Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Ögonskuggor

17 st
17 st
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Arbeta med kontraster och förstärk

  För att hitta den perfekta ögonskuggan för dig, är ett bra tips att jobba med kontraster. Många kanske tror att det är bäst att välja en ögonskugga i samma färg som sina ögon, men det behöver inte alltid vara så. För med en kontrasterande färg kommer dina egna ögons färg att framhävas och ge ett skarpare intryck. Med kontrast menas en färg som är den raka motsatsen till en annan färg. Hos STYLEPIT hittar du alla typer av ögonskuggor och om du har blå ögon kan du välja en nyans som ligger nära den orange. För gröna ögon kan du fokusera på ögonskuggor som ligger nära den röda färgen, kanske en rödbrun eller en rostbrun färg. För den som har bruna ögon så är valmöjligheterna ännu större, för många bruna ögon skiftar nämligen i andra färger. Så den som har bruna ögon kan med enkelhet välja en blå ögonskugga, grön ögonskugga eller helt enkelt välja den färg man bäst tycker om. Ögonskuggor finns i alla regnbågens färger och det finns inga säkra regler för hur de ska appliceras, experimentera med allt från en rosa ögonskugga till en brun ögonskugga och skapa din egen bästa ögonskugga-palett.

  Krämögonskugga eller puder

  Förutom variationen i färgerna så finns ögonskuggor också i olika material och konsistenser, både puderskuggor och creme-ögonskugga. Alla är vi olika och vissa föredrar puder medan andra hellre kör på krämögonskuggor. Båda sorterna för med sig olika fördelar och nackdelar, vilket kan vara bra att tänka på när du väljer den sort du ska köpa. Med krämen dammar det inte när du lägger på den och du kan känna dig säker på att skuggan hamnar precis där du vill. När du väl applicerat creme-ögonskuggan och låtit den torka in, då kommer den att hålla hela dagen utan att lägga sig i vecken. Om du däremot vill blanda flera olika skuggor under en och samma sminkning, då är det enklast att använda puder. Med puderögonskugga kan du mixa flera olika nyanser och skapa ett snyggt och elegant utseende. En av de roligaste sakerna med ögonskuggor är just att blanda färger och därmed skapa skuggiga toner, skarpa kontraster eller ett spektrum av liv och glädje på dina ögonlock. Hos STYLEPIT hittar du billiga ögonskuggor från många kända märken, i en mängd olika färger, så att du enkelt ska hitta alla nyanser du behöver för en lyckad sminkning.

  Fixa looken för festen

  När helgen äntligen kommer och det blir dags för fest och härligheter, då kan du även ta din sminkning några steg längre. Du kan med din ögonskugga-palett fixa till en mer vågad sminkning som matchar din outfit. Hos STYLEPIT hittar du den bästa ögonskuggan som hjälper dig att se perfekt ut på festen. Skapa en stämning av glamour med en glittrig ögonskugga, som får dina ögon att skimra och stråla. Kanske vill du lägga på färg och matcha till din klänning, en lila ögonskugga till en snygg gul klänning kan förgylla en hel kväll. Du kommer att glänsa och alla kommer att lägga märke till dig. Om du har en glitterögonskugga, då kan du istället tona ner sminket i resten av ansiktet, för att det inte ska bli för mycket. Tänk på att välja efter tillfälle, ibland passar det med en sminkning som tar ut svängarna och ibland passar det bättre med en lite stillsammare make-up. Oavsett hur du väljer att sminka ögonskugga, så är det smidigt och enkelt att köpa online. Fixa den rätta festlooken och ta världen med storm. Dölj dina ögonlock i härliga färger och få de att spraka med ögonskugga och glitter.

  Skapa underverk med din blick

  I vintermörkret eller när vi annars känner oss lite extra bleka, då kan du med en ögonskugga skapa en varmare ton som lyfter hela ditt ansikte. Köp en ögonskuggspalett redan idag och börja forma dina ögon till det du vill att de ska vara. Skapa en sensuell och djup blick med en svart ögonskugga, charmigt sotigt för alla tillfällen. Med en matt ögonskugga kan du skapa en elegant stil som håller hela dagen, oavsett vilken färg du väljer att fokusera på. Till och med på den forntida egyptiska tiden använde damerna ögonskugga, så varför ska inte vi göra detsamma. Till skillnad från då så kommer ögonskuggor nuförtiden i ett brett färgspektrum och i många material. Det är lätt att hitta det du vill ha och på bara några klick kommer din ögonskugga att vara på väg hem till dig. Satsa på många olika ögonskuggor, så att du kan välja och variera beroende på dag och tillfälle. Med en matt ögonskugga-palett kan du snabbt och enkelt skapa fantastiska underverk och få dina ögon att utstråla allt du vill och känner. Förgyll ditt utseende nu och framhäv dina drag och dina ögons färger, med en härlig ögonskugga.