Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Peak Performance

6 st
6 Av 5643 st
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Helium Hood Jacket dam och Frost Down Jacket

  Under den kalla årstiden är Peak Performance vinterjacka för dam kanske den mest upplagda, med sin fantastiska popularitet och höga rykte kommer du investera i en guldklimp. Under vintern när kylan ligger på som hårdast är en varm och behaglig jacka avgörande för dina aktiviteter skall bli utförda med humöret i behåll. Inför höst och vår kan allround jackan Peak Performance damparkas passa dig som handen i handsken. Två modeller som har var deras kvaliteter är Peak Performance Helium Hood Jacket dam och Peak Performance Frost Down Jacket dam. Helium Hood Jacket sägs vara Peaks lättaste dunjacka. Den funkar utmärkt året runt och har många användningsområden. I tillägg är den också vind och vattenavvisande. Frost Down Jacket dam har också vind-och vattenavvisande egenskaper. Denna dunjacka balanserar mellan lättvikt och värmande effekter. Jackan tål att andas och är tillverkad i en tålig polyamid. Märket Peak Performance har utvecklats genom åren och utökats från sportwear till att inkludera casual wear och även golf kläder.

  Peak Performance är nu en del av ett globalt och internationellt varumärke

  Peak Performance erbjuder nu produkter inom flera kategorier så som skidåkning, golf, löpning, friluftsliv, segling och övrig träning. Märket har vunnit utmärkelser genom åren, år 1998 köptes företaget av IC Companys, och är nu en del av ett globalt och internationellt varumärke. Med dess popularitet och höga ambitioner möter plaggen användare som kanske önskar liknande succéupplevelser. Skaffa en Peak jacka för damer eller andra Peak kläder om du vill utstråla kvalitet och självsäkerhet. Om vintern kan en Peak Performance dunjacka dam få vem som helst till att likna en cool och framgångsrik kvinna. Låt dig inspireras av våra Peak Performance jackor på STYLEPIT’s webbshop och oavsett om du letar efter en Peak Performance dunjacka eller övriga Peak Performance kläder kan vi garantera ett varierat och spännande sortiment. Letar du efter en speciell säsong eller gärna vill fynda bland tidigare kan du söka i vår Peak Performance outlet. Kanske du är på jakt efter en ny uppsättning träningskläder och gärna passar på när det är rea, varför inte köpa ett gäng nya Peak Performance tröjor eller Peak Performance hoodies, så du har flera ombyten.

  Många av klädesplaggen är beräknade för att bäras i ett aktivt uteliv

  Ett annat allt i allo plagg som alltid kan sägas vara praktiskt att ha flera av, är de funktionella Peak Performance t shirts. Och för din packning från och till gymmet kan du söka bland en rad olika Peak Performance väskor. Peak Performence arbetar hårt på sina ambitioner om att bli bäst på miljöaspekterna, och på människans möte med naturen. Många av klädesplaggen är beräknade för att bära i utemiljöer och i miljöer där det är viktigt att fortfarande vara flexibel och rörlig. Men Peak Performance jackorna kan du fortsätta vara aktiv och sporta utan att låta dig begränsas av formen. För den som gillar skog och natur kan leta bland Peak Performance västar, koftor, huvtröjor eller våra ryggsäckar. Närmare än så kan du inte komma en kollektion som anpassar sig till den sortens aktiviteter. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika modeller och varianter till ett lågt pris. Se bara till att vara snabb på tangenterna så att du hinner först till kvarn. Tveka inte att beställ dina favoriter redan idag.

  Skall du på skidsemester så rekommenderar vi en full outfit från Peak Performance

  Peak Performance plaggen passar utmärkt även utanför en naturskön miljö och kan lätt bäras i urbana miljöer. Ett bra exempel på en urban stil är en lättviktsjacka som Helium Jacket, keps och en avslappnad hoodie undertill. Det kan vara enkelt att skaffa den där avslappnade vardagslooken bara man har rätt basplagg. Trots sin höga popularitet och uppsving under 90-talet så har detta märke hängt kvar och känns kanske mer relevant än någonsin. Se till att köpa dina nya Peak Performance kläder snarast inför kommande säsong. Oavsett om du skall på skidsemester i Sverige eller utlandet så rekommenderar vi en full outfit från Peak Performance om du vill fortfarande känna dig snygg, aktiv och flexibel på samma gång. Under dina ytterkläder lämpar det sig bäst att bära ett underställ i ett behagligt naturmaterial för att andas och för att du skall känna dig fräschast möjligt. Du beställer enkelt hem din nya snygga Peak Performance jacka eller andra plagg på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.