online

  Hos STYLEPIT hittar du en mängd olika pälsjackor för alla smaker, så att du kan gå i de trendiga spåren med en elegant jacka på axlarna. I dagens Hollywood ser vi filmstjärnorna strosa fram med pälsar i alla former och färger. Gör som Kim Kardashian, Kate Moss och alla de andra kändisarna som så elegant klär sig i detta plagg. Ett stadigt mode som ständigt funnits med på kartan. På 50-talet sågs de flesta filmstjärnorna använda lyxpälsar både på film och i sina privata liv, men i och med att fuskpälsen tog sin plats på marknaden har priserna sjunkit och pälsen har nu blivit till en del av många kvinnors garderober, inte bara i kändisarnas. Nuförtiden är det lätt att klä sig som stjärnorna, utan att plånboken får lida. Dessa mjuka jackor finns i ett varierat antal färger och det är enklare än någonsin att hitta just din favorit. STYLEPIT erbjuder bland annat enfärgade, trefärgade och mönstrade pälsar, i både långa och korta versioner. Det finns något för alla stilar, vare sig du föredrar det enklare eller det lite mer skrikiga. Det är lätt att klä sig trendigt när du köper en pälsjacka online.

  Så höll vi oss varma förr i tiden

  Här uppe i de norra delarna av världen har pälskappan länge fungerat som ett sätt att undkomma kylan, långt innan den blev förknippad med status. När man insåg att den populära pälsen innebar en del nackdelar, exempelvis att den var dyr, men också en bristvara, introducerades fuskpälsen på marknaden. Den populära fuskpälsen är ett slags textil som används för att imitera äkta djurpäls och är gjord av syntetiska fibrer som behandlats, färgats och skurits, för att pälsen ska få en särskild konsistens och färg. Sedan den dök upp år 1929, har utvecklingen stadigt gått framåt och dessa trendiga kläder har nu blivit mycket bättre än vad de tidigare var. Dagens fuskpälsar är nästan omöjliga att skilja från de naturliga pälsar de ska efterlikna. Nuförtiden finns den till och med i kulörer, som inte ens existerar i djurens värld, däribland röda och gula färger i skrikiga toner. Från 1970-talet har fuskpälsen ökat i popularitet, både av djurrättsskäl, men också av ekonomiska anledningar och den är fortfarande stadigt återkommande i kollektionerna. Kombinera vinterns fuskpäls med dina favoritaccessoarer och du har hittat det perfekta utseendet för att hålla dig varm i vinter.