Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Beauté Pacifique för kvinnor

1 st
1 Av 3535 st
  -50%

  Rengöring från Beauté Pacifique för kvinnor

  Huvudförutsättningen för att behålla en hälsosam hud är att hålla den ren. Detta gäller inte bara själva ytan utan även hudens porer. Föroreningar och överskottsfett kan stoppa hudens porer, så att det bildas en inflammation som hjälper till att ge dig oren hud.

  Men döda hudceller kan också ge dig synliga problem, liksom bakterier och föroreningar som kan utmana hudens hälsa. Till exempel kan rakning av ben eller intima områden skapa irritation och annan skada som kan ackumulera bakterier och ge dig röd och känslig hud.

  För att undvika dessa problem är det viktigt att du rengör huden på djupet. Det kan göras försiktigt och effektivt med de rengöringprodukter som Beauté Pacifique har utvecklat. Till exempel deras rengöringsmjölk, den rengör huden från smink och smuts och förbereder huden så att du kan använda dina dagliga hudprodukter.

  Du kan också välja en av deras berikade toners. Det är en skonsam hudtonic som kan användas efter att du använt rengöringsmjölken. Det tonar huden, har en trevlig kylningseffekt och rensar huden försiktigt från överflödigt fett. Efter behandlingen lämnas huden fräsch och mjuk.

  Slutför sedan behandlingen genom att använda din dagliga fukt- eller dagkräm eller en speciell anti-agekräm från Beauté Pacifique. Andra rengöringsprodukter från Beauté Pacifique inkluderar deras milda ansiktspeeling för alla hudtyper, deras rengöringsmasker och en speciell rengöringsmousse som rengör hudens porer.

  Beauté Pacifique fuktgivande krämer för kvinnor

  För att din hud ska klara sig om bäst genom hela dagen är det viktigt att ge den mycket fukt. Under hela dagen utsätts den för mycket påfrestning så som solen, vinden och diverse föroreningar i luften.

  Här erbjuder Beauté Pacifique ett brett utbud av olika fuktgivande och vårdande produkter som kan användas för att förebygga och behandla torr hud. Produktsortimentet innehåller allt från kroppslotion, olika fuktighetsgivande krämer, till vårdande produkter för torr och skadad hud. Alla produkter är tillgängliga för olika hudtyper.

  Ålders-, rynk och solskyddsprodukter

  Beauté Pacifiques produkter är särskilt kända för sin effektiva och dokumenterade effekt, speciellt deras hudvårdsprodukter för ålders-, rynk och solskador. Som användare kan du dra nytta av det speciella medicinska tillvägagångssättet som alla företagets produkter utvecklas och produceras med. Du kan läsa om det längre ner på sidan.

  För den dagliga hudvården har Beauté Pacifique utvecklat en patentbaserad dagkräm med vitamin D. Vilket vi inte får så mycket av på grund av rädslan för hudcancer från solens skadliga UV-strålning.

  D-vitaminbrist kan leda till allvarliga problem inte bara för din hud utan också för din allmänna hälsa. Här ger den vitamin D-berikade dagkrämen en mer naturlig absorbering av vitamin D. Samtidigt innehåller dagkrämen också vitamin A som hjälper till att minska hudens åldrande, såväl som solskada effektivt.

  Beauté Pacifique har också olika typer av anti-age-dagkräm och anti-wrinkle-kräm för både ögon och ansikte. Dessutom har de utvecklat en speciell Line Combat Fluid som minskar rynkor och fina linjer i huden genom att få de underliggande musklerna i huden att slappna av.

  Ögonprodukter från Beauté Pacifique

  Vanligen är ögonen en av de första platserna att utveckla rynkor. Många kvinnor har också mörka ringar och påsar under ögonen. Beauté Pacifique har i sitt stora utbud även produkter för ögonen. De har en speciell produkt mot "puffy eyes" som effektivt reducerar och oftast tar bort påsar under ögonen.

  För ögonlocket och området runt ögonen har företaget också utvecklat en speciell vitamin-A berikad kräm som reducerar rynkor och andra åldersrelaterade tecken, samt en anti-rynk kräm till ögon och ögonlock.

  Anti-perspirant från Beauté Pacifique

  För kvinnor har Beauté Pacifique också utvecklat en speciell deo roll-on som har en svettkontrollerande effekt. Det motverkar både svett och svettdoft. Förutom den svettkontrollerande effekten reducerar deodoranten även hårväxten i exempelvis armhålorna.

  Kroppsvård från Beauté Pacifique

  För dusch och annan kroppsvård erbjuder danska Beauté Pacifique ett brett sortiment av produkter som sträcker sig från traditionella schampon, balsam och kroppslotions, till mer specialiserade produkter såsom deras anti-cellulit gel och en speciell kräm som kan minska ärr och bristningar på huden.

  Anti-cellulit gelen minskar effektivt bristningar, liksom stramar åt huden på låren. Effekten har kliniskt bevisats genom Beauté Pacifique´s egna försök i samband med produktutvecklingen. Således kunde de dokumentera en minskning av oregelbunden hud med så mycket som 22% och effektiv minskning av lårcirkeln med 7%.

  Beauté Pacifique - seriös dansk hudvård

  Trots det mycket franska namnet är Beauté Pacifique väldigt danskt. Det grundades 1997 av ingenjör Flemming K. Christensen. Han hade aldrig trott att han skulle vara intresserad av hudvård och hudvårdsprodukter.

  Men på grund av sitt arbete hos den danska skannertillverkaren Cortex Technologies kom han till att arbeta väldigt nära med hudläkare och dermologer för att utveckla en hudskanner. De börjande hjälpa till att diagnostisera och dokumentera effekterna av de behandlingar som mottagits på klinikerna. Under detta arbete introducerades han för kosmetikindustrin, som enligt hans åsikt också hade mycket att vinna på att använda hudskannrar, särskilt deras utvecklingsarbete. Men kosmetikbranschen var inte öppna för att utvecklas. Det gav Flemming K. Christensen lusten att gå in i branschen för att visa vad som var möjligt med rätt utrustning. Samtidigt erbjöds hans fru Margith Adler att köpa en lagerlokal. Därmed kunde dem starta ett nytt danskt affärsäventyr - och resten är historia.

  Idag sysselsätter företaget drygt 40 anställda och har de senaste 20 åren varit i branschen, utvecklat och lanserat över 50 produkter. De har också en egen hudklinik och många av deras fysiska återförsäljare har även en av de skannrar som Flemming K. Christensen hjälpte till att utveckla under sin tid på skannerföretaget.

  En utvecklingsprocess som är värdig läkemedelsindustrin

  Vad som verkligen skiljer Beauté Pacifique från alla andra företag inom hudvårdssektorn är deras mycket medicinska vetenskapliga förhållningssätt till deras utvecklingsprocess. Hela utvecklingsprocessen följer noggrant samma procedur som vid utveckling av läkemedel.

  Samtidigt ingår den senaste medicinska kunskapen inom hudproblem, hudtyper och hudsjukdomar i bolagets utvecklingsprogram, samt samma noggranna prövningar och tester av produkterna innan de sätts i bruk. Först testas produkterna i laboratoriet och sedan på en noga utvald grupp av försökspersoner som kan dra nytta av produkten. Det görs aldrig tester på djur hos Beauté Pacifique.

  I samband med testerna för de valda testområdena används den speciella hudscanner som Flemming K. Christensen har hjälpt till att utveckla. Den används för att dokumentera den uppnådda effekten av de enskilda produkterna och på företagets hemsida kan du se testresultaten för de flesta produkterna. Valet av ingredienser och verktyg som ingår i de olika produkterna är baserade på samma strikta krav som för läkemedel. Om det är minsta misstanke om skadliga biverkningar av en ingrediens, tas den bort. Samtidigt strävar företaget efter att använda som mycket naturliga medel som möjligt och så få konstgjorda och kemiska instrument och ingredienser som möjligt.

  Strikt utvecklingsprocess är ditt självförtroende

  Den strikta och högvetenskapliga utvecklingsprocessen ses inte hos andra hudvårdstillverkare. Därför har Beauté Pacifique´s produkter snabbt blivit populära hos människor med känslig hud och de som bara använder säkra hudvårdsprodukter utan skadliga kemikalier.

  Genom att vara känd för sin seriösitet och stora noggranhet kan du känna dig trygg med företagets produkter. De kan användas säkert, även om du lider av allergier eller intoleranser mot specifika ämnen - och även om du har mycket känslig eller skadad hud.

  Produktionen sker på en läkemedelscertifierad fabrik

  Samma allvar, noggranhet och vetenskapliga förhållningssätt används i företagets produktion. Det äger rum hos PMPack som är Beauté Pacifique´s dotterbolag, vilket är certifierat av myndigheterna att producera läkemedel. Det kräver några mycket strikta, väl dokumenterade och väl beprövade arbetsflöden. De innehåller specifika rutiner för alla delar av produktionen från rengöring till paketering, samt procedurer för vad man ska göra vid fel eller maskinfel. Här skiljer sig Beauté Pacifique från andra hudvårdsprodukter och kosmetikstillverkare. Kraven på produktionsprocessen hos Beauté Pacifique är betydligt striktare och mer omfattande än vad som är kända från företagets konkurrenter.

  Säljs över hela världen

  Det är inte bara hemma som företagets produkter är populära. Så snart deras effektiva resultat och mycket säkra och strikta Utvecklings- och produktionsvillkor blev kända utanför landet, ville resten av världen också få tag på de danska kvalitetsprodukterna.

  Det var utgångspunkten för en exportsuccé för företaget, vilket innebär att du nu kan köpa Beauté Pacifique-produkter på alla fem kontinenter. Så vart du än befinner dig i världen kan du alltid hitta den Beauté Pacifique-produkten som du älskar.

  Beauté Pacifique är danskt

  Även om Beauté Pacifique kan spara mycket pengar genom att flytta både utveckling och produktion utomlands, har paret Flemming K. Christensen och Margith Adler inga planer på att göra det.

  För som de upplever det är ett danskt företag med egen dansk utveckling och produktion i sig en extra kvalitetsstämpel. Människor runt om i världen vet att det ställs extra strikta krav och ytterligare kontroller av läkemedelsproducenter i Danmark.

  Detta gör förtroendet för företagets produkter ännu större och ger ökad säkerhet för konsumenterna. Så med den anledningen kan vi förvänta oss att Beauté Pacifique blir kvar i Danmark även i framtiden.

  Seriösiteten har flyttats till återförsäljaren

  Seriösiteten av företagets produkter ligger inte bara i utveckling och produktion. Det finns även hos de fysiska butiker som säljer produkter från Beauté Pacifique. Detta uttrycks genom antalet fysiska butiker som har investerat i en av de hudscanners som Beauté Pacifiques systerföretag Cortex Technologies har utvecklat. Den används för att diagnostisera kundernas hud, så att en certifierad kosmetolog sedan kan ge ett professionellt och välgrundat råd om vilka Beauté Pacifique produkter som passar kunden.

  Senare kan en ny skanning dokumentera det uppnådda resultatet. Den nya scanningen ger en solid grund för vilka andra produkter kunden kan änvända eller komplettera med för att uppnå det önskade resultatet av behandlingen.

  Egen hudklinik ger inspiration till nya produkter

  Att Beauté Pacifique är väldigt seriösa och passionerade för sina produkter understryks av det faktum att företaget 2010 öppnade sin egen hudklinik kallad "Ambulatoriet". På hudkliniken tar hudläkare och kosmetolog hand om patienter med alla slags hudproblem och solskador.

  De undersöks och rekommenderas vilka Beauté Pacifique-produkter som bäst kan hantera deras besvär mest effektivt. Samtidigt får de seriösa och kunniga råd om hur man använder produkterna.

  I speciella fall hjälper kliniken också till att utveckla nya produkter för företagets sortiment av hudvårdprodukter. Det händer vanligtvis när de stöter på nya hudproblem eller solskador som kräver en annan behandling än vad företagets befintliga produkter kan ge till kunderna. Detta bidrar till att säkerställa fortsatt utveckling av Beauté Pacifique´s produktportfölj. Det är nu tid för att göra deras produkter till ditt förstahandsval.

  Beauté Pacifique för kvinnor på STYLEPIT

  På STYLEPIT kan vi tyvärr inte erbjuda samma skannerbaserade råd som du kan få i en fysisk butik. I gengäld ser vi til att alltid ha alla Beauté Pacifiques-produkter på lager, liksom att sälja dem till ett mycket bra pris.

  Samtidigt kan du alltid njuta av vår snabba leverans och 50 dagars fri returrätt när du köper produkter från Beauté Pacifique. Du kan läsa mer om returrätt här.