Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Kjolar till kvinnor

164 st
164 st
  • 1
  • 2
  • >
  -50%
  -50%
  -30%
  -50%
  -50%
  -50%
  -70%
  -50%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -30%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -25%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -60%
  -50%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -40%
  -50%
  -60%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -30%
  -50%
  -70%
  -60%
  -70%
  -40%
  -40%
  -70%
  -50%
  -60%
  -50%
  -50%
  -70%
  -70%
  -80%
  -60%
  -70%
  -50%
  -50%
  -70%
  • 1
  • 2
  • >

  Vilken variant passar bäst till ditt behov?

  Damkjolen kan lätt kombineras och användas på jobbet, som en del av en kostym outfit, eller mer ledigt med en skjorta. Du kan lätt styra om den skall matchas med en mer elegant look eller med till exempel en t-tröja och på så sätt verka mer vardaglig och ledig. En jeanskjol uppfattas nog också oftast mer ledig än en åtsittande kostymkjol. Vilken variant som passar bäst till ditt behov kan nog bara du själv svara på. Men låt dig gärna inspireras av dina stilförebilder eller av vänner, med din personliga stil och kropp kommer det lätt bli din grej. Vem vet kanske du startar en ny trend? Hur som helst så kan du enkelt hitta ett hav av olika kjolar på nätet. Vänta inte för länge, hos STYLEPIT kan du hitta många snygga kjolar online. Vilken stil eller form som tilltalar och passar dig hittas lättast genom att prova sig fram. Lägg till och ta bort klädesplagg från din befintliga garderob och när du har en basgarderob på plats, kan du lättare skaffa de där plaggen som känns som pricken över i:et. STYLEPIT’s kjolar är på rea och kan fås till billiga priser. Du beställer enkelt hem dina nya kjolar för dam på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Hitta dina nya kjolar online nästa gång och undgå onödig stress och press

  Är du trött på långa köer, på att passa öppettider, eller vid all trängsel på shoppingcentrat? Då är det ett hett tips att börja köpa dina klädesplagg på STYLEPIT. Hitta dina nya kjolar online nästa gång och undgå onödig stress och press. Du beställer bara enkelt hem och provar i lugn och ro framför spegeln. Bjud in dina nära och kära och prova tillsammans. Jätteroligt, gör en grej av det och köp hem en flaska mousserande vin! Ni kommer garanterat få bästa upplevelsen. Vi har gjort det enkelt för dig att shoppa nya klädesplagg hos STYLEPIT. Tveka inte att leta reda på ett gäng nya snygga kjolar som du kan välja att matcha med dina befintliga basplagg. Är du van att bära färger eller gillar du olika mönster? Kanske en rutig kjol passar perfekt i din höstgarderob bland stickade koftor och enfärgade skjortor. Varför inte ta en extra titt på våra rutiga kjolar. Skall den vara hellång, eller kort kort? Kanske den skall sitta åtsittande eller löst? Vi har de flesta modeller och variationer, det är bara att dyka ner i vårt kjolsortiment för dam och hitta din egna favorit.

  Kolla in den alltid aktuella stilikonen Audrey Hepburn för inspiration

  Gillar du den vida knälånga kjolen? Då kanske du skall kolla in den alltid aktuella stilikonen Audrey Hepburn för inspiration. Hon bär den både stilrent klassiskt men med en viss cool attityd som i sin tid var unikt. Kombinera den knälånga kjolen med en skjorta med uppvikta ärmar för en rå och skarp stil. En annan damkjols klassiker är pennkjolen, kombinera den med en åtsittande polotröja eller en löst sittande skjorta, och du kommer sticka ut ur mängden. Hitta den kjolen som passar till din kropp och smak. Det finns oändligt många sätt att bära damkjolar på, och många olika former och mönster. Till exempel kan du välja om du passar bäst i kjol med hög eller låg midja, en hög midja kanske bättre formar timglas siluetten medan en låg midja kan passa bäst till en slank och rak figur. Lär dig älska de klädesplagg som passar dig, då kommer du både få en snyggare kropp, och det blir roligare att köpa nya kläder. Har du svårt att märka vad som passar din kropp? Ta hjälp från en kär vän och prova dig fram.

  Det finns många sätt att piffa till sig med olika klädesplagg

  Det finns många sätt att piffa till sig med olika klädesplagg, damkjolen är en bra början. Är du ute efter en cool look? Kanske en jeanskjol och t-tröja är din grej. Lägg till ett par accessoarer och ett par snygga skor och vips så är du kanske coolast på stan. Gillar du istället en mer propert sofistikerad stil, så kanske en svart fin kjol med en spetsblus passar bra. Eller har du varmt blod i ådrorna och gillar färgexplosioner och mönsterkavalkader ja då är det bara att köra på med all världens kjolmönster. Det bästa med STYLEPIT är de låga priserna, de flesta har nämligen råd att handla minst en ny kjol, men varför inte passa på bland våra billiga kjolar och köp en extra eller två? Du kommer garanterat bli glad för den frihet och variation det skapar. Kanske du har svårt att bestämma dig för dagens outfit, skaffa extra kjolar och gör din garderob komplett. Låt dig inspireras av dina favorit bloggs och stilbildande ikoner för input till hur du kan mixa och trixa. Lycka till!