Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Plus Size

330 st
330 st
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -30%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -70%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -80%
  -30%
  -60%
  -60%
  -60%

  Var med till att bryta normen för hur kvinnor skall se ut

  Faktum är att de stora, plus size, kvinnorna är de nya snygga. Kolla bara in den amerikanska regissören, manusförfattaren och skådespelaren Lena Dunham, eller sångaren och rapparen Queen Latifah eller varför inte Melissa McCarthy känd för sin humor i Mike och Molly. Se till exempel Lena Dunham’s karaktär Hannah i Girls, hon bär en gul nätbrynjelinne i delar av serien, eller en blommig festklänning och matchande skor, eller varför inte en kofta med tomatmönster? Hon klarar att bryta med normer för hur kvinnor skall se ut, superinspirerande och superhett. Välj och vraka bland flera olika kläder för stora kvinnor. Tänk på att det skall vara roligt att klä sig, ibland blir det fel, men vad gör det? Nästa gång är det du som gör succé och hamnar i fokus för allas blickar. Eller varför inte kolla in den eleganta och mer klassiska stil som bärs av Queen Latifah, hon kan bära en svart enkel klänning och se både snygg och sexig ut på samma gång. Attityden är också en viktig glansfaktor för att bära upp stilen. Även Melissa McCarthy som inte bara är humoristisk men som också tar stora risker och är en våghals när det gäller kläder och mode.

  Våra kläder i stora storlekar är både snygga, sexiga och bekväma

  Med andra ord kan snygga kläder i stora storlekar bli en ofantlig succé när det känns kul att bära dem och när utseendet inte behöver likna en stöpt konform idealkropp. Våra kläder i stora storlekar är både snygga, sexiga och bekväma, storlekarna är generösa så att ingen skall behöva känna att passformen inte fungerar. Aldrig förr har utbudet av stora kläder dam varit så varierat och spännande. Nu är det enklare och smidigare än någonsin att handla stora damkläder. Många märken konkurrerar om att tillverka de mest snygga välsittande och generösa storlekar för stora kvinnor. Hos STYLEPIT beställer du bara hem och slipper på så sätt onödiga köer och att behöva passa öppettider. Hos oss kan du lugnt beställa dina nya stora damkläder många olika modeller i alla dygnets timmar. Många av våra stora damkläder är på rea och kan fås till billiga priser. Du beställer enkelt hem dina nya damkläder i stora storlekar hos STYLEPIT direkt över nätet. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  De nya kvinnornas tid är här!

  Se din kropp som en stor tillgång och som en fantastisk möjlighet att bryta med gamla tråkiga ideal. De nya kvinnornas tid är inne och alla varianter och stilar är tillåtet så länge det känns rätt för dig och din kropp. Oavsett om du är storleken mindre eller större. Hitta dina favoriter bland våra stora storlekar i damklädes kategorin. Nu är det superhett med kläder i plus size, leta bland ett sortiment med tunikor, tights, blusar och klänningar. Låt dig inte känna dig något annat än fantastisk i våra snygga och moderätta plus size kläder online. Det har blivit enklare än någonsin att hitta snygga kläder för stora kvinnor. Klicka dig fram på webbshoppen och välj och vraka bland olika styles. Beställ hem och prova dina nya outfits där hemma framför spegeln. Varför inte bjuda över väninnorna på klädprovning och vin? Kanske de har nya idéer till hur just du kan kombinera dina nya plagg. Och vem behöver inte lite pepping när man skall skaffa nya klädesplagg? Nu finns det inte längre några begränsningar på grund av storleken utan oavsett kroppsstorlek kan du välja precis de klädesplagg som känns rätt för dig och din kropp. Låt dig älska din form med nya snygga klädesplagg.

  Det finns många tillfällen för att skaffa nya kläder till din garderob

  Vilka som är dina favoriter och som känns bäst för dig kan bara du veta. Börja med att leta nya klädesplagg online i stora storlekar och se vart det bär. Kanske du får lust att börja en ny stil eller bara unna dig några nya fina plagg för helgens festligheter. Eventuellt behöver du komplettera med nya plagg till jobbet och inför nya utmaningar när du till exempel fått en ny tjänst eller befordran. Det finns många tillfällen för att skaffa nya kläder till din garderob. Kanske du behöver komplettera basgarderoben och behöver nya byxor eller skjortor? Varför inte börja leta hos STYLEPIT och vårt sortiment av billiga kläder i stora storlekar? Det finns lite att förlora, hos oss handlar du billigt och säkert och vi har bara de bästa märkena för att du skall kunna få det bästa. Och varför inte låta dig inspireras av coola och starka kvinnor som Lena Dunham, Queen Latifah eller Melissa McCarthy? Låt inte idealen bestämma över dig, skapa din nya coola och snygga kvinnostil utefter dina behov och aktiviteter. Med våra kläder i stora storlekar online kan du börja redan idag. Så tveka inte köp din nya outfit här och nu.