Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Nagellack

6 st
6 st
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  En färgställning mellan allt från beiget till knallrött

  När du handlar hos STYLEPIT kan du både beställa billiga nagellack men också från de bästa märkesprodukterna. Du hittar varianter som nagellack med en matt eller glossig finish. Och med en färgställning mellan allt från beiget till knallrött, ut efter vad som passar bäst i din situation. Ett bra tips är att kombinera ett underlack och överlack på så sätt skapar du ett mer hållbart nagellack. Grundnagellacket kan vara neutralt och med vårdande substanser. Kanske du också är på jakt efter ett helt neutral look men med enbart vårdande egenskaper? Då har vi den perfekta mixen för bästa nagelvård från rengöring till slutfinish. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem ditt nya nagellack kit på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Röda naglar och röda läppar kan påstås vara det hetaste just nu

  Många kanske förknippar nagellack med den röda färgen och kanske röda naglar och röda läppar kan påstås vara det hetaste just nu, men man kan också mena att rött nagellack har en bestående aktualitet och kan tas fram vid de flesta tillfällen. För vem kan motstå ett par snygga och färgglada naglar? Vill man hellre bära andra färger och nyanser finns det en rad olika färger i kalla toner som svart, vitt, rosa eller vinrött nagellack. För den lite mer vågade och avantgardistiska finns det färger som blått eller lila nagellack. Vilket humör är du på? Se till att beställ hem dina favoriter så du enkelt kan applicera det nagellack som passar ditt humör och aktivitet. Varför inte bjuda in vännerna på en manikyr och nagellacks kväll? Det mesta blir roligare när man är flera och ni kan lätt måla varandras naglar, behöver ni inspiration kan ni bara leta på nätet, och besöka olika bloggar eller forum för nagelvård. Ni kan måla varje nagel i olika färger, eller använda olika motiv som mallar, gillar ni grafiska mönster kan det räcka att bara måla varje nagel i två färger för att skänka lite extra kreativitet till era naglar.

  Ett uttryck för friska, naturliga och välvårdade naglar

  Fransk manikyr eller fransk manikyr gele är förutom otroligt snyggt ett uttryck för friska, naturliga och välvårdade naglar. Franska naglar passar de flesta tillfällen och är med sin enkla elegans otroligt praktiskt vid alla typer av klädslar eller tillfällen. Det är såklart enklast att applicera på friska, jämna och naturliga naglar men kan också användas på naglar som är byggda med lösnaglar. En fransk manikyr innebär helt konkret att du målar nageltippen vit eller i en vit nyans som egentligen är i en diskret rosé färg, men som kan likna färgen på dina naturliga naglar, detta för att matcha bäst möjligt de naturliga hudtonerna. Den vita nyansen kan varieras allt efter din hudtyp och behov. Ett bra nagellack kan användas naturligt och skapa en elegant och stilig form. Med små medel kan dina naglar lyftas till helt nya höjder och skapa ett sofistikerat och elegant uttryck. Fransk manikyr skapades av Jeff Pink i Kalifornien, USA på 1930-talet och har sedan dess varit ett enkelt och populärt sätt att vårda naglarna på. Tveka inte att skaffa ditt eget hemmamanikyr set och se till att fixa naglarna med jämna mellanrum.

  Hur ofta kan du vårda dina naglar?

  Ett nagellack kan nästan ses som en form för accessoar som ingår i helhetsintrycket och uttrycker en stämning eller en personlig stil. Se till att definiera ditt behov och tid som du gärna vill ägna åt nagelvård. Kanske du har ett arbete där händerna är synliga hela tiden och behöver ett fräscht och sofistikerat look åt naglarna eller om du jobbar mer fysiskt och använder händerna som redskap så kanske en mer praktisk vård är att föredra. Tiden är också viktig för att skapa en hållbar rutin. Kan du vårda dina naglar dagligen, en gång i veckan eller max en gång i månaden. Ja, då är det smart att tillpassa din manikyr till dessa rutiner. Kanske nagellack gel blir för komplicerat och tidskrävande för dina aktiviter och du helt bara rengör och vårdar, då kan ett vårdande neutralt nagellack vara bästa finish för dig. Eller är du en som kör på med både nagel gel, fransk manikyr och gärna målar olika motiv med glitter och färg ja då har du hamnat helt rätt. Se till att kolla in vårt nagellack online nästa gång du skall skicka en beställning. Du kan också enkelt inspireras på dina favoritbloggar eller i magasin och använda dig av de mest trendiga färgerna eller mönstren. Tveka inte att skicka din beställning idag?