Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Högklackade skor dam

13 st
13 st
  -40%
  -30%
  -80%
  -40%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%

  Matcha till cocktailklänningen eller jeansen

  En högklackad sko är den perfekta saken att kombinera med klädseln till fest eller vardags. Vad fungerar bättre till din cocktailklänning än ett par snygga högklackade skor. Köp dina skor matta eller glansiga, oavsett vad du är ute efter finns det här. Är du på väg till skolan, jobbet eller lunchen med vännerna, då är ett par högklackade skor precis det som behövs. Med ett par snygga jeans eller kostymbyxor passar ett par högklackade skor som handen i handsken. Du kommer gå ståtligare, känna dig modigare och se otrolig ut, helt utan ansträngning. Hos STYLEPIT hittar du de bästa högklackade skorna till Sveriges bästa priser, och du behöver inte mer än att klicka för att de ska bli dina. För att kunna kombinera dina nya högklackade skor till hela garderoben, för de går faktiskt att kombinera med i princip vad som helst, är ett par svarta högklackade skor ett av de bästa valen du kan göra. Denna stilrena och klassiska färg går att kombinera i evighet och den passar till alla färger. Det spelar ingen roll om du vill vara diskret eller om du vill synas, för dina svarta skor kompletterar alla stilar perfekt.

  Högklackade skor fungerar jämt

  Dessa praktiska och sköna skor som ger bättre hållning och ett ståtligare utseende fungerar i alla situationer. På 1600- och 1700-talet använde man höga klackar för att visa att man tillhörde de högre klasserna. Dessutom användes dessa skor både av männen och kvinnorna, medan det nuförtiden framförallt är kvinnor som använder dem. De finns i en mängd olika modeller och former, och just pumpsen har använts sedan länge tillbaka. Redan på medeltiden användes dessa skor flitigt bland båda könen. Är du ute efter ett par varmare högklackade skor finns det en bred variation täckta modeller, både med högre och lägre skaft. Du glider enkelt ned i ett par snygga klackstövlar, som håller dig varm på ett elegant vis. Börja med skorna och låt därefter resten av din klädsel haka på. Med ett par snygga högklackade skor på fötterna behöver du aldrig oroa dig över att din klädsel ska vara tråkig. Bröllop, fester, skolan eller jobbet, dessa skor fungerar alltid. Ta en röd klänning med svarta skor, perfekt stil för den som vill synas. Eller tona ner din look med en grå kostym och svarta klackar, perfekt för den som vill smälta in.

  Elegant och snyggt för karriärkvinnan

  Om du ska hålla i ett möte eller en konferens, kan du med dina nya högklackade skor ta det med en klackspark. Beställ ditt favoritpar idag och upplev den härliga känslan av ståtlig elegans. Kliv in i rummet med självsäkerhet, öppna dörren in till mötet och känn hur blickarna vänds mot dig. Men inte bara tack vare skorna du har på dig, utan för den stabila pondusen du utstrålar med dina nya klackar på fötterna. För kvinnan som vill satsa på karriären är därför ett par högklackade skor det absolut bästa inköpet hon kan göra. De ger dig en stolt hållning, vilket är bra att ha när du vill uppvisa den mer seriösa och drivna sidan av dig själv. På jobbet är det härligt att se kvinnor med självförtroende, och även om du redan har ett starkt sådant, kommer du med ett par klackar glida fram genom presentationen. Kombinera dina nya skor med en snygg byxdress eller varför inte en färgglad kjol och blus, och din look är färdig. Köp nya högklackade skor till Sveriges bästa priser hos STYLEPIT. Du hittar flera märken i många modeller, passa på redan idag.

  En sexig look i högklackat

  När det sedan kommer till privatlivet eller kanske festen, är det roligt att piffa till sig lite extra. Alla vet vi att ett par höga klackar ger en sexig look. Unna dig själv den känslan och se till att du får vara den du är. Kliv i ett par snygga högklackade skor och stoltsera över golvet, medan du visar upp din sensuellt tilldragande gångstil. Kanske vill du överraska din partner efter jobbet och skapa en romantisk stämning, då gör du det enkelt med ett par eleganta högklackade skor. De är lätta att matcha med dina kläder, varför du inte behöver ödsla någon tid på att bestämma look. Om du istället ska ut på fest och vill charma någon där, fungerar de höga klackarna lika bra. Hoppa i din tajta klänning och ställ dig i ett par högklackade skor, då kommer självförtroendet fram och du kommer våga ta kontakt med personen du längtar efter. Hos STYLEPIT finns något för alla smaker och det är enkelt att hitta din favorit. Oavsett om du är ute efter en seriös och respektingivande look eller om du vill vara mer avslappnad och utstråla glädje och lycka, går det att ordna med ett par höga klackar.