Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

adidas Originals

66 st
66 Av 5393 st
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -40%
  -60%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -80%
  -60%
  -50%
  -50%
  -60%
  -50%
  -40%
  -60%
  -40%
  -40%
  -60%
  -50%
  -60%
  -60%
  -40%
  -50%
  -40%
  -70%
  -50%
  -50%
  -70%
  -40%
  -60%
  -40%

  De tre vita strecken, ‘die drei Streifen’, är forfarande mest populära

  På STYLEPIT kan du leta bland ett adidas damsko sortiment för att hitta just dina favoriter. Med ett par nya adidas damskor kan du även gå all-in och köpa klassiska adidas byxor och som ovandel en adidas t-shirt i dammodell. De helt klassiska byxorna med tre vita strecken på sidorna är forfarande en av de mest populära. Linjen skapades under 1970-talet med adidas Originals. Även loggan ‘die drei Streifen’ har visats vara den starkaste symbolen genom tiderna och en ny version av denne är också dagens form. adidas skapades av Adi Dassler år 1949. Det hela började dock under 1920-talet då de två brödrarna Adi och Rudolf Dassler började tillverka skor och de fick snabbt stora framgångar. De blev snart olympia leverantörer och tillverkade skor till idrottarna under spelen 1928 och 1932. År 1954 vann det dåvarande Västtyska fotbollslandslaget i VM över Ungern, och detta under ett kraftigt skyfall. Den osannolika segern förklaras delvis av den intelligenta teknologin som klarade det våta ungerlaget bättre än andra skor.

  adidas tänker fortsatt in i framtiden

  adidas har länge varit en innovatör på området och är idag på framkant med utveckling och tänker fortsatt in i framtiden. Skorna förknippas med dåvarande sportstjärnor och varumärket adidas har blivit synonymt med seger och kampvilja. adidas skapade på så sätt ett stjärnrykte om att vara bäst på marknaden. Det goda ryktet hänger kvar och adidas fortsätter med att utveckla teknologin och tillverka de mest framgångsrika sportskor. Med en position uppe på toppen, kan adidas föra marknaden framåt och utvecklas i takt med att behoven förändras och mode som tar nya vändningar. Till exempel så experimenteras det med olika 3D printmetoder och med nya tekniker förväntas form och funktion även tas till högre nivåer. adidas dam är populärare än någonsin och du kan skaffa en skön och avslappnad stil med till exempel en adidas hoodie dam och adidas sneakers dam. På gymmet kan du bära hoodies både före, under och efter träning. Till vardags passar det utmärkt med et hoodie och skinnjacka utanpå. Under den varmare årstiden kan man välja ett tunnare damlinne, shorts och sneakers eller slipons.

  adidas kläder för dam har många användningsområden

  adidas kläder för dam har många användningsområden, sportarenan är ett område, kontoret och arbetsplatsen en annan, en tredje är i hemmets skyddande rum. De olika sneakersmodellerna från adidas kan användas vid de flesta tillfällena, på joggingturen, kontoret eller på promenaden. De sköna och bekväma adidas mjukisbyxor dam och adidas tights dam kan bäras hemma när du bara vill slappna av och umgås med familj, för den ultimata myskvällen, likväl som på gymmet och vid löpbandet eller squashbanan. För den retrotrogna är adidas klädlinje Originals det rätta dammodet. Se till att definiera ditt behov och aktiviteter för att veta vilka plagg som passar dig. För bästa passform är det viktigt att du följer vår storleksguide, mät upp byst, midja, stuss och beninnerlängd för klädesplagg och mät dina fötter från häl till längsta punkt, för att sedan välja skostorlek. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. När du mottagit din beställning kan du i lugn och ro prova dina nya plagg därhemma framför spegeln. Ibland kan det vara bra att ta hjälp från din kompis eller familj för att se hur du bäst möjligt matchar dina nya klädesplagg.

  Kända adidas ansikten – sångerskan Katy Perry och fotbollsspelaren David Beckham

  När du beställer dina adidas kläder hos STYLEPIT kan du lätt köpa nya sportkläder till hela familjen, vi har träningsplaggen för dina barn, det lönar sig alltid att handla billigt över nätet. STYLEPIT’s sortiment är omfattande och de flesta märken finns representerade. När det gäller träningskläder så kan man tänka mer innovativt och byta runt på konventioner och användningssätt. Leta upp dina favorit modebloggar eller kolla in dina idoler vare sig det är fotbollsproffs eller musikartister. Många världsberömda ansikten har figurerat på adidas reklamkampanjer, bland annat sångerskan Katy Perry och fotbollsspelaren David Beckham. Sistnämnda kanske är den mest givna då Beckham också står för fotbollskarriär. Med adidas linje Orginals kan du mixa en nutida stil med klassikerna. Original står för retroproduktionen och där man tillverkar gamla klassiker eller nya modeller som är inspirerade av gamla modeller. Kanske du inte kan få nog av de tre vita strecken, då rekommenderar vi ett besök på STYLEPIT och en beställning av adidas träningsbyxor i dammodell. Du beställer enkelt hem din nya snygga adidas jacka eller andra klädesplagg i dammodell på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.