Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Ögon

19 st
19 st
  -25%
  -40%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%

  Forma ögat med rätt ögonskugga

  Med rätt ögonskugga kan du på ett enkelt sätt forma ditt öga till att antingen se större ut, eller mindre. Hitta den bästa ögonskuggan hos STYLEPIT och ge ditt öga den rätta piffen det behöver för att framhäva det du känner. Med enkla metoder kan du få din egen ögonfärg att se extra skarp ut och det är lättare än du tror. Kanske är du van att använda en viss färg när du ska sminka ögonskugga, men istället för att fastna i rutinen, kan du testa något nytt. Satsa på en palett med ögonskugga för att alltid ha tillgång till många färger. När du ska lägga på ögonskuggan är det bäst att börja med att välja en färg du tycker om, som passar till dina ögon och även välja om du vill ha en matt ögonskugga eller en med glitter. Ett bra tips är att välja en kontrastfärg till dina ögon, för då kommer din egen färg att framhävas och synas extra mycket. Ett annat knep är att matcha ögonskuggan med dina kläder, välj en grön ögonskugga eller en brun ögonskugga beroende på vilken färg din tröja är. Det finns inga fasta regler, utan med ögonskugga är det både roligt och enkelt att mixa och matcha tills du känner dig nöjd.

  Snyggt fylliga fransar med billig mascara

  En av de mest använda sminkprodukterna för ögonen är mascaran och det är enkelt att förstå varför. På ett snabbt och enkelt sätt kan du få dina ögon att synas och göra dina fransar fylligare och längre. Om du känner dig stressad och inte har så mycket tid att lägga ner på sminkningen, då kan en mascara komma till undsättning. Lägg en bra mascara på dina fransar och bege dig sedan iväg, du kommer att se piggare ut, utan att du förlorat någon tid. Den moderna mascaran skapades i början av 1900-talet av kemisten T.L. Williams och var tänkt till hans syster. Den typen av mascara gjordes av kolpulver och vaselin. Nuförtiden finns det många olika sorters mascaror, både vattenfasta och sådana som inte tål vatten. Även denna typ av smink går att hitta i flera färger, däribland svart, brun och blå. Om du vill lägga till ett djup i dina ögon och skapa en klarare blick, då fungerar en eyeliner perfekt. Den är enkel att applicera och skapar genast en intensivare och mer dramatisk blick. För att vara säker på att den sitter hela dagen, kan du välja en vattenfast eyeliner och sedan matcha den med din ögonskugga.

  Rama in ansiktet med definierade ögonbryn

  Dina ögonbryn säger mycket om hur du känner och vad du tänker. Vi formar ständigt ögonbrynen efter känsla. Med en bra ögonbrynspenna kan du själv forma dina ögonbryn eller förstärka deras konturer för att på ett elegant sätt rama in ditt ansikte. Det finns många olika knep för att fixa de perfekta ögonbrynen, du kan använda en ögonbrynspenna, en ögonbrynsmascara eller något annat sorts ögonbrynssmink. Det kan vara lätt att glömma ögonbrynen, när du lägger din sminkning, men kom ihåg att du med ett ögonbrynskit kan lyfta hela din sminkning. Det finns många sätt att sminka ögonbryn på, men till exempel kan du först borsta till dina bryn för att få ordning på dem och ta bort eventuella sminkrester som fastnat. Därefter kan du ta pennan och lägga en snygg kontur. Toppa sedan med en snygg brynskugga för att få ett mer naturligt och äkta resultat. Om du vill kan du dessutom borsta de en gång till för att jämna ut och få färgerna att snyggt glida in i varandra för att undvika skarpa kanter. Hos STYLEPIT hittar du den bästa ögonbrynspennan och du beställer den snabbt och enkelt online.

  Med snyggt ögonsmink har du fixat looken

  Oavsett om du väljer en enkel sminkning med endast mascara, eller ögonskugga med glitter eller hellre satsar på matta ögonskuggor, så är du garanterad en snygg och sensuell look. Om dina ögon syns, kommer även du att synas. Med det rätta sminkkittet kan du ständigt förnya din look och skapa det rätta utseendet för dagen. För kontoret passar det bra med neutrala toner, med en ögonskugga-palett som reflekterar enkelhet, diskreta och naturtrogna färger. För att toppa det kan du lägga på en snygg mascara och ge dina ögon ett ännu piggare och fräschare utseende. Om du istället ska iväg på fest, kanske du känner för att dra några linjer med en bra eyeliner och sedan överskölja dina ögonlock med en glittrig ögonskugga. Matcha ögonskuggan med klänningen och märk hur glittret skapar en känsla av glamour och lycka, det skimrar i kontakt med ljuset och fungerar därför perfekt när du ska på fest. Dina ögon går att forma på mängder med sätt och här hittar du allt för att skapa precis de ögon du vill ha.