Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Regnjackor

131 st
131 st
  • 1
  • 2
  • >
  -23%
  -23%
  -23%
  -50%
  -23%
  -23%
  -25%
  -23%
  -23%
  -50%
  • 1
  • 2
  • >

  Gummimaterial eller vattenavisande textilier?

  Regnkläder är tillverkade av vattenavisande material som ofta består av olika nylon-, plast- eller gummimaterial. De kan också tillverkas av impregnerade textilier eller goretex, tyget ytbehandlas så att vattendropparna pärlar sig och rullar av ytan. De båda varianterna skiljer sig då den ena andas bättre och den andra skyddar bättre mot direkt kontakt med våta utrymmen, den sistnämnda kan dock skapa kondens inifrån. Vilken typ som passar dig bäst beror på dina aktiviteter och användningsområden. Skall du ut på långpromenad och gärna vill bära luftiga material kan en goretex typ fungera bäst och skall du till exempel arbeta i våtutrymmen bör du nog välja en i gummimaterial för bästa skydd. Regnkläder eller regnställ kan användas vid regnigt väder men också vid aktiviteter som som t.ex. våtutrymmen, segling eller fiske. Ta reda på ditt behov, kanske du mest rör dig i urbana miljöer och mest behöver vattenavisande ytterkläder eller om du cyklar långa sträckor kanske du skall satsa på en mer vattentät lösning. Om du cyklar kan en regnponcho vara den rätta lösningen för dig. Vi har gjort det bästa urvalet av regnkläder för att alla skall kunna hitta just de plagg som passar ditt behov och smak. Regnkläder kan bli hur trendigt och snyggt som helst, det gäller bara att söka på dem rätta ställena.

  Tveka inte att skaffa ordentliga regnkläder – det lönar sig på sikt

  För de grå och regniga dagarna kan en preppy regnjacka i dammodell ge en extra kick för dagens aktiviteter, se till att ha en snygg och trendig regnkappa för dam tillhands när du skall bege dig till det där viktiga mötet. Om vintern är det perfekt med fodrade regnkläder mot fukt och kyla. Ett par fodrade gummistövlar till det och du är helgarderad mot vinterns påfrestningar. Se till att hitta dina favorit regnkläder för dam hos STYLEPIT. Du kan hitta ett varierat och rikt utbud av regnrockar för den moderna kvinnan som både är trendiga och klassiska på samma gång. Tveka inte att skaffa ordentliga regnkläder, det kommer att löna sig i längden. Det skall vara kul att köpa nya kläder och finns det något bättre än att få mjuka paket hem i posten? Kanske inte. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya snygga regnkläder på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Hitta regnkläder som fungerar i flera säsonger

  Kanske du letar efter en ny och läcker gul regnjacka, som piggar upp i gråväder, då har du kommit helt rätt. Våra regnkläder är snygga, färgglada och praktiska när du skall röra dig ute i regnväder. Välj mellan snygga regnrockar, regnkappor och regnbyxor i dammodell. Även de dova färgerna har fått ett uppsving, de är supertrendiga och fungerar perfekt som klassiska regnkläder säsong efter säsong. De mörkare färgerna som marinblått, svart och olivgrönt är helt rätt och även tidlöst elegant som alltid fungerar. De enfärgade har de senaste åren fått en comeback efter några år med mönstrade varianter. Precis som med andra ytterkläder fungerar oftast de enfärgade varianterna lättast med våra övriga outfits. Och speciellt med regnkläder som vi gärna bär genom flera säsonger. Även om dem som älskar mönster självklart skall köra på med all världens färg och form experiment. Dock kan man påstå att det är a och o med en funktionell och praktisk variant då den först och främst skall skydda från väta och vind. En längre variant kan vara praktisk som skydd även när du cyklar eller som tidigare nämnt en regnponcho.

  Missa inte våra fantastiska erbjudanden

  Under regnjackan passar det utmärkt med en stor skön stickad tröja, gärna med polokrage, och med ett par klassiska gummistövlar på fötterna, och så är din outfit totalt moderätt och snygg även de lite mer ruggiga höstdagarna. På benen kan du bära ett par leggings eller stickade strumpbyxor, och här kanske du skall välja mellan stickat uppe eller nere, att ha innanför dina gummistövlar. Aldrig förr har det varit så enkelt att beställa kläder, du går bara online och klickar dig fram till dina favoriter. Du hittar också billiga regnkläder hos STYLEPIT, vi kan pressa priserna och du kan också hitta många olika regnjackor och regnkappor i dammodell på vår rea i outleten. Se till att köpa nya billiga regnkläder i dammodell i vår webbshop. Missa inte våra fantastiska erbjudanden. Kanske hela familjen behöver utrustas med nya regnkläder, kolla vårt övriga sortiment, innan ni beställer. För bästa passform är det viktigt att ni följer vår storleksguide för att beställa det helt perfekta plagget. Se till att hitta dina favoriter snarast, snart står nästa säsong runt hörnet, och varför inte vara förbered på kommande klimat. Tänk också klimatsmart i dina val av nya klädesplagg. Det lönar sig garanterat på sikt!