Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Sandaler

150 st
150 st
  • 1
  • 2
  • >
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -50%
  -15%
  -75%
  -70%
  -15%
  -50%
  -70%
  -15%
  -15%
  -20%
  -70%
  -20%
  -70%
  -15%
  -20%
  -15%
  -15%
  -15%
  -20%
  -15%
  -55%
  -15%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -25%
  -20%
  -15%
  -15%
  -20%
  -15%
  -55%
  -55%
  -15%
  -20%
  -15%
  -55%
  -20%
  -15%
  -15%
  -20%
  -15%
  -15%
  -70%
  -55%
  -55%
  • 1
  • 2
  • >

  Birkenstock är ett tyskt kvalitets varumärke och ett ess i skobranschen

  Som redan nämnt har de klassiska sandalerna toppat populariteten de senaste åren och inte minst allas våra Birkenstock sandaler. Birkenstock är ett tyskt varumärke i skobranschen som tillverkar högkvalitativa sandaler med fotriktig sula som ger en skön känsla och låter dina fötter ta plats. Tårna kan kännas inklämda och lätt få blåsor under varma sommardagar, då är den perfekt lösningen ett par Birkenstock sandaler från STYLEPIT. Det klassiska och välkända märket Birkenstock kan nästan beskrivas som kultförklarat och är i vissa sammanhang synonymt med ett par rejäla sandaler. Är du vågad kan du prova dessa sandaler med olika typer av strumpor. Det kan vara snyggt i rätt sammanhang ihop med shorts eller klänning. Ett mer säkert kort är till långa jeans och t-shirt stilen. Ett par nya Birkenstock sandaler inför kommande sommar är helt enkelt bara den bästa investeringen. En sak som är säker är att du närsomhelst på dygnet kan beställa ditt helt egna par Birkenstock sandaler i vår webbshop. Sandalerna är kanske de allra mest kända i sitt slag och står för komfort och kvalité sedan 70-talet. Birkenstock sandaler står för tradition och innovation när den är som bäst.

  Timberland ett typiskt 90-tals märke – med störst come back

  Ett märke som kanske mest av allt är känd för sina rejäla kängor som är något av en storsäljare. De tillverkar allt från sandaler till båtskor eller seglarskor till sneakers, för dam, herr och barn. På STYLEPIT kan du nu shoppa Timberland sandaler som kombinerar klassiska sandaler men med ny look. Timberland är typiskt ett 90-tals märke som fått störst come back. Timberlands är populärare än någonsin och de högkvalitativa skorna är omtyckta på grund av den goda komforten och kvalitén. Se till och leta upp dina favorit sandaler av märket Timberlands och upptäck glädjen vid riktig komfort. Som många andra branscher har online shoppingen av kläder och skor förflyttats till nätet på senare år till fördel framför fysiska butiker. Friheten i att kunna shoppa under dygnets alla timmar eller att i lugn och ro kunna skicka din beställning utan att köa och så vidare har gjort att man har valt webbshoppingen framför traditionella butiker. Dessutom är det mer miljövänligt och du sparar värdefull tid och pengar på dina köp över nätet.

  Om du inte redan är fan så är det dags att börja skaffa Dr Martens

  Ett märke som har tagit användarna med storm är Dr Martens sandalerna. Om du inte redan har garderoben full med Dr Martens så är det hög tid för att börja samla på de karaktäristiska skorna. Dr Martens sandaler finns i olika färger, bland de vanligast förekommande finns svarta, bruna och vita. Många av det trendigare modellerna har flera remmar och finns som både matta och blanka. Det är lätt att matcha Dr Martens sandaler med snygga jeans och t-shirts eller varför inte ihop med en skön sommarklänning? Här kan man såklart också bära ett par avklippta jeansshorts med blus eller skjorta på överkroppen och eventuellt en stor stråhatt på huvudet för att skapa kontrast. Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya sandaler dam på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt* inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Välj rätt sandaler till rätt outfit och rätt kropp

  Hur som helst kan du lätt hitta ett par snygga sandaler på STYLEPIT som svalkar de flesta sommarfötter. De senaste åren har de vita sandalen vunnit mark och de ses i många modesammanhang och på modebloggar runtom i världen. Och vad kan bli snyggare än ett par solbruna fötter i vita sandaler? Vill du ta stilen vidare kan du även matcha med vita byxor och en vit skjorta, gärna i olika vita nyanser. Är man mer till den romantiska looken kan du välja ett par nättare sandaler kombinerat med en blommig klänning och kanske bryta av med en cool keps som solskydd och för att ge stilen en twist. Att välja skor kan ibland vara svårt, som tumregel kan man tänka att en nätt kropp passar bäst med nätta skor och omvänt en kraftigare kropp kräver kraftiga skor men regler är väl alltid till för att brytas och ibland kan det vara just det som blir intressant. Tveka inte att uppsöka dina favorit och skaffa ett eller flera par sandaler inför kommande sommar. För bästa passform gäller det att mäta upp foten på rätt sätt. Följ vår storleksguide för bästa resultat. Storleken är kanske extra viktig när du köper sandaler där ett par för stora eller för små blir extra tydligt. Generellt är det såklart bäst för dina fötter med skor i rätt passform.