Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Nagelvård

1 st
1 st
  -50%

  Vi har ett brett urval av handkrämer för alla olika typer av hud

  Tänk en holistisk hudvård där bara de bästa produkter ingår, tillåt dig därför att bara inskaffa den bästa handkrämen, varför inte starta redan idag? Vi har ett brett urval av handkrämer för alla olika typer av hud. Den som dagligen utsätter sina händer för rengöring och yttre påfrestningar kan lätt få en torr och narig hud. Då är det extra viktigt att smörja och återfukta med en handkräm för torra händer. En mycket torr hud kan behöva en tjockare och fetare kräm medan en normal hud kanske bäst smörjs med en tunn kräm som absorberas snabbare. För dig som gärna vill hålla händerna mjuka, lena och mer väldoftande kan välja någon av våra välkända handcremer till billiga priser. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem den bästa handkrämen för torra händer på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Skaffa en effektiv nagellacksremover för att få bort all gammal lack

  Alla nagellacksälskare därute vet hur viktigt det är att vårda naglarna och nagelbanden för bästa applicering av nagellack. Allra först är det viktigt med en bra och effektiv nagellacksremover för att få bort all gammal lack. När den är borta gäller det att ha en bra nagelfil så du enkelt kan forma naglarna med fil så ny lack kan fästa bäst möjligt. När du format naglarna läggs en nail oil med ett skyddande lager. När du fixat naglarna så långt återstår bara det sista momentet att applicera nagelstärkaren och själva nagellacket. För dig som bryr dig om händer, naglar och hudvård är detta bästa ge-bort-presenten till dina vänner eller familjen. Hos STYLEPIT kan du köpa dessa verktyg separat eller i presentaskar och dylikt. Tveka inte att skämma bort dina nära och kära med väloljande paket. Ett par snygga händer och naglar kan få vem som helst att se superfräsch och strålande ut på samma gång. Det blir oftast lättare och roligare efter du har provat ut olika tekniker och utföranden. Det lägger också grunden för en bättre kroppskännedom.

  Ny spänst och styrka på bara några få veckor med rätt nagelförstärkare

  En bra nagelförstärkare hjälper dig till starkare, vackrare naglar en gång för alla. Med rätt nagelbandsolja och nagelstärkare så kommer dina spröda, torra naglar att få ny spänst och styrka på bara några få veckor. Den bästa effekten med nagelstärkaren är att den stärker dina naglar utan att påverka deras naturliga spänst och elasticitet. Förutom att dina naglar får ett ökat skydd så gör den också att friska naglar behåller sin spänst och upprätthåller på så sätt en balans mellan vackra och starka naglar. Vår nagelförstärkare kan både användas under ett klassiskt färgat nagellack men kan också användas som ofärgat lack för den som önskar en neutral och naturlig färg på sina naglar. Ett nagellacksborttagningsmedel sliter oftast på naglarna och då kan en nagelstärkare balansera upp dina naglar samtidigt som det har en välgörande effekt. På så sätt behåller dina händer och naglar sin skönhet genom olika behandlingar och från gång till gång utan att mista sin lyster och glans. Det är ett must have för var hudvårdsentusiast att ha ett kit med olika vårdande verktyg och medel för dina händer och naglar som är både bra och effektivt.

  Leta efter allt mellan himmel och jord hos STYLEPIT

  En handlotion följt av en nagelbandscreme rekommenderas innan du går igång och behandlar dina naglar eller händer med en nagelfil eller glasnagelfil. Vi har alla olika favoriter och några föredrar det ena framför det andra. Se till att prova dig fram i djungeln och hitta dina favoriter. Hos STYLEPIT är det lättare än någonsin då vi har ett varierat och inspirerande sortiment av hudvårdsprodukter. En nagelfil är ett redskap som används för att fila naglar till en jämn form. Enklare nagelfilar består av en tunn träspatel belagd med sandpapper, vanligen ett finare och ett grövre sandpapper, på vardera sidan. Dessa kallas även sandpappersfilar. Det finns även nagelfilar av metall och frostat glas. Glasfilar är oftast enklare att rengöra och har blivit otroligt populärt de senare åren. Nagelfilar av metall inkluderas ibland i nagelklippare. Här kan du beställa allt mellan himmel och jord. Behöver du en ny klädesoutfit tillsammans med ett nytt nagelkit så skickar du bara en beställning för de produkter som du känner för. Vi har ett brett urval av kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn med marknadens bästa och mest välkända märken. De flesta kan hitta något för dem i deras stil och smak. Tveka inte att kolla in STYLEPIT’s webbshop snarast och fynda i massor.