Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Läppar

73 st
73 st
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%

  Vårda dina läppar varsamt och ömt

  Dina läppar utsätts ständigt för slitage. Huden på läpparna är både tunn och känslig, för exempelvis sol och kyla. Med tanke på allt dina läppar måste utstå varje dag, är det viktigt att alltid skydda, återfukta och vårda dem. Hos STYLEPIT hittar du allt du behöver för att skydda dina läppar och göra de starka nog för att klara av alla dagens moment. Med rätt läppvård blir dina läppar precis så kyssvänliga och snygga de förtjänar. Testa någon av våra produkter redan idag eller kombinera flera sorter för att skapa den rätta känslan just för dig. Charma din omgivning med fylliga och välvårdade läppar som utstrålar elegans och självförtroende. Det märks när dina läppar mår bra och du kommer att känna det. Du är värd allt du vill ha och det är därför som STYLEPIT har fixat ett brett och varierat utbud, med allt för att dina läppar ska få det bra. Vårda dina läppar och klä dem i skönhet och elegans. Beställ din lipliner, ditt läppstift och läppglans redan idag. Det går nämligen snabbt och enkelt att köpa dina läpprodukter online och dessutom slipper du att trängas i några köer.

  Markera dina läppar med en lipliner

  Med en läppenna kan du skapa markerade och snygga linjer och på ett enkelt sätt framhäva dina läppars konturer. Du kanske vill att dina läppar ska se större och fylligare ut, eller kanske en aning mindre och nättare ut, då är en läppenna det perfekta valet för dig. Du väljer själv var du vill dra linjen och därmed forma dina läppar efter din egen smak. En lip liner fungerar också som en bas som du kan lägga som ett lager direkt på läpparna, för att ditt läppstift ska hålla ännu längre. Även om det läppstift du valt att bära skulle börja tonas ut, så gör läppennan du placerat under så att din läpps riktiga färg inte tränger igenom. STYLEPIT har ett stort utbud av snygga läppennor från många kända märken. Hitta populära läppennor och kombinera dessa med ditt favoritläppstift, ett enkelt knep till ett lyckat utseende. En lipliner fungerar även utmärkt att använda ensam, dra den över dina läppar och skapa en matt snygg look som ofta håller mycket längre. Passa på redan idag och köp din favorit, välj den du tycker bäst om och du är garanterad en snygg stil som passar just dig.

  Ett rött läppstift för kvinnlig skönhet

  Röda läppstift kan förvandla vilken outfit som helst och göra den till förföriskt elegant. Oavsett om du är klädd i kontorskläder, vardagskläder eller i den nya festklänningen så kan ett snyggt rött läppstift lyfta dina kläder och ta med dem till nästa nivå. Vilken kvinna som helst kommer att känna sig attraktiv med ett läckert knallrött läppstift. Om du vill spela på din kvinnliga skönhet och tidlösa elegans, då är det ett mörkrött läppstift du ska satsa på. Det skapar balans och ger dig all kraft du behöver för att klara av vilken situation som helst. Ett mörkt läppstift är sensuellt och samtidigt diskret behagligt, i en perfekt kombination. Du kan enkelt matcha det med innehållet i hela din garderob och dina läppar kommer att utstråla den skönhet och känsla de faktiskt innebär. Dina läppar kan beklädas på många olika sätt och det är helt upp till dig att bestämma vad som känns bäst för just dig. Mörka eller ljusa nyanser, sensualitet eller stilren elegans, matt eller glansigt, oavsett val så hittar du många billiga läppstift hos STYLEPIT. Det bästa läppstiftet väntar på dig och du beställer det smidigt online, snabbt och enkelt.

  Toppa med ett snyggt läppglans

  Om du är en av dem som föredrar lite diskretare läppar och helst inte pyntar dem med för mycket färg, då har vi tipset för dig. Satsa på ett läppstift i matt nyans och toppa med ett genomskinligt läppglans. Du får en stilren look och snygga läppar som inte ropar efter för mycket uppmärksamhet. Till skillnad från en röd eller annars färgglad sort ger ett matt läppstift det subtila utseendet som så många vill uppnå. Du kanske inte vill lägga ner allt för mycket tid på att skapa den naturliga stilen, utan istället fokusera på andra sysslor. Ta då på dig ditt neutrala lipstick och du är redo att ge dig iväg. För den som inte heller gillar när läpparna glänser allt för mycket då kan ett matt läppglans vara precis det du letar. Matta läppglans finns i många nyanser, men behåller den naturliga känslan hos läpparna och utstrålar inte en alltför skrikig ton, utan behåller det naturliga och fina utseendet hos dina läppar. Testa dig fram tills du hittar vad som känns bekvämt för dig. Det finns inget som är rätt och fel, allas smak är olika och alla läppar ser olika ut.