Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Converse

1 st
1 Av 3254 st
  -60%

  Converse blir vad du gör dem till

  Med ett par Converse för dam kan du vara precis den du är. Oavsett ålder eller personlighet, finns Converse där för dig. Få en avslappnad och cool look när du tar på dig ett par skor från Converse. Du kommer att utstråla självförtroende och folk kommer att inse att du inte oroar dig i onödan. Du tar dagen som den kommer och glider genom livet på en härlig våg av tillbakalutad livsglädje. Det är du som bestämmer hur skorna ska användas och Converse anpassar sig därefter. Trots att Converse skor är så väldigt populära, kan du ändå känna dig unik när du har de på dig. Varje enskild sko utstrålar en egen stil, beroende på vem det är som bär dem. Med tanke på skornas enkla utseende och stilrena design, får du som bär dem chansen att göra dem till dina egna. Med ett par Converse på fötterna är det enkelt att nå dina mål och resan dit kommer att kännas roligare. Respektera det förflutna och fortsätt att gå framåt. Glöm dock inte bort att vara dig själv, köp ett par billiga Converse skor för dam och låt resten bli som det blir.

  De populära Converse Chuck Taylor

  Converse All Star, företagets kanske mest kända modell, som till en början var menad att användas som basketsko har numera blivit en av världens mest burna sko. Denna populära sko kallas även för Chuck Taylors och anledningen till det, når långt tillbaka i tiden. Det var närmare bestämt år 1917 som företaget designade denna användbara sko, som senare skulle komma att kallas All Star. Skon bestod av en gummisula med en canvasduk upptill, och utformningen av Chuck Taylor All Star har förblivit i stort sett oförändrad sedan dess. Till en början fick skon ingen större spridning och det var inte förrän dåtidens amerikanske basketspelare Charles "Chuck" Taylor började göra reklam för dessa skor, som det tog fart. Som säljare och idrottsman för företaget, gjorde Taylor också vissa förbättringar av skon, som han tyckte så mycket om. Han såg till att skon gav ökad flexibilitet och ökat stöd, och han la även till en extradel, som skulle skydda vristen. Chuck gjorde succé i sin karriär som säljare och en mängd olika professionella basketspelare började snart att bära All Stars. Senare började All Stars att bäras av idrottare i OS, och under andra världskriget användes dem flitigt av amerikanska soldater medan de tränade.

  Converse är beviset på att allt är möjligt

  Även om Converse All Star till en början var tänkta att användas av basketspelare, har de fått en större spridning än man kan tro. Mängder av personer runt om i världen har dessa sköna skor på sina fötter. Oavsett om du är konstnär, idrottare, tjänsteman eller på semester, fungerar dessa skor. De kommer i många modeller, så att du ska hitta din favorit. Det är många som bär dem, och det blir ständigt fler. Deras enkla utseende gör dem lätta att tycka om och med några enkla knapptryck kan du beställa dem. Köp billiga Converse idag och utöka garderoben till något praktiskt och multifunktionellt. När du ändå är igång, är det kanske lika bra att införskaffa dem i flera olika färger. När du väl hittat den modell du gillar, då är det enkelt att bygga ut ditt förråd. Mixa och matcha tills du är nöjd. Nu kan du få Converse billigt och det är garanterat att du kommer att känna dig nöjd. Enkla skor som sitter skönt på fötterna, för stabil gång och där du får chansen att uttrycka dig och ta för dig av precis allt du någonsin önskat.

  Du kan matcha dem med allt

  Dessa skor har funnits i över hundra år och det är många som undrar hur det kommer sig att de fortfarande är så populära. Anledningarna är många, men med tanke på att de går att matcha med allt och ser snygga ut i vilken kombination du än väljer, så är det inte konstigt att det fortfarande står på toppen. Att de dessutom är precis lika sköna och användbara som de sägs vara, gör det bara ännu enklare att inse att deras popularitet är här för att stanna. Med ett par vita Converse i din ägo, har du de flesta outfits klara. Ta på dig ett par jeans och en t-shirt, matcha de sedan med dina Converse i vitt och du är redo att gå ut. Bekväma skor för alla tillfällen. Med de rätta skorna på fötterna spelar det ingen roll vad du annars har på dig. Sommarkjol eller klänning går även det att kombinera med dina Converse damskor. Du hittar de i mängder av färger, båda diskreta och utstickande. När det är dags att köpa Converse, då är det till STYLEPIT du ska vända dig till. Här finns precis det du letar, för exakt alla tillfällen.