Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Damkläder - Nyheter

650 st
650 st
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -60%
  -15%
  -15%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -40%
  -15%
  -40%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%

  Tänk långsiktigt & tänk på miljön när du handlar

  Har du behov av massa nya kläder? Ja då kan det vara tid till att samtidigt rensa i garderoben, rensa ut gamla kläder som du inte använder och spara de basplagg som du gärna behåller. Skicka resten på återvinning och börja leta efter kompletterande plagg. Är det hål i plaggen? Ja, då kanske det är dags att slänga eller lämna in på lagning. Miljön är viktig för oss, därför är det viktigt att återvinna dina gamla plagg och satsa på nya långsiktiga lösningar. Det görs lättast genom att ha en bra utgångspunkt med ett gäng basplagg. När det är på plats kan det vara kul att komplettera med tidens trender eller med nya spännande accessoarer. Vissa saker går säsongsmässigt fort och då gäller det att köpa den där fantastiska armbandet i tid eller varför inte en ny cool keps? Well, småsaker kan lätt bytas och skickas runt bland vänner och på så vis hålla i längre tid. Tänk klimatsmart och köp rätt klädesplagg för din passform och smak, ibland är det dock impulsköpen som känns roligast och de där tillfälliga varorna som du inte trodde du behövde. Unna dig spontana inköp och låt dig frestas av nya modeplagg, utmanande eller lekfulla konstraster till en annars stilfull basgarderob.

  Vilka kläder eller produkter står överst på din lista?

  I damsortimentet kan du hitta en rad olika produkter och märkesvaror bland damplagg som byxor, hoodies, jackor, jeans, kappor, kavajer, kjolar, klänningar och skjortor. För dem som letar efter ny festklänning till helgen kan botanisera bland fest-, aftonklänningar och finskor. I kombination med klänning och skor finns det en mängd olika accessoarer som mössor, väskor och smycken. På STYLEPIT kan du, förutom att shoppa mode även shoppa bland noga utvalda produkter inom hudvård och kroppsvård. Du hittar oljor, bodyscrub, parfymer, eau de parfume och andra rengöringsprodukter. Det är kanske ingen slump att dessa varor hänger ihop med vårt välbefinnande och uppmanar till ett fräscht yttre som kan avspegla den vi är inuti. Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya damkläder på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt* inom 24 h och levererar inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot din beställning online.

  Tänk stort och smått, bara fantasin sätter gränser

  Vi hämtar alla inspiration från olika ställen. Kanske du har en idol som du gärna följer, oavsett om det är en musikartist, konstnär eller skådespelerska så kan du med få medel shoppa liknande plagg och med personlig twist. Med din kropp och utseende blir var stil dock unik och även om du kör samma klädstil kommer du göra avtryck oavsett vad. För dig som bär runt på en hel hög integritet och har ett inre behov för att uttrycka din stil genom tuffa eller stiliga kläder, ja men då är det bara att vraka och välja bland dina favoriter. Välj bland några av våra nyheter och kombinera med dina existerande plagg och låt nya spännande former spira. Klicka dig fram i den fantastiska modedjungeln, bland toppar och jeans, och som nu kan ses överallt på modescener eller bloggar världen över. Tänk stort och smått, låt fantasin och intuitionen bana vägen, eller omvänt bli mer strategisk. Prova dig fram och se vad som fungerar bäst för dig. Ibland kan man överraskas och förundras över sina egna begränsningar eller möjligheter. Omväxling förgyller de flestas vardag – ibland kan man fastna i olika föreställningar. Prova olika outfits och framtoningar för att hitta en som du vilar i och känner dig trygg i. Låt olika faktorer spela in, experimentera med kontraster så som med likheter.

  Har du fastnat i en stil?

  Har du fastnat i en stil eller tröttnat på din garderob? Härligt då finns det massor av nya kläder på nätet i spännande dammodeller. Låt dig inspireras av nätets utbud av damkläder och alla nyheter som dyker upp i takt med nykomlingar på catwalks eller på bloggarna. Vad vi bär ytterst avspeglar några gånger vårt inre och därför är det viktigt att bestämma sig för hur just du vill bli förstådd. Ibland kan vi ha svårt att se det själva då kan det vara bra att ta hjälp av vänner, familj eller partners. Utse en prova kläder dag och bjud in vännerna för tips på bra outfits. Det är även otroligt populärt med klädbytesdagar där ni sinsemellan kan byta felköp, gamla eller utgångna klädesplagg från garderoben. Smart för både plånbok och miljö. Det är dessutom en anledning för att träffas och förena nytta med nöje. Tveka inte och hör av dig till vännerna redan idag. Passa på att komplettera med rätt nyheter från STYLEPIT's webbshop.