Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Nagellack & nagelvård

9 st
9 st
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%

  En bra handkräm återfuktar både händer och nagelband

  När dina händer och naglar är rengjorda och formade till önskad längd och form så är det bra att återfukta dem med en bra handkräm. Handkrämen återfuktar som nämnt tidigare både händer, nagelband och naglar. Hos STYLEPIT kan du välja bästa handkrämen specifikt för dina händer och naglar. Har du extra torra nagelband kan det vara läge med en nagelbandsolja som komplement. Kolla in våra nagelprodukter för bästa nagelkit till dina händer. På vintern och hösten när det är kallt ute kan det vara extra viktigt att tillföra fukt och olja för att återställa balansen. När dina händer och naglar är fixade så är den bästa delen kvar att piffa naglarna med ett snyggt nagellack. Och vips så har du stans snyggaste händer. Varför inte matcha med ett snyggt läppstift i samma kulör? Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya fräscha nagelprodukter på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Nagelgel – nu även populärt för hemmabruk

  Nagelgel är en produkt som är i första hand utvecklad för professionella manikyrister men som nu har utvecklats även för hemmabruk. Denna gel nagellack har blivit otroligt populär som komplement till vanligt nagellack. Förutom att piffa naglarna med nya fräscha och trendiga färger kan du skapa glans, lyster och färg som håller längre på naglarna än traditionellt lack. Gellack håller som regel i över en vecka och skyddar dina naglar på bästa sätt. I vår webbshop kan du dessutom hitta en rad olika nageltillbehör som hjälper dig att hålla styr på naglarnas välmående och utseende. Ett par snygga naglar kan låta som en detalj men är viktig om du vill framstå som frisk, sund och framgångsrik. För den som gärna vill experimentera med olika färger och nagelvårdsprodukter kan välja bland ett varierat sortiment av både billiga nagellack och även andra produkter med högklassig kvalité och välkända märken. Är du en person som ofta använder nagellack kanske du har behov för andra produkter som stärker och vårdar dina naglar. Kvalitén varierar rikligt mellan olika personer och det är därför nödvändigt att ta reda på just ditt behov.

  Med vårt nagellack set skaffar du dig den perfekta manikyren

  Lider du av torra nagelband? Eller spruckna händer? Se till att inskaffa ett praktiskt nagelvårdsset och starta med att forma naglarna med verktyg som nagelfilar och putsblock, följt av nagelbandspushers och nagelknivar som tar bort överflödigt nagelband från nagelytan. Med en välputsad yta är det mycket lättare att applicera själva nagel gelet eller nagellacket. Det kommer att se bättre ut och hålla längre. Hos STYLEPIT kan du köpa ett nagellack set för bästa nagelvården och så att du kan skaffa dig den perfekta manikyren. Det är nu populärare än någonsin att åstadkomma hemmamanikyr och ge dina naglar den glans och lyster som gör att din helhets look lyfts till nya höjder. I vår webbshop kan du enkelt botanisera bland en rad olika produkter för hemmavård av hud och naglar. Du slipper springa runt bland olika varuhus och passa öppettider istället kan du fokusera på de aktiviteter som du gärna vill vara en del av. Det är nu enklare och smidigare än någonsin att handla på nätet, du kan närsomhelst på dygnets alla timmar skicka din beställning med de vårdande produkter som du behöver.

  Är du kreativt lagd och gärna experimenterar med glitter eller olika motiv?

  För den som gärna är kreativ och provar det där lilla extra, kan tillföra de flesta motiv eller dekorationer på sina naglar. Till exempel kan du prova olika glitter nagellack eller starka och färgsprakande nyanser som rosa nagellack. Bara fantasin sätter gränser, se till att prova dig fram med olika metoder för att spränga gränsen, kanske du gärna vill måla olika motiv med ditt lack. När du sitter i soffan och ser på TV kan du enkelt fixa naglarna och handvård på samma gång. Börja med att fixa formen med en fil eller liknande, eventuellt följt av en nagelförstärkare som bas, för att avsluta med en nagellack eller nagellack gel. Svårare än så är det inte. Med våra nagelmanikyr produkter blir manikyren enklare och roligare. Se fram emot en bättre nagelvård och både snyggare händer och naglar. Om dina händer ofta utsätts för kyla, fukt eller sol kan de snabbt bli slitna och åldras i förtid därför är det viktigt att ge lite extra näring och stärkande produkter med jämna mellanrum. Har du extra spröda naglar kan det också finnas grund till att kolla upp om det kan bero på vitaminbrist eller brist på andra näringsämnen. Det kan finnas grund till att ta reda på bakomliggande orsaker. Se till att skapa bästa förutsättningar för välmående händer och naglar!