Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Läppstift

51 st
51 st
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Läppstift användes redan på forntiden

  Ända sedan forntiden har vi människor använt läppstift. Även om det är svårt att säga vem det var som först skapade läppstiftet, så sägs det ha funnit med oss ända sedan förhistorisk tid. På den tiden användes det för att dekorera ansiktena, av både män och kvinnor, under exempelvis olika religiösa ceremonier, men även för att göra sig snygg inför det motsatta könet. Sedan dess har läppstiftet vandrat med oss genom historien och i takt med att tiden gått har det varit med om en mängd förändringar, både i sättet det tillverkas, men också i färg. Även om läppstiftet funnits under en lång tid, så har det inte alltid varit en självklarhet. Ett exempel är år 1770 då den brittiska regeringen antog en lag som formellt fördömde läppstiftet, vilket gjorde så att kvinnor som gjort sig skyldiga till att förföra män till att ingå äktenskap, med hjälp av kosmetiska medel, kunde dömas för häxeri. Även vissa amerikanska delstater följde samma spår och skyddade män från att luras av läppstift, genom att tillåta annullering av äktenskapet om hustrun hade använt lipstick då frieriet ägde rum. Nuförtiden är ett läppstift däremot hur rätt som helst, så se till att hitta din favorit.

  Mörkt läppstift pånyttfött med Monroe och Taylor

  I början av 1900-talet fanns läppstiftet i ett begränsat antal färger och ett mörkrött läppstift var det som var mest populärt. Alla bar läppstiftet på sitt sätt för att utstråla sin egen identitet. Efter några år började andra färger att ta sin plats på marknaden, tack vare att Elizabeth Arden inspirerade företag att skapa en mängd olika nyanser. Detta var på 30-talet och på den tiden ansågs läppstiftet vara en symbol för de vuxnas sexualitet. Många tonårsflickor på den tiden trodde att läppstiftet var en symbol för kvinnlighet, medan vuxna bara såg det som en form av upprorsbeteende. Det fanns till och med en tid då böcker och tidskrifter varnade flickor från att bära kosmetika eftersom det kan förstöra deras chanser att bli populära och göra karriär. Läppstiftet blev under den tiden förknippad med att vara lätt och med prostitution. Några år senare, tack vare de kända ikonerna Marilyn Monroe och Elizabeth Taylor, som båda bar läppstift, blev det återigen populärt med de mörka läpparna. Idag är läppstiftet en av de mest populära och billigaste sätten för kvinnor att visa upp sin kvinnlighet och sin skönhet, utan begränsningar på läppstiftets färg.

  Skönhet och sexualitet med röda läppar

  Det röda läppstiftet, eller egentligen alla läppstift, har varit med om en lång och händelserik historia. Även om det inte alltid har hyllats, utan till och med fördömts under en viss tid, så är denna typ av smink fortfarande hur populärt som helst. Detta enkla sminkknep sägs vara en av västvärldens mest kraftfulla symboler för kvinnlig skönhet och sexualitet. Med små medel kan du charma vem som helst och bringa fram ett leende hos alla du möter. Dra ett vinrött läppstift över dina läppar och förför vem du än vill eller testa ett matt läppstift för ett diskret utseende, när du vill dra mer fokus till dina ögon eller dina kläder. Valmöjligheterna är oändliga och du kan matcha och mixa hur du vill. Det är enklare än någonsin att skapa den rätta stilen för dig, välj efter din smak, men håll inte tillbaka. Köp en sort som tål kyssar, måltider och slitage och se till att dina läppar förblir snygga i alla situationer. Du kan enkelt skrolla igenom vårt utbud för hos STYLEPIT hittar du läppstift som håller, oavsett om du föredrar ett matte läppstift eller en klarröd variant.

  Läppstift passar alla och kan bäras överallt

  I dagens samhälle finns det inget som kan stoppa dig från att välja precis det läppstift du vill ha. Det finns en stor variation att välja på, både när det gäller färgerna som finns och vad de olika läppstiften innehåller. Det finns matta läppstift eller mer glänsande varianter som ger en charmig lyster till dina läppar. Stilrent elegant med en snygg mörk kostym, i kombination med ett rött läppstift, ger en look av självförtroende och styrka. Ta kontoret med storm när du stolt glider in på morgonen. Om du ska ut på fest kan du matcha ditt nya läppstift med en stilig klänning eller ett par tuffa jeans. Oavsett tillfälle eller anledning, så är ett läppstift precis rätt tillbehör. Det lyfter vilken outfit som helst och du kan känna dig bekväm och snygg hela dagen. Lägg ner dagens val i handväskan och bär det med dig för att enkelt kunna lägga på ett fräscht nytt lager, när du än vill. Beställ ditt nya läppstift redan idag. Hos STYLEPIT hittar du ett brett utbud från flera kända märken och på bara några klick får du det hemskickat.